- Konu Sahibi sonbahar14
-
Evinizdeki her detay çok hoş olmuş...
güle güle oturun..
güle güle mutlu huzurlu sağlıkla otur evinde..
Sade ve çok hoş hayırlı uğurlu olsun maşalALLAH tütütütü nazarlardan korusun rabbim evinizi :93:
canım evin çok güzel olmuş her köşesi ayrı bi güzel kırmızılarda çok yakışmış eve canlılık katmış allah güle güle oturmak nasip etsin tatlım ....
çok sağol adaşım :)çok güzel olmuş sağlık ve mutlulukla birlikte yaşlanın inşallah
merhaba sonbahar bende evlilik hazırlıgı sırasında çeyız hazırlıgı telasında iken burayı keşfettim sizler sayesinde gördügüm bir çok eksigi tamamladım cok yardımınız oldu bana teşekkürler evinede bayıldı güle güle oturun ağız tadıyla mutlulugunuz bozulmasın..
bir sey sorabilirmiyim aldıgın eşyalarada bu olmasada olur dediği yer kaplıyor gereksiz dedigin oldumu... ilgine teşekkürler .. cici kal
teşekkürler çok yardımcı oldun
canımmm çok teşk.ederimzeynepcimm evin cok guzel...
sende renklerin enerjisini iyi kullanmıssın evini doserken cok zevkli secimler yapmıssın ...
sakin ve huzurlu yapının yanında az da olsa hırcın ve inatcı birisin galiba, yer yer baskın renkleri secmenden dolayı boyle diyorum.. ben birara renklerle ve enrjiyle calısmıstım da ordan yola cıkarak nacizane bir yorum
birde mufagın amerikan, karsısında kapı var mı bilemiyorum ama eger varsa kapalı tut olur mu, mutfak evdeki bereket enerjisinin aktıgı yerdir, karsısında acık bir kapı bulunması iyi sayılmaz enerji baska kısımlara akısta olmasın mutfakta kalsın diye, birde mutfagın biraz karısık gibi geldi, ama ceyiz serili oldugu icin oyle sanırım kucuk ev aletlerin falan orda, tezgahının uzeri ne kadar bos ve duzgun olursa enerji o kadar rahat akar.. bilmiorum inanırmısın bole enerji mevzularına,sadece soylemek istedim.. genelde bu tarz yorumlar yapmıyorum pek ama sana bunları soylemek geldi icimden...
mutlulugun ve huzurun daim olsun canım benimm
çok güzel güle güle oturrr
yeni ev gibisi yokyaaaaaa
cnm evin çok güzel güle güle otur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?