İlk alındığı gibi keskin kokulu değil ama kokuyor yine de.Çok zamanım da kalmadı baştan yapmak için ama zehirlenmekte istemem tabi :)Kokusu, tadı yok olur genelde. Zehirleyeceğini sanmıyorum.
Bişey olmaz. Ben geçen gün son kullanma tarihi 1 sene geçmiş soya sosu kattım yemeğe, yedikten sonra farkettik bişey olmadı. Baharatlarda son kullanma tarihi yok diye biliyorum. Yani isterseniz 5 sene sonra kullanın zehirlemez. Sadece faydası ve tadı gider.İlk alındığı gibi keskin kokulu değil ama kokuyor yine de.Çok zamanım da kalmadı baştan yapmak için ama zehirlenmekte istemem tabi :)
o tarçını şatan firma kendi bünyesinde tutup gününü geçirse bir ambalajını değiştirse anlayabilirmiydin.sürekli iade ürünlerin tazeleri ile çorba edilip tekrar sunulması varsa bir şey olmazMerhaba hanımlar misafirim için kurabiye yaptım .İçine de tarçın koydum.Yaptıktan sonra farkettim ki kullanma tarihi 1 yıl geçmiş.Tadında ,kokusunda, görüntüsünde bir şey yoktu.Yenir mi böyle acaba atayım mı?
Bende sürekli kontrol ederim ama boşluğuma geldi sanırım.Hatta şimdi farkettim de ben alırken de geçikmiş ve ben bi kere daha bu şekilde kullanmışım zaten:)Bişey olmaz. Ben geçen gün son kullanma tarihi 1 sene geçmiş soya sosu kattım yemeğe, yedikten sonra farkettik bişey olmadı. Baharatlarda son kullanma tarihi yok diye biliyorum. Yani isterseniz 5 sene sonra kullanın zehirlemez. Sadece faydası ve tadı gider.
Ben biliyorum ama bende yiyeceğimbilmedikleri için bişey olmaz bence
Bitki çaylarının bu kadar tüketilmediği yıllarda ki şimdi şirkette 20 çeşit bitki çayı var sallama. O zaman bitki çayı kültürünün olmadığı benim yeni yeni merak saldığım yıllarda diyim. Yılı da söyleyeyim merak etmeyin 2005-2006 fabrikada ada çayı bulmuştuk poşette ama son kullanma tarihi 7-8 ay geçmişti.Bişey olmaz. Ben geçen gün son kullanma tarihi 1 sene geçmiş soya sosu kattım yemeğe, yedikten sonra farkettik bişey olmadı. Baharatlarda son kullanma tarihi yok diye biliyorum. Yani isterseniz 5 sene sonra kullanın zehirlemez. Sadece faydası ve tadı gider.
bu işler biraz da psikolojik bende bir kere annem kurabiye yapmıştı tarihi geçmiş kurabiye ununun yerken bişey anlamadık sonra annem söyleyince bir kötü oldum sanki midem bulanıyo sanki başım dönüyo sanki zehirlendim gibi hisler bişey olmadı amaBen biliyorum ama bende yiyeceğim
Evde komşumun köyden getirdiği ıhlamurlar duruyor 2 senedir. Çok ıhlamur tüketmediğimiz için bitmedi bir türlü. Hala arar ara kullanıyorum. Kuru bitkinin son kullanma tarihi olmaz bildiğim kadarıyla.Bitki çaylarının bu kadar tüketilmediği yıllarda ki şimdi şirkette 20 çeşit bitki çayı var sallama. O zaman bitki çayı kültürünün olmadığı benim yeni yeni merak saldığım yıllarda diyim. Yılı da söyleyeyim merak etmeyin 2005-2006 fabrikada ada çayı bulmuştuk poşette ama son kullanma tarihi 7-8 ay geçmişti.
Üstündeki üreticiyi aradık telefonla hani içersek ne olur diye. "hiç bir şey olmaz için gitsin biz onları bakanlık standartlarından dolayı yazıyoruz" dedi.
Benimde ıhlamurum vardı kokusu gittiği için attım.Aslında mantıken bakıldığında baharatçılarda da açık satılıyor.Ne zamandır orda bilmiyoruz ki.Evde komşumun köyden getirdiği ıhlamurlar duruyor 2 senedir. Çok ıhlamur tüketmediğimiz için bitmedi bir türlü. Hala arar ara kullanıyorum. Kuru bitkinin son kullanma tarihi olmaz bildiğim kadarıyla.
yiyin gari :)
ay ben de bu sabah tarihi 2 yıl geçen sallama cay içtim. bişi olur muuBişey olmaz. Ben geçen gün son kullanma tarihi 1 sene geçmiş soya sosu kattım yemeğe, yedikten sonra farkettik bişey olmadı. Baharatlarda son kullanma tarihi yok diye biliyorum. Yani isterseniz 5 sene sonra kullanın zehirlemez. Sadece faydası ve tadı gider.
Yok olmas. Şimdiye kadar olmadıysa korkma zaten.ay ben de bu sabah tarihi 2 yıl geçen sallama cay içtim. bişi olur muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?