sonbahar kızları kampda

MakeUp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
5.049
9
1 takım hatunları cadırınızı kapın ve kamp alanına mars mars :lepi:

En küççügünden çadırımı kaptım geldim, zayıflamazsamm potişim dışarda kalacakk naniknanik...

En küççügünden çadırımı kaptım geldim, zayıflamazsamm potişim dışarda kalacakk naniknanik...

zayıflamazsan kurtlar o potısını ısırcek ben dıımm ıyıkı geldı dag basında kurtlara tek basıma yem olmakdan kurtuldum

oy dag tepe yurudum geldım 1 saatt

varan 1 her gun sadce 1 dılım ekmek hakkınız var oda
2 hergun 1 saat yuruyus mecbur ıster leslı bacımla ıster dısarda ama 1 saat mecbur
3 hergun sabah aksam duzen lı yesılcay ıcılecek
4 duzenlı ve en az 2 lıtre su
5 cıkolata seker ve benzerı tatlılardan kesınlıkle ama kesınlıkle yasak (masum tatlı dıye bısey yok)
kurallar yenılenebılrı artırılabılrı kurallara uymak mecburidur hergun kamp obasına ugramak ayrıca 1 takımada paylasım yapılması mecburdur

burda sadce geyık yaparak zayıflama devam edıcez kımse cıddıyetınden 1 adım dısarı cıkmıycak olalıkı 1 gun uyulmaması duruumunda kampdan atılıcaksınız

sımdılık kabası bu gece dahada sekıllendıırım ama kesın yasaklar ve olması gerekenler olcek ve en ufak mız mızlanma ve kacamakda hop atarım ulennnn

Son düzenleme:
bidenem bende geldimmmm kampa alıyosun demi benide valla gidecek yoksam pantolonda cizmede güme

bu arada kızlar işten çıktım kpss atamalarına kadar evdeyim.artık daha çok forumdayım ve şu saatten sonra kilo vermeye odaklanıyorum.

hey dondunuzmu soğukdan ne oldu nerde bu milletttt hadi cıkın yürüyüş yapcaz sarkı sölücezzzzzzzzzz

sonbahar kızları tekmıl ver

1 saatlı sporu yapıp ole gelın bakım karsıma

hade benım toca potıslılerımm

heyy buldimmm kampııı... ben de varım kızlarrr...

ama şu ekmek hakkımızı çoğaltamaz mıyız... sonuçta beyaz ekmek yemiyoruz...

kampa bu günden itibaren 63.3 kg ile başlıyorum...
kaçamak, şeker, tatlıi, pirinç, beyaz ekmek, un, hepsini yasakladım kendime...

make kuralları okumadan ymek yedim 2 dilim yemiştim neyse artık yarın yemem =) beenim yürüyüşe zamanım olmuyo ama okula gidip gelirken 1 saati buluyor. bende varım . ekmeği 1 dlim demkle iyi yapmışsın kndimi suçlu hssedip yemem artık kural sonçta =)=))=

kızlar spor zamanı 1 saatlık spor yapıp kamp yerıne donun bakım

X