oldum cıktım.suan evdeyim.cok rahat gecti ameliyatım.allaha sükür cok iyiyim.evde keyif yapıyorum.masallah diyim
selam öncelikle geçmiş olsun ve güle güle kullan bende bursada estetik olmayı düşünüyorum tecrübeli olarak senden fikir almak istedim şu an gögüslerin nasıl dışardan hissediliyormu silikon bir de ne kadara oldu ameliyat son sorumda ameliyattan sonra hastane kalmak gerekiyor mu aynı gün taburcu olunuyormu mesut özcan ve bülent cihantimur karasız kaldım şimdiden cevaplara teşekkürler.
geçmiş sayfalarda dolaşırsan az çok ameliyatımın nasıl geçtiğini okumuş olursun cnm.ama tekrar kısaca özetleyim,ameliyatım süper geçti.doktorumun eline sağlık.mükemmel göğüslere sahip oldum sayesinde.kesi yerim hiç belli değil.zaten dikiş de yok.silikonu hissetmiyorum tabikide.içimde bi madde olduğunu bile unutmuş durumdayım.ilk günden beri kendi göğsüm gibi hissettim.dışarıdan da hissedilmiyor.iki doktor arasında neden kararsız kaldın ? Ben şahsen mesut özcan'ı tavsiye ederim.kendisi alanında en iyi cerrahlardan.ben doktorumu seçerken içimde ufacık bi kuşku bile yoktu ve iyiki kendimi ona emanet etmişim.süper bi doktor.ama yine de karar senin.hangisi içine sinerse.
canım meraba geçmiş olsun adına inanılmaz sevindim yaa:))) ben de dün mesut beyle görüştüm bana da 275 dedi daha büyük istediğimi söyleyince en fazla 325 olur 350 sana çok olur dedi..öncesi sonrası resimlerin varsa gösterir misin lütfen? özelden mailimi yazarım sana..mesut bey 1945 doğumlu ya biraz tereddütlüyüm tabi ki büyük tecrübesi vardır ama performansı hala iyi midir diye merak ediyorum
anladım haklısın tabi.. evet doktorun muayenesinde buluşabiliriz harika olur..ben bi de salı günü murat tezcanla görüşücem farklı doktorlarla konuşmak iyi olucak diye düşünüyorum..paramın üstünü borçla tamamlıcam çünkü yaz gelmeden bir an önce olmalıyım ne zamandır istiyorum bunu..biraz korkularım ve tereddütlerim var tabi..biraz da diil baya aslında :) yardımcı olursan çok sevinirim
canım meraba geçmiş olsun adına inanılmaz sevindim yaa:))) ben de dün mesut beyle görüştüm bana da 275 dedi daha büyük istediğimi söyleyince en fazla 325 olur 350 sana çok olur dedi..öncesi sonrası resimlerin varsa gösterir misin lütfen? özelden mailimi yazarım sana..mesut bey 1945 doğumlu ya biraz tereddütlüyüm tabi ki büyük tecrübesi vardır ama performansı hala iyi midir diye merak ediyorum
evet.dual plan tekniğini bilmeyen doktorlarımız var.bilmemek de değil aslında,öyle bi teknik mi olur ya,nasıl inanıyosunuz bunlara diyen doktorlarımız var.o yüzden cok iyi arastırmak lazım.
ya sen soledıgın zaman cok sasırmıstım bılıyomusun..nasıl olurda bız bıle haberdarken bu teknıkten bı plastık cerrah bilmezz...keske sen bırs bılgılendırseydın yada bu forumun adresını verseydın:))
350cc normal bence,biraz daha büyük istersen 375cc de iyi.Ben 350cc düşünüyordum,ama artık 400cc düşünüyorum.Doktorumda gögsün alır dedi,çok mutluyum.Eger bana msn adresini verirsen sana bir link gönderecegim.Buradan paylaştım ama link vermek yasakmış,silindi.O yüzden msn den ancak verebilirim.Orada ameliyat olmuş hasta resimleri var.Ameliyat öncesi ve sonrası resimleri var.Oradan kaç cc lik silikonunn nasıl duracagını anlayabilirsin canım.
Hadi canım,gerçektenmi?Maşallah,barekallah diyelim.Bir gece kalsaydın hastanede yav.Neyse sevindim canım,gaçmiş olsun.Nasıl boyutlar sen onu söyle bakim şimdi
arzum77 senin silikonlar kaç cc çok merak ettimde cok dogal görünüyo yuvarlakmı damlamı kasaltı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?