Son trimester tsh

hepgenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
1.208
1.776
Kizlar son trimesterdayim. 32. Haftam. Tsh 3.52, serbest t4 0.69 ve serbest t3 2.5. Doktor ilk trimesterda 3.42yim diye ilac vermişti. Sonradan biraktik. Normal mi? Napicam? Cocuga bir zarari olur mu son trimesterda?

Canim bende 33 haftamdayim . Aynısını bende yaşıyorum sağlık ocağında 3.44 çıktı sonra ben normal hastanede yaptırdım orada da 1.80 çıktı daha doktora soramadim net ten baktım . Hangisine guvenecegim bilemedim valla :KK43:

Canim bende 33 haftamdayim . Aynısını bende yaşıyorum sağlık ocağında 3.44 çıktı sonra ben normal hastanede yaptırdım orada da 1.80 çıktı daha doktora soramadim net ten baktım . Hangisine guvenecegim bilemedim valla :KK43:
Napicaz off :KK43: bir de tahlil kagidinda referans 5 e kadar. Ama internette 3un altı normal diyor

Endokrinoloji doktoruna gidin.
Benim doktorum ona yönlendirdi,3.53 cıktığı için ilaç başladık,gebelikte 3 civarı olması 3ü gecmemesi gerekiyor demişti doktor. Her ay kan tahlili yaptırıp ona göre doz ayarlayacak doktorum.
Çok yüksek değil değeriniz ama yinede danışın doktorunuza.

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah hakli. Endokrin doktoruna gorun mutlaka. 3 ve alti olmasi lazimmis. Ama cok yuksek degil zaten bir zarari olmaz insallah bebege endiselenme. Zaten hamilelik yuzunden artisa geciyor benim oyle oldu. En kisa zamanda doktora gorun derim. Istanbuldaysan Erdem Hastanesi Camlica'yi tavsiye ederim uygun da baya.

X