• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONAR’ın seçim anketine göre, hangi parti yüzde kaç oy alacak?

Bu pazar bir seçim yapılsa kime oy verirsiniz ?

• Anadolu Partisi

• AKP

• CHP

• HDP-BDP

• MHP

• Oy Kullanmayacağım !

• BBP - Büyük Birlik Partisi

• Vatan Partisi

• HEPAR-Hak ve Eşitlik Partisi

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Secim gelse de gorev alsam.Baskan olsam bide atsam cebe 250 kagidi.

Secimden beklentim iste bununla sinirli.

ALLAH. Hakkı hak batılı batıl olarak göstersin ve hakkın yanında yer almayı nasıp eylesin... Bu memlekete kim faydalıysa o başa gelsin...

bu kez gerçekten içimden geleni yapacağım ve oy kullanmayacağım...en son cunhurbaşkanlığı seçiminde son anda kullandım ve inanmadığım bir şey yaptığım için kendime hala kızgınım.....ilk defa oy kullanmayacağım, çok da mutlu olacağım...kim ne yaparsa yapsın bu pis düzenin parçası olmayak istemiyorum...zaten artık umurumda değil dünyamı oldukça küçültüp duyarsızlaştım...

seçim zamanı fikrim ne olur bilinmez ama AKP ve CHP olmayacağı kesin..MHP den sözetme gereği bile duymuyorum

Tum anket sonuçları yanlış bu ülkede.
Inanmadığımız guvenmediğimiz bir parti hile ile hırsızlıkla oyları topluyor.
Tam oylar sayılırken trafoya kedi giriyor
Aynı anda kaç ilde ilçede elektrik kesiliyor
Oylar sandık başından seçim kuruluna aktarılırken
Malum partinin oyları 1 iken 1000 yazılıyor.
Anketler ne yapsın.
Halk vermese de oylar giderek artıyor
Basılan pusula sayısı bıle 70 milyonun ustunde
Peki neden?
ülkemiz birilerinin elinde oyuncak Olmuş
Seyrediyoruz, dur diyemiyoruz

Partilerin hiç biri kurtuluş olamaz hiç iri bana hitap etmiyor ama bir tanesi olacaksa olbilecek olsun. istemediğimiz değil.

Kuruluşundan itibaren ailem ve tüm geçmişimiz Cumhuriyet Halk Partisine vermişler oyunu.Bende öyle yapacağım.Çünkü yaşam standartlarımı değerlerimi en iyi yansıtan ve yaşatan parti CHP'dir.Fakat şöyle birşeyde söz konusu olmalıdır ki CHP eski CHP değil.Aslına bakarsanız hiç bir parti yeterince masum değil.Kötünün iyisi diyelim anlayın işte.
Birisinin Rant Kavgası.
Diğerinin İktidar Hırsı.
Öbürlerinin huyu suyu hepsi bozuldu.Aslına bakarsanız Vatanı Milleti yüceltebileceğini düşüneceğimiz insana değilde kökleşmiş olgulara veriyoruz oyumuzu.
Millet olarak Ekonomisi düzgün , Barış dolu anlayış dolu olmasını beklerken attığımız her oy bir başkasının dolu olan kesesini daha da çok doldurmasına yarıyor.
Oy verirken bunlara dikkat etmek gerekiyor.Ama na mümkün bizler kalıplaştık artık hükmedilmeye birilerini zengin etmeye alıştık..Evet bunu biz yaptık..
Zam geldi sustuk devletin ihtiyacı var dedik.
Vergi istediler en uç zamları dayadılar Vergi devletin temel taşıdır dedik sustuk.
Memleketimin uçağın oyuncağını bile görmemiş bir kez olsun memleketinden çıkmamış teyzemin hava alanı yapılmasına sevinmesini gördük sustuk.
Şehitler geldi.Askerlik yan gelip yatma yeri değil dediler ona da sustuk.
Yani biz sustukça oldu bütün olanlar.Şimdi ne desek boş.Kim gelir nereye ne şekilde gelir bilemem ama hiç birisi bir öncekinden mükemmel olmayacak.Belki bir gün belki çok yakında yahut çok uzakta umarım zorla kazanılan ve atalarımızın kanı dökülen bu ülkede tekrar o güzel cumhuriyetin ilk yıllarının naifliğine ulaşılır.Hayal bu ya.

