Son sayfalara yeniler ekleniyor

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar kullanmadığım eşyalardan birkaç bişey paylaşıyorum...umarım beğenirsiniz...çok uygun vericem...
takas da olur... pazarlık var..beğendiğiniz takdirede mutlaka anlaşırız....devamı geliyorr....

taş inci kolye...çok şık ve sade...iki kez de dolanabilir..tek uzun da takılabilir... 5 lira
her renkten far seti, kullanılmadı sadece denendi... 5 lira..
kapatıcı allık 3 lira..
pembe allık fırçası kaybolmuş 3 lira ( diğer resimdeki allık fırçasını hediye edicem )
göz kalemleri farklı renklerde mavi yeşil gri vs...tanesi 1 lira...flormar ve emily marka geneli... kalın olan simli mavi..çok tatlı bir rengi ve duruşu var.. 2 lira..
son resimdeki ruj dudak rengi.. 2 lira...
yanındaki stick sürme....arap kadınlarının kullandıklarından...
bir iki kez kullandım çok güzel, gözlerinizi çok belirginleştiriyor... o da 2 lira...
beğendiklerinize fiyat sorun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve kalemler nekadar

canım parfümler avon marka...büyük olan full speed 30 liraya almıştım sıfır hiç kullanılmadı... 20 olur...
diğeride avon marka, pure O2 bayan..o da sıfır hiç kullanılmadı...eşimde bende kokuya karşı alerjiğiz...
aldık ama kullanmadık...16 ya almıştım 10 olur...
kalemlerin renkleri değişik değişik..hangilerini beğendin?? ona göre fiyat vereyim..

harika bir abiye şalı...
çok pahalıya ördürmüştüm..el emeği göz nurudur...üzerinde boncuklar var...
kullanmak nasip olmadı...dolabımda bekliyordu...
40 liraya ördürmüştü annem 30 a vericem...
pahalı görmeyin kızlar çok ama çok emekli bir iş...

üç tane mutfak önlüğü..sıfırdır...
üçü birden 10 liracık

diğerleri el emeği patikler... sıfırdır..hiç kullanılmadı...hediyelik yada çeyiz için alabilirsiniz ideal...
tanesi 7 lira...birden fazla alımlarda çok indirim yaparım...

slmlar bende kıyafetler war konuma bakabılırsınız takas etmek ısermısınız eger begenırsenız bende begendıklerımı solerım anlasırız:)

canım bu parfümü biliyorum nekadr yaparsın son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…