Sonbahara yeni bir biz

Bir şeyleri değiştirmek için biz kadınlara ne gerek?

• İnanılmaz bir mutluluk

OY: 0 0,0%
  • Birilerinin dürtüklemesi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
Kız sende iyice salmışsın kendini toparlana çabuk tatil dediğin kendine vakit ayırma zamanıdır salma değil

Aynen öylede ülkemiz biraz tutucu tavırlar sergilendiği için gençliğimizi yaşamak biraz zor oluyor tabi

Seni anliyorum. Bence su anda kendinle ilgili biseyler yapmaya calisman, kendini gelistirmk istemen cok guzel. Zaman cok degerli.

Değilimi kendimi geliştirmeye çalışıyorum mesela İngilizce öğreniyorum bayada ilerlettim kendimi bol kitap okuyorum çünkü parlak bir gelecek istiyorum bunun yanında da bakımlı ve alımlı bir kız olmak istiyorum birbirimizi cesaretlendirirsek çok iyi olur

Evet arkadaşlar ben bugüne beyaz ekmek yerine kepek aldım ayrıca 5i bir arada çay aldım sizler ne yaptınız kendiniz için

Ben de yeni kararlar verdim kendim için.

Hayatımda belimi kivirmis insan değilim. Spora yazildim.

Ramazanın ilk günü başladim. İftardan sonra gidiyorum. Üç gün çalışma bi gün dinlenme şeklinde.

Hayatımda verdiğim ennn dogru karar
Kas kutlemi artırmaya çalışıyorum.

Bugün beslenme olayına da el attim.
Spora başladıgimdan beri sporcularin beslenme programlarini takip ediyodum.
Bugün gidip yulaf ezmesi aldım mesela
Gelsin yulaf ezmeli yeni yemek tarifleri

Yulafla çok güzel kurabiye yapabilirsin çok ta lezzetli olur senin için hadi bakalım hayırlısı bu arada yaş boy kilo kaç

Eveeet artık kilo verme zamanım başlasın buraya yaptığım her şeyi yazacağım sizde takip edip yaptıklarınızı paylaşın birbirimize yardımcı olalım

Yaş 21
Boy 1.68
Kilo 51
kurabiyeyi yulaf unu ya da kepegiyle yapmak gerekmez mi acaba ezmeyle nasıl olur ki güzel bi tarif bulabilirim umarım

Sen baya zayıfmışsın herhalde vücudunu toplamak için uğraşıyorsun ben sana yaptığım tarifi vereyim canım şimdi benimki etinin bildiğimiz yulafıydı un falan koymamıştım içıne biraz süt koydum şekerde koymadan onun yerine pekmez koymuştum tarçın koymuştum bunları bir kaptan karıştır dam ilk bana cıvık gibi geldi ama deneyeyim dedim tepsiyi yağladım kaşıkla küçük kurabiye boyutunda yayarak bir tepsilik yaptım pişene kadar bekledim güzelde olmuştu biraz yavan oluyor ama sağlıklı şeyler hep öyle değilmi .

Evet yazılan program sıkılaşma
Bugün baktım çok tarif var çoğusu da senin tarife benziyo canım çok teşekkürler deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…