Son zamanlardaki değişmeler

nadid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
86
0
36
Aydın
Kızlar umarım bu yazdıklarımla ilgilenir, bana destek olabilirsiniz.
çok fazla kendine özgüveni fazla, yeterince sosyal biriydim. 80 kılodan 50 kıloya dustum ve özgüvenim çok daha fazla artmıstı. yeni işe başladım. kilo almayada başladım, bu da yetemzmiş gibi insanlardan kaçıyorum. kilo vermek istedikçe veremiyorum. gittikçe şişiyorum. kendımden sogumaya başladım. 169 cm ve 60 kg olmama rağmen kendımı yüz kilo gibi hissediyorum. çok çirkinleştiğimi düşüüyorum sürekli. bu psikolojiden çıkamıyorum bir türlü.

Öncelikle aynaya bakıp,sağlıklı olduğunuz için şükredin,
eliniz,ayağınız yerinde,sağlıklı nefes alabiliyorsanız gerisi boş,
aynaya baktığınızda gördüğünüz sizi sevin,işe buradan başlayın.
çünkü siz kendinize ne kadar değer verirseniz,ne kadar severseniz,
çevrenizdekilerde sizi sever ve değer verir.
kilo vermek sizin elinizde olan birşey,dolayısıyla bu yüzden
insanlardan kaçmayın sakın.
iradeli olun,ne istediğinizi bilin ,bakın herşey ne kadar güzel olacak,
ama ilk başta uzman bir doktordan yardım alın,
size daha doğru yolu gösterecektir..

Son düzenleme:

yeşil çay iç 4 dakika kaynatman gerekiyor istahı kesiyor metobolizmayı hızlandırıyor
birde kendinle barısık ol,umarım başka derdin yoktur ki bu dert sayılmaz zaten derece olrak ufak yani !!!!lmaz:

kızlar o kadar mutsuzum kı sırkette kimseyi gormek ıstemıyorum :). ınsanlardan kacıyorum. bunların hepsı sısman oldugumu dusundugum ıcın, bir panık ıcındeyım resmen. panıkledıkce yemek yıyorum, şaka gibi.

50 kg ile sigarayı bıraktım 9 ayda 60 kg oldum arkadaşım . boyum165 cm . birdenbire bukadar kg alınca psikolojim , bozuldu en kötüsüde işyrindeki bayan arkadaşların alaylı konuşmaları ve laf sokmaları . şu an 2 kg verdim diet falan. hç işe yaramadı tek dietim var hiç bir şey yemiyorum sadece form bisküvi ve yeşil çay şimdi herkes delimisin de vücuduna zarar veriyorsun diyecek ama suç benim değil kadına zayıfsan güzelsin manifestosunu bilinç altımıza kazıyan görsel , düşünsel olarak var gücü ile çalışan bu lanet olasıca zihniyetin . şu al bunu al kimse itiraz etmesin hepimiz ince ve güzel olmak ve hep öyle kalmak hep beğenilmek istiyoruz . aksini idda edende ya dürüst değildir yada herşeye boş vermiştir arkadaşım.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…