Merhaba,
ben 20 yasindayim ve son zamanlarda adet olunca cok kötü oluyorum. Daha kücükken sadece karnim cok agirirdi herkeste oldugu gibi, hatta bi ara gecmisti. Son aylarda - af edersiniz- ishal ve karnimda gaz olmasi buna eklendi. Ben Aralik ayinda adetimin ilk gününde cok kötü oldum, birden midem bulanmaya basladi ve bayildim. Hersey 10 dakika icinde oldu. Ambulansla hastaneye kaldirildim ama birsey cikmadi. Atesimde vardi bu arada, enfeksiyon olmali dediler ama kesin birsey cikmadi.
Bu son adetimde yine hersey normal basladi, karin agrisi ve ishal.. Sonra birden yine cok kötü oldum, midem bulandi, gözlerim karariyor, terlemeye basliyorum. Ayakta duramiyorum, titriyorum, ..Cok cok cok kötü oluyorum gercekten anlatilmaz bir durum, hicbirsey fayda etmiyor yüzüm kar beyazi oluyor ve bu durum yaklasik yarim saat- 1 saat kadar sürüyor.
Yarim saat - 1 saat bile olsa ben bu kadar kötü oldugumu hic hatirlamiyorum. Inanin cok kötü bir durum 5 dakika bile dayanamiyor insan buna ve bende 1 saat kadar sürüyor. Ölecekmis gibi oluyorum..
Böyle sorunlar yasayan oldumu aranizda? Veya nerden geldigini bilen varmi?