Son pişmanlık nasıl fayda eder ?

Evet hiç değil sorun zaten sabrsizlik tez canlılık .Şu durum çok kotu degil mi evet kızgın ve kırgın her seferinde yapıp yapıp özür dilememden sıkıldığı için kabul etmedi yanına gidince bundan sonra ??diye sordum görüşmek istemiyorum iç sezilerim öyle diyor dedi .Mektup şubat ilk hafta eline geçti .Daha ne kadar susacak

Neden öfkeli birine katlansin ki yazmışsınız hep öyle olmayacağım demek istedim çalışıyorum konunun üzerinde .
Umarim basarili olursunuz ama su sira ustune giderseniz kendini daha da geri cekebilir. O da bir seyler hissediyorsa zaten mektuptan sonra duyarsiz kalmayacaktir

Umarim basarili olursunuz ama su sira ustune giderseniz kendini daha da geri cekebilir. O da bir seyler hissediyorsa zaten mektuptan sonra duyarsiz kalmayacaktir
Hissediyordu başta o istiyordu zaten ama kısa sürede yorulmuş soğumuş bu sebeplerden.Öyle dedi .Buna rağmen cevap yazma ihtimali olur mu bilememek baya zor .Yeni tanışmıştık zaten.Ortak bir çok nokta benzer kişilikler vs

Mektup eline geçeli 2 hafta oldu bu arada tabi olumsuz duyguları hala taze büyük olasılıkla

Size karsi bos degilse uzun sure susacagini sanmam.

Yargılamayın dediğiniz mesaj aslında çok güzel bir analiz yapmış. Öfke probleminiz var diye her şeye atar yapmaya hakkınız yok.
Beni bunaltıp sürekli kavga çıkaran ilişkim bile olmayan birini engellediğimde şehrime gelip konuşmaya çalışsa bir de üzerine mektup yazsa kusura bakmayın ama savcılığa falan veririm. Kadınsınız diye bunu yapınca romantiklik olmuyor gayet rahatsızlık verici.
Kendi duygularınızı okumayı, öfke probleminizi kontrol etmeyi öğrenmeden bir ilişki yaşamaya kalkmayın.

Tamam siz böyle matematik gibi yaşayın herseyinizi .Yapmayın etmeyin gibi emir cümleleri de kullanmayın .

Emredersin ya hahaha

Bunun bir zamani yok biliyorum ama ortalama süre ne olur acaba ...

Hanimefendi yorumlara oyle cevaplar yazmissiniz ki asiri bir ofke probleminiz oldugu belli adam bikmis ve istemiyor muhtemelen onun yasadigi yere gittiginiz icin acıdı ve baristi mektuba bile birsey yazmamis kabul edin artik istemiyo bu adam sizi hakarette etmissiniz kim katlanir buna

Bana nasıl yazıldiysa ben de öyle cevap verdim hepsini okumadiniz heralde .Ben bir zaafimdan bahsettim diye döver gibi yazıp bunu yüzüme vurmaya mi geldiniz

Kimse size acımasız yazmamış. Tutarsiz demiş sadece ki öyle yapıp Edip özür dilemek bunu gösteriyor ve bir kere olan bir şey de değil. Adam sizin kum torbaliginizi yapacak değil. Bir de o kadar ağır konuşup ayağına nasıl gidiyorsunuz her seferinde. İnsan o kadar konuştuktan sonra bunu yapar mı?

Ağır konuşma derken? Siz hatalıyken özür dilemez misiniz ?

Ağır konuşma derken? Siz hatalıyken özür dilemez misiniz ?
Hatakiyken özür dilerim ama sizinki başka bir şey. Gemileri yakıp o kadar kendime güvenip laflar ettikten sonra kalkıp ayağına gitmem. O zaman agirligim kalmaz. Ben böyle insanlara şaşırıyorum zaten ilk baş burnundan kıl aldırmıyor bir gururlar hatta karşıdakini ezmeler, karşıdaki vazgeçince 180 derece dönmeler. Siz sevgili olmamissiniz daha bunu en çok sevgiliyken yapanlara şaşırıyorum. Konuya gelirsek adamın döneceğini sanmıyorum. Çünkü mektupta pişmanlığınızi yeterince dile getiremediginizi düşünüyorum. Eğer öfke sorunum var falan dediyseniz kendinizi aklamaya çalıştığınızı ya da yaptıklarınızın sizden bağımsızmis gibi dusundugunuzu sanabilir. Bence size dönsün istiyorsanız onun sizdeki önemini anlatın kendinizi çok katmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…