Son sayfalara yeniler ekleniyor

cnm evet ozel msj hakkm Yok full speedi almak istiyorum onun icin istemistm mail..

mailim yok malesef cnm...
kesin alacaksan adres bilgilerini ad soyad ve telefonunu benim telefonuma mesaj atabilirsin...
alacaksan numaramı yazayım özelden cnm...
fiyat 20 bu arada....

Son düzenleme:

kızlar ürünler devam ediyor....uygun fiyata kaçmaz bunlar...
gri renk lacivert kemerli mevlana modeli keten pardesü...vibrant marka...40 beden...bir kez giydim... fiyatı 40 lira....

diğeri pudra rengi, ayak bilekleri boyunda keten kap...iklim marka...38 beden...birkaç defa giydim....30 lira...

alanlara hediye ile birlikte göndereceğim arkadaşlar...pazarlık var....
kaçırmayın..sıfır gibiler...yepyeni...ütüledim dolabımda sahibini bekliyorlar...

kızlar çok şık bir tesettür elbiseyle gelicem birazdan....
bir defa düğünde giydim...alvina marka sıfır gibi...uyguna vericem...
bolerolu bir elbise...bolerosunu çıkarınca açık arkadaşlar içinde güzel bir yazlık elbise...
takipte olun...

kek kalıbı 7 lira..
iki kişilik çelik termos... bebekli anneler mama ve süt içinde kullanabilir.... 7 lira..
6 adet necafe fincanı, çeşitli renkli desenlerde.... askılığı hediye.. 7 lira...

takas da olur, pazarlık da yapılır... 40 lira üzerine kargo benden kızlar...

Son düzenleme:

2 li mutfak aksesuarı.. 2 liracık... boyu bir karış kadar...
lavanta çayı, sakinleştirir ve uyku getirir... sadece iki adetini kullandım..poşet çay şeklinde... 4 lira... çok daha pahalıya almıştım...
yıldızlı perde kıskacı...plastik değildir, metaldir...sıkıca tutar... üçü birden 3 lira...
devamı fırsat buldukça gelecek kızlar..
sudan ucuz hepsi, sırf elimden çıksın diye satıyorum....

aksam misafır gelecek demiştim ya yemekler felan döktürmüşüm biraz fazla yemişim şimdi yediklerimi sindirmeye calısıyorum talcit felan içtim şiştim resmen

ya karnım acıktı vallahi, yaptıklarından bir iki yollasaydın bana da
bende bugün çarşıdaydım sebze vs aldım...eve gelince de yemek falan uğraşamadım yorgunluktan kahvaltı gibi yedik
şuan o döktürdüklerinden olsa iyi giderdi valla
neler yaptın bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…