Sonbahar'da Evlendi... Düğün, Dış Çekim, Nikah ve Kına Fotoğraflarım

sağolun kızlarr çok teşk.ederim

canım gelinliğimi 1850 ye aldım ama kendi fiyatı 1500 diğer aksesuvarlarla o kadar tuttu.
t.dağ çorludan aldım.
privenuptianın gelinliği sana ne kadar dediler bilmiorum ama çok kaliteli tülü motifleri incileri.
acımadım verdiğim paraya semtten yerden farkedio fiyatları aynı gelinliği kadıköyde 3700 dediler

çok teşekkür ederim canım. ben 2500 liraya aldım. ama 1500 lirasını ödedik. nişanlım bu hafta gelcek sıkı bir pazarlık yapar inş.

hayırlısı olsun gelinliğinn cnm evet daha fazla pazarlık edin.
onlar kafalarına yapıolar.
bana kadın listesini göstermişti gerçi.

sonbahar ömür boyu mutluluklar dilerim.. fotoğraflarınız çok güzel çıkmış.. dış mekan çekimleri falan harika olmuş, gelinliğinde çok yakışmış.

eldivenlerine bayıldım, nerden aldın diyecem ama sanırım tekirdağda oturuyormuşsun, bana çok uzak.. inşallah bende bulurum..

mutluluğunuz daim olsun.......

güzellermiş canım fotolar mutluluklarrr

sonbahar ömür boyu mutluluklar dilerim.. fotoğraflarınız çok güzel çıkmış.. dış mekan çekimleri falan harika olmuş, gelinliğinde çok yakışmış.

eldivenlerine bayıldım, nerden aldın diyecem ama sanırım tekirdağda oturuyormuşsun, bana çok uzak.. inşallah bende bulurum..

sağolun kızlarr.
teşk.ederimm
lemlem evet cnm tekirdağdan aldım. bulursun tabii.
gelinlikçilerde vardır.
:16::16:

Canım gerçekten cok güzel olmussun... Çok asil gözüküyosun :) Allah mutluluğunuzu daim etsin... Ömür boyu mutluluklar...

zeynepçim saçın makyajın gelinliğin herşeyin çok güzel olmuş.
çok yakışmışsınız birbirinize ve fotoğraflar bir harika
mutluluklar canım allah bir ömür ayırmasın:nazar:

çok güzel olmuşsun arkadaşım. gelinliğin, saçın, makyajın herşey çok güzel görünüyor. allah mesut etsin

Zeynep insan bir haber verir ben konu açtım kızlar bakın derrr gündüz giremiorum kaç zamandır fransız kaldım herseye neyseee...kendi çabalarımla buldum:1:

Bebegimmm hak ettigin mutluluga kavustun sonunda yüzünden gülücükler eksik olmasın

Zeynep insan bir haber verir ben konu açtım kızlar bakın derrr gündüz giremiorum kaç zamandır fransız kaldım herseye neyseee...kendi çabalarımla buldum:1:

Bebegimmm hak ettigin mutluluga kavustun sonunda yüzünden gülücükler eksik olmasın

çok güzel olmuşsun arkadaşım. gelinliğin, saçın, makyajın herşey çok güzel görünüyor. allah mesut etsin

zeynepçim saçın makyajın gelinliğin herşeyin çok güzel olmuş.
çok yakışmışsınız birbirinize ve fotoğraflar bir harika
mutluluklar canım allah bir ömür ayırmasın:nazar:

pozlarınız çok doğal gelinliğinizde cok yakışmış
mutluluklar :nazar:

cok guzel gelın olmuşsun eşınızlede cok yakıstınız
yuvanızdan huzur mutluluk eksık olmasın

sağolun kızlarr çok teşk.ederimmm
güzel dilekleriniz mutlu etti beni. amin inş. darısı tüm bekarların başına.
Rabbim herkeslere nasip etsin inş.
meltemciğim yazdım aslında topice bikaç kez sen atlamışsın sanırımm.
sağol tatlımmm inş. hepimiz çok mutlu oluruz yuvalarımızda

:16::16:

Back