• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son model kahve makinesimi bakır cezvemi hımm yoksa elektrikli cezvemi

mmuhtesemm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
24
2
8
35
Şanlıurfa
Selam kızlar
Çeyiz telaşına giren bir kızkardeşi niz olarak fikirlerinizi almak iistiyorum
Eskiden yeniye doğru konuya gelelim şimdi
Bakır cezvede kahve bi başka olur derler ki hiç denemedim. Elektrikli cezveler malum fiyatlarıda uygun. Hımm son çıkan kahve makinaları favorimdi.gecenlerde arçelik te elime aldım Ayy küçücük Cezve ve onca para.bilmiyorum kızlar evet :) kullanan memnun kalmayan şiddetle tavsiye eden buyrun bekliyorum sizleri.
Ayy böyle basit bi konuda ne konuştum ya. Hakkınızı helal edin kızlar

Ben şahsen bakır cezve seviyorum. Elektrikliler kuş kadar ve çok pahalı.

korkmazın elektrikli cezveleri 50 liraydı benc ondan alabilirsin bakır cezveyi artı olarakkda alabilirsin ikiside kullanılır bence

Benim isteme günüm için elektrikli cezve bakayım dedim, sordum 6-7 fincandan fazla yapılamıyordu, 100 lira gibi bir fiyatı vardı, değmez dedim almadım :)

Korkmaza bakabilirim aslında. Teşekkürler.

ben sinbonun kahve makinesini aldım kızlar hemde 22 tl ye arkadaşım tavsiye etti çok güzel kahve yapıyormuş kahve müptelası biridir bende herşeyin pahalısından mı alcaz dedim aman bozulsa alırız bidaha nolcakkki gece gündüz kahve içmicez yaa :52::52:

Selam kızlar
Bakır cezvede kahve bi başka olur derler ki hiç denemedim. Elektrikli cezveler malum fiyatlarıda uygun. Hımm son çıkan kahve makinaları favorimdi.gecenlerde arçelik te elime aldım Ayy küçücük Cezve ve onca para.bilmiyorum kızlar evet :) kullanan memnun kalmayan şiddetle tavsiye eden buyrun bekliyorum sizleri.

arzumun kahve makinesi var çeyizimde fiyatı da 50 tlydi tencere takımım içinde artı üçlü cezve takımım vardı bir de bakır cezve düşünüyorum fiyatları çok uygun artı olarak alınabilir ben kahve tiryakisi olduğum için evim kahve takımlarından geçilmiyor :) sinbonun 20 tlye kahve makinesi de iyi yengem kullanıyor çok memnun

Selam kızlar

Canim ben ceyizim icin arceligin kahve makinasindan aldim. Tekli olani almadim ikiliden almistim ki teklide suyu falan kendin ayarliyosun. İkilide deposuna suyu sen dolduruyosun, sadece kahveni ve sekerini katip sesli uyari vermesini bekliyosun. Verdigim paraya degdigini dusunuyorum. Tavsiye ederim cok da guzel bol kopuklu kahve yapiyor ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

cnm valla bende ilk başta arçeliğin çiftli olan ürünü çook begenmişitm ama 300 küsürlerde birşey bana bariz tuzlu geldi almaktan vazgeçtim :( teklisini alayım dedim oda bana oyuncak gibi geldi o ne öyle atsan atılmaz satsan satılamz ama hem fiyatı yükske onund ahemde çift kişil birşey yazık yani ona verilen paraya. çiftlisi ii diyorlar alanlar memnun cnm açıkcası ama 300 tl vermem :D zaten tezgahım üstünde çook şey olacak aman oda eksik kalsın normal birşey alayım dedim kız ve arzumun bu kahve makinasından aldım cnm

$ARZUM-TURK-KAHVESI-MAKINESI-AR322-2013-2-20-11-59-2.webp bunu aldım kullanışlı kulp kısmı kapanıp açıla biliyor altta düğmesi var baya özellikelri var yani fiyatıda 90 tl aldım 2 yılda garantili cnm. kız kardeşimde kullanıyor çook memnun başından beri al demişti sonund adinleyip aldım :D ama bakır cezvede alıcam onunla kocacımla içmek isterim tadı enfes oluyor bunuda misafirlere kullanırım :D :16: :16: :16:

Back
X