Secim gelse de gorev alsam.Baskan olsam bide atsam cebe 250 kagidi.

Secimden beklentim iste bununla sinirli.
aynen benim bekentim de secim de gorev alip para alabimek malesef sonuç belli bu sefer akp hdp ittifak yapacak 400 milletvekili cikaracak baskanlik sistem i kurulacak gerisini siz dusunun artik o yuzden artik ben de kendimi dusunur oldum bir ogretmen olarak onceden bir saat derse giremesem cocuklarin devletin hakkina giriyor muyum diye dusunurken vicdan azabi cekerken simdi ise kadrolasmalari yandaslarin vasifsiz olmasina rağmen ust makamlara geldogini vasifli nitelikli insanlarin hakkinin yendigini gorunce artik ben de kendimi dusunur oldum guya adalet partisi :))

chp konusunda hala acaba mi diyordum ki bugun emin oldum. Asla chpye vermeyecegim oyumu.

Tabii ki CHP.
Geçerse o geçecek AKPyi.
Daha fazla sırtıma vergi binsin, elektriğime %200 zam gelsin de onun oturduğu altından koltukların parasını ödeyeyim istemiyorum.
Osmanlıca gibi bir işe yaramayan, tedavülden kalkmış bir dili öğrenmek istemiyorum.
Laiklik istiyorum.
Kimsenin dini, kıyafeti, dili ile birbirine üstün kılınmadığı bir ülke istiyorum.

Akp oy kaybetse ne olacakki. Sandık hileleriyle alıyor zaten oyların bir kısmını.

Maalesef..

Artık bu konulara yorum yapasım dahi gelmiyor..
Bu kadar rezilliğe karşın insanlar hala "padişahım sen çok yaşa" diyorsa başlarına gelen her şeyi hakediyorlar demektir. Tabi kurunun yanında biz de yanıyoruz o ayrı.

Memleketin içine ettiler..Yazıklar olsun..Bir gram hakkımı helal edersem namerdim.

Maalesef..

Artık bu konulara yorum yapasım dahi gelmiyor..
Bu kadar rezilliğe karşın insanlar hala "padişahım sen çok yaşa" diyorsa başlarına gelen her şeyi hakediyorlar demektir. Tabi kurunun yanında biz de yanıyoruz o ayrı.

Memleketin içine ettiler..Yazıklar olsun..Bir gram hakkımı helal edersem namerdim.
Celladına aşık olmuşsa bir millet,
İster ezan ister çan dinlet.
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
Müstehaktır ona her türlü zillet.

Ben de sadece laiklik ve dusunce ozgurlugunu destekleyerek akpye en yakin oyu alacagini dusundugumden chp diyorum.

Yoksa gonlum anadolu partisinden yAna...

gerçekten iş yapabilecek ülkeyi bulunduğu durumdan çıkaracak biri lazım ama sanırım bunlardan biri değil... her taraf hırsız, uğursuz, katil, dolandırıcı, hapçı... liste uzar gider. üniversite bitirip işini yapamayan çok insan var. işsizlik, geçim sıkıntısı diz boyu değil boyumuzu aştı.. maaş alınıyor ama vergi vermekten evin ihtiyacına sıra gelmiyor. eve fatura geliyor. yarısından çoğu vergi. kaçak kullananların cezasını biz ödüyoruz bi de bunu yasal hale getirdiler.

her ay 20 - 25 TL civarı gelen su faturam 115 TL gelmiş bu ay.. eşim arayıp düzelttirmiş ve bana gelen fatura yine 20 TL.. çok kişinin faturası olandan fazla kesilmiş. arayıp düzelttirenler kendi faturasını ödüyor. düzelttirmeyen saf vatandaşım da paşa paşa ödüyor..

bu sistemleri düzeltecek kim varsa o çıksın ortaya da oyumuzu ona verelim..

Doğum günümde birkere daha akp'nin seçileceğini duymam cok acı olacak.

Ben sanal ortamdaki sonuçların hicbirisine güvenmiyorum, her yerde iktidarın oyları düşüyor gibi görünüyor, sağda solda takside kiminle konussam herkes muhalefeti destekliyor ama sandıktan her seferinde iktidar çıkıyor :KK64:

Back