- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi Maybe Ladyy
Iyi aksamlar herkese, Adetlerim eskiden beri hep cok duzensizdi ama hic bu kadar gecikmedi. En son 30 agustosta 20 gunluk bir gecikme sonunda tarlusal adet söktürücü ilac ile adet oldum. O gun bugundur hala adet olmadim. 21 ekimde dr gittim. Rahim kalinlasmasi var gebelik var mi bakalim dedi fakat kan testi negatifti. Yine tarlusal verdi. Neden her seferde bu kadar geciktigini sordum "stresten" dedi. Ilaci bitirdim yarin 8. gun ama hala gelen giden yok. 3.5 senelik evliyim, hic korunmadim. Bebek dusunuyoruz. Son iki gundur goguslerim aciyor, idrarim koyu ve kokulu, dun geceden beridir de kasigim ve belim agriyor fakat adet agrisi gibi degil. Cuma gunu yeniden dr gidecem.
Sorum şu, benim gibi adet olamama durumu yasayan var mi? Sebebi ne olabilir? Gebe olma ihtimalim var mi? Bildiklerinizi ve tecrubeleriniz benimle paylasirsaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Sorum şu, benim gibi adet olamama durumu yasayan var mi? Sebebi ne olabilir? Gebe olma ihtimalim var mi? Bildiklerinizi ve tecrubeleriniz benimle paylasirsaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.