- 10 Şubat 2015
- 44
- 14
- 40
-
- Konu Sahibi avecedemir
pekmezli sudan simit yapılıyor çok güzel. bence en azından bunun için bir kısmını kullanabilrsiniz.
Cevizli pekmezli tatli yapılır. Nette tarifler var. Gayet lezzetli.
Hazır mı el yapımımı?
Hazırsa atın direk çöpe çünkü eğer bir bozulma süresi vermişlerse bence katkı maddelerinin de bozulması dahildir diye düşünüyorum açıkçası
yaaa evet hazır. üstünde doğal falan yazıyor ama bilemiyorum dediğiniz gibi içine kimbilir neler koyuyorlardırSon kullanma tarihi geçmişse çokta birşey yapilabilecegini zannetmiyorum onlar anneleimizn yaptığı gibi saf ürünler değil kimbilir hangi katkı maddeleri var içinde bozulan bence kullanma ..
atıyım ben en iyisi ya değmez gitti 3 kavanozz pekmez:)Atılır. Yenmez.
Hazir gidalarin icinde bi dunya katki maddesi var. Kolay kolay bozulmazlar.bakayım ama işte hazır pekmez korkuyorumteşekkürler ama canım cevabın için.
atıyım ben en iyisi ya değmez gitti 3 kavanozz pekmez:)
orası öyle ama bilmesem sorun olmaz ama şimdi geçtiğini biliyorum ya psikolojik olarak etkiler falanHazir gidalarin icinde bi dunya katki maddesi var. Kolay kolay bozulmazlar.
Migros'un bile ne etiket hilelerini gördüm. Tarihi gecmis ürünleri yedik ama sanirim fazla öldürmüyo :))
sonuçta sağlığımızdan önemli değil evet haklısınDeğmez tabi. 1 gün bile geçse riske atmayın.