• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonbahar kızılı boyayan var mı ?

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
508
0
116
39
Aydın
kızkar sonbahar kızılı boyayan var mı resm ekleyebilirmisinşiz bayramdan öce boyatıcam da.bi de aktıgında kotu oluyo mu merak ediyorum.

Ben :P 5 yıl önce falan boyamıştım, zemini de kızıldı saçlarımın.. Soluk bir renk ve akınca kavuniçi pembe arası bir tona bürünmüştü benimki.. Herkes o fotoğraflarımı görünce çok gülüyor..

bende boyamıştım
açık bir renk ve biraz soluk gelmişti banada
koleston kor ateş kızılı daha canlı
ama palette de saçı yıpratmayan bir boya

ben de palette sonbahar kızılı yapıyorum uzun süredir, hiç de açık falan değil turuncu da olmuyor benimkisi gayet canlı bir kızıl

bende bu rengi merak ediyorum..kutuda ki gibi olmuyordur herhalde ama nasıl oluyor merak ediyorum.. birde saçını boyamış birini görsek bile alttaki renkte çok önemli herkeste aynı tutmuyor ki:( kız olmak ne kadar zor:D

Bende son 2 kezdir sonbahar kızılına boyadım ilk etapta cok hoş ama cabuk akıo :/

kızıl boyaların kaderi çabuk akması:) ben çok uzun süre kullandım palette sonbahar kızılını akıncada kötü durmuyo zaten 2 3 boyamadan sonra renk baya oturuyo kızıllık yapişip kalan bişey ama çok çabuk sıkılıosan hiç buluşma derim kolay gelsin (=

bende sonbahar kızılına boyadım. evet çabuk akıyo sanki ama bende öyle turuncu veya tuhaf bi renk olmadı akınca. bildiğin kahverengi gibi oluyor ...

Back