Son rapor: Montaj değil

ben demiştim euroları sıfırlama özelliği olan 'ilk' cumhurbaskanımız o diye. bundan sonrada bilal olmalı diyorum hem akıllı bi çocuk bize verseler 30 milyonu al sıfırla deseler biz kesin toprağa gömeriz türk filmlerinden öyle gördük ama o yurtdışı tecrübesiyle tereyagından kıl ceker gibi sıfırladı

Evet topicten cikarimim:Caldilar ama calisoyorlar ama calisiyorlar.Yani calinan cirpilana degil icraate bakarim.
Bakis acisidir.
Birgun gormezden gelinen adalet herkese lazim olacaktir.
O gunleri gormek dilegiyle.

Londra merkezli uzmanlar, analiz sonucunda bir rapor hazırladı. Raporda, seslerin gerçek olduğu, kaydın birden fazla gün içinde yapılan görüşmelerin birleştirilmesi ile oluşturulduğu kaydedildi.

İyi ama paylaştığınız bu yazı, tapelerin sahte olduğunun ıspatı oluyor.
Raporda "aynı gün içinde yapılan birden fazla konusma birleştirilmiş" demiyor.
Raporda "birden fazla gün içinde yapılan telefon görüşmelerinin birlestirilmesi ile elde edilem" diyor yani birden fazla gün , 3 gün, 5 gün 10 gün 300 gün gibi. Yani günlerce dinleme yapılmış ve bu dimlemeler birleştirilmiş. Nasıl birleştirildiği ise belirtilmemiş. Kelime kelime mi birleştirildi, hece hece mi yoksa cümle cümle mi?
Yani sonuçta yapılmış bir hile var tapelerde

Ayakkabı kutularındaki paralarda da hile var

O kadar çok gereksiz ve saçma şeyler yazanlar olmuş ki, hala kanıt manıt diyorsunuz hey gidi hey yahu montajı fontajı geçin artık geçin, Türkiye elden gidiyor, o montaj yapmış bu böyle etmiş KİMİN UMRUNDA ??? seçim sonuclarında her şey apaçık ve saf bi şekilde belli oldu, bu ülkede cahil çok oldukça kuyuya düşen hep böyle doğruları söyleyen, çıkarı için savaşmayanlara oluyor. Evet korkağız hepimiz, herşeyden önce bi tarafımız gümbürtüye gider diye korkuyoruz. Mahkum edildik, esir edildik. Hala neyin derdinde ne tartışmalar yapmışsınız, okumaktan bile acizim emin olun. Çünkü kör göze kulak da sağır olur.

Çok güzel ifade etmişin Teşekkürler

nerden nereye

aslında inanç değil inasanlık meselesi herşey..

Benim amacım seni uzmek hiç olmadı Mune üzüldugunu gördüğüm içinde bundan sonra kıyamet kopsa sadece okuyup geçeceğim yazmayacağım buraya sevgiler.
kontescim,bu ideolojide yapılan siyasette kirlendi maalesef,bana kızadabilirsiniz..inanın particilikle ilgisi yok düşücelerimin..şimdi önceden chpye oy verenler kendi şahsi çıkarları için akp ye oy veriyor..başınıda bu tarz nedenlerden örtenle var..insanların içinde olduğu hiç bir şey temiz kalamıyor nedense

Son düzenleyen: Moderatör:
Milletin çoğunluğu nasıl idareye layıksa öyle idare edilir
konuyla çok bağlantılı değil ama anlatayım,
aile dostlarımız Avrupa turuna gitti,Pariste dolaşırken arkadaşımın eşi iki kişiyi Türkçe konuşurken görmüş sohbet için yaklaşmış..
sizde türkmüsünüz demiş..
onlarda yoo biz kürdüz kürdistandan geldik demişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…