sonbahar'ın küçük aşk yuvası yeni gelin evi

canım evin çok güzel olmuş her köşesi ayrı bi güzel kırmızılarda çok yakışmış eve canlılık katmış allah güle güle oturmak nasip etsin tatlım ....

merhaba sonbahar bende evlilik hazırlıgı sırasında çeyız hazırlıgı telasında iken burayı keşfettim sizler sayesinde gördügüm bir çok eksigi tamamladım cok yardımınız oldu bana teşekkürler evinede bayıldı güle güle oturun ağız tadıyla mutlulugunuz bozulmasın..

bir sey sorabilirmiyim aldıgın eşyalarada bu olmasada olur dediği yer kaplıyor gereksiz dedigin oldumu... ilgine teşekkürler .. cici kal

çok güzel olmuş sağlık ve mutlulukla birlikte yaşlanın inşallah
çok sağol adaşım :)
aminnnn

merhaba cnm iyiki keşfetmişsin o zaman
insana çok yardımcı oluyor kk
fkir veriyor.
çok teşk.ederim amin tatlım.
kolay gelsin sanada hayırlısı olsun.

cnm çeyiz topicime baktın mı bilmiyrm ama mesela çok fazla tencere almışım
2 takım çelik tencerem 1 takım teflon olmasına rağmen rahat durmayıp domates tencere küçük sahan tarzı bişiler aldım. çok çeyiz yapma. insan heves ediyor aldıkça alası geliyor tmm ama sonra yer sıkıntısı oluyor
herşeyden birer tane al.hala açılmadık kutularım var arka odamda.
çok yastık yorganda yer kaplıyor
hepside kullanılmıyorki zaten
şimdi herkese tavsiyem az ve öz alın. benim gibi abartmayın.
ama en lazım olan şeyler dersen de şu derin kap kaçaklar oluyor ya.onlar meyve yıka sebze yıka
birde mikser çırpma kabı almıştım mutlaka alın. ben çok memnun kaldım.

tekrar teşk.ederim cnm.darısı başına

zeynepcimm evin cok guzel...
sende renklerin enerjisini iyi kullanmıssın evini doserken cok zevkli secimler yapmıssın ...

sakin ve huzurlu yapının yanında az da olsa hırcın ve inatcı birisin galiba, yer yer baskın renkleri secmenden dolayı boyle diyorum.. ben birara renklerle ve enrjiyle calısmıstım da ordan yola cıkarak nacizane bir yorum

birde mufagın amerikan, karsısında kapı var mı bilemiyorum ama eger varsa kapalı tut olur mu, mutfak evdeki bereket enerjisinin aktıgı yerdir, karsısında acık bir kapı bulunması iyi sayılmaz enerji baska kısımlara akısta olmasın mutfakta kalsın diye, birde mutfagın biraz karısık gibi geldi, ama ceyiz serili oldugu icin oyle sanırım kucuk ev aletlerin falan orda, tezgahının uzeri ne kadar bos ve duzgun olursa enerji o kadar rahat akar.. bilmiorum inanırmısın bole enerji mevzularına,sadece soylemek istedim.. genelde bu tarz yorumlar yapmıyorum pek ama sana bunları soylemek geldi icimden...

mutlulugun ve huzurun daim olsun canım benimm

canımmm çok teşk.ederim
yorumun çok hoşuma gitti
inanırım tabi öle enerji olaylarına
mutfağımın karşısında konsolum var cnm aynalar var
o da bereket getirirmiş yansıması
cnm çeyiz diye koydukta şimdi bir tek su ısıtıcısı duruyor kaldırdım hepsini döküntüyü sevmiyrm elimin altında
fikirler için çok teşk.ederim.
çok güzel güle güle oturrr

çok teşk.ler cnm aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…