- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
kızlar kullanmadığım eşyalardan birkaç bişey paylaşıyorum...umarım beğenirsiniz...çok uygun vericem...
takas da olur... devamı geliyorr....
Eki Görüntüle 1096750 Eki Görüntüle 1096749 Eki Görüntüle 1096751 Eki Görüntüle 1096752 Eki Görüntüle 1096753
kızlar kullanmadığım eşyalardan birkaç bişey paylaşıyorum...umarım beğenirsiniz...çok uygun vericem...
takas da olur... devamı geliyorr....
Eki Görüntüle 1096750 Eki Görüntüle 1096749 Eki Görüntüle 1096751 Eki Görüntüle 1096752 Eki Görüntüle 1096753
Ve kalemler nekadar
full speed i almak istiyorm cnm biraz indirim yaparsan, kargo ucretiyle ayni fiyata gelecek cunku:)
takas da olur... pazarlık var..beğendiğiniz takdirede mutlaka anlaşırız....devamı geliyorr....
taş inci kolye...çok şık ve sade...iki kez de dolanabilir..tek uzun da takılabilir... 5 lira
her renkten far seti, kullanılmadı sadece denendi... 5 lira..
kapatıcı allık 3 lira..
pembe allık fırçası kaybolmuş 3 lira ( diğer resimdeki allık fırçasını hediye edicem )
göz kalemleri farklı renklerde mavi yeşil gri vs...tanesi 1 lira...flormar ve emily marka geneli... kalın olan simli mavi..çok tatlı bir rengi ve duruşu var.. 2 lira..
son resimdeki ruj dudak rengi.. 2 lira...
yanındaki stick sürme....arap kadınlarının kullandıklarından...
bir iki kez kullandım çok güzel, gözlerinizi çok belirginleştiriyor... o da 2 lira...
beğendiklerinize fiyat sorun...
slmlar bende kıyafetler war konuma bakabılırsınız takas etmek ısermısınız eger begenırsenız bende begendıklerımı solerım anlasırız:)
biraz önce biri sordu canım, cevap bekliyorum..o almazsa sana vereyim..
tamam cnm haber verirsin:)
canım bu parfümü biliyorum nekadr yaparsın sonkızlar kullanmadığım eşyalardan birkaç bişey paylaşıyorum...umarım beğenirsiniz...çok uygun vericem...
takas da olur... pazarlık var..beğendiğiniz takdirede mutlaka anlaşırız....devamı geliyorr....
taş inci kolye...çok şık ve sade...iki kez de dolanabilir..tek uzun da takılabilir... 5 lira
her renkten far seti, kullanılmadı sadece denendi... 5 lira..
kapatıcı allık 3 lira..
pembe allık fırçası kaybolmuş 3 lira ( diğer resimdeki allık fırçasını hediye edicem )
göz kalemleri farklı renklerde mavi yeşil gri vs...tanesi 1 lira...flormar ve emily marka geneli... kalın olan simli mavi..çok tatlı bir rengi ve duruşu var.. 2 lira..
son resimdeki ruj dudak rengi.. 2 lira...
yanındaki stick sürme....arap kadınlarının kullandıklarından...
bir iki kez kullandım çok güzel, gözlerinizi çok belirginleştiriyor... o da 2 lira...
beğendiklerinize fiyat sorun...
canım bu parfümü biliyorum nekadr yaparsın son
canım vallahi yeminle kendim 30 liraya aldım ve bir fıs bile kullanmadı eşim...
20 liraya veriyorum... sadece kutusu yırtıldı okadar...sıfır yani..hem de sıpsıfır
tamam canım olumlu veya olumsuz, haber vericem sana inşallah..
kuzum bana çok geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?