Gelinlik Modelleri Son kararla diktirmeye karar verdiğim gelinliğim :)

aminn inşallah canım benim... Bizim daha nişan faslı var... ama zaman çabucak geçiyor değil mi ...

Kesinlikle cok cabuk geciyor canm yaaa )) Allah utandirmasn senin de her sey icine sinerke olur insallahh

Biz de ah bi askerden gelse diyoduk ah bi nisanlansak diyoduk ama nisan yapali bile 7 ay oldu yani

Son düzenleme:
Kesinlikle cok cabuk geciyor canm yaaa )) Allah utandirmasn senin de her sey icine sinerke olur insallahh

Biz de ah bi askerden gelse diyoduk ah bi nisanlansak diyoduk ama nisan yapali bile 7 ay oldu yani

Ne karamsar günlerdi...
Gülerek anıyorum şimdi...
Amin canım, çok şükür herşey güzel gidiyor... Böyle de devam eder inşallah

Kaftanımı ve ayakkabımı da aldımm Kınamda gece boyu kaftanımı giyeceğim çok keyifliii sadece tacı aksesuarları eksik...

Son düzenleme:

Kaftanımı da aldım ekledm Nehircim, daha sade bir şeyler bakarken giyince çok hoşuma gitti bunu aldım çok beğendm

Canım bende sade severim ama bu aşırı değil ve harika o kadar yakışmış ki üzerine buna da bayıldım harika bir gelin olacaksın zevkli hatun seni

Canım bende sade severim ama bu aşırı değil ve harika o kadar yakışmış ki üzerine buna da bayıldım harika bir gelin olacaksın zevkli hatun seni

Cok sagol Nehirrr icime ferah ferah su serpiyosun :)) insallah sen de oyle olacaksn zamani geldiginde canimm ) tesekkur edermm

Sizin ne zaman bu arada?? Var mi dusunceniz bu sene?

Son düzenleme:
Cok sagol Nehirrr icime ferah ferah su serpiyosun :)) insallah sen de oyle olacaksn zamani geldiginde canimm ) tesekkur edermm

Sizin ne zaman bu arada?? Var mi dusunceniz bu sene?

Amin canım benim inşallahBu sene söz-nişan olacak nasipse evde 2015 gelini olacağım bende inşallahsizlerin tecrübelerinden faydalanacağız artık

Canımmm hiloşummm herşey gönlunuzce olsun nşallahh rabbım yuzunuzu kara cıkarmasın allah mutlu mesut etsın cok begendım gelınlıgını ve bındallını cok hoşlar hele bıde ıcınde senı düşünce pek bı harıka olacak hiloşummm :-* :-*

Gelinlik cok guzelmis. Size de cok yakismis. Mutlulukla giyin insallah. Nerde begendiginizi sorabilirmiyim bu modeli?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Deryaaa cok sagol canm yaaa amin ins her sey guzel olur hayirlisiylaaa )
Cok tesekkur edermmm canimsinn

Gelinlik cok guzelmis. Size de cok yakismis. Mutlulukla giyin insallah. Nerde begendiginizi sorabilirmiyim bu modeli?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cok tesekkur ederm ama uzerimdeki halin fotosuntok gelinligin katologdaki halini koydm simdilik.. Dikiliyor su an.. Istanbul cagtekste begendm hatta vuruldum :)

gelinlik çok hoş. şık, sade ve zarif.

wuuuuu havalı gelin karşımızda

canm noldu diğer gelinliğe yaw tabi baştan beri istediğin bu modelse tabi bulmana sevindim ikisin tarzı farklı sanırım diğernde pamuk prenses edası vardı bu daha asil bi tarzı var içine sinmesine çok sevndim canm kol faln yaptrcan mı bu haliylede güsel gerçi
kaftanın da çok güsel tacınıda bulmuşsun valla bu işi biliyon Hiloşum çok güsel bi gelin olcak Allah yuvanızada huzur versin inşallah evlenince bırakmaylm burayı he ara sırada olsa haberleşlm

Fatosummm aynen tarz farki var ilk begendim boyle bi modeldi kucuk hi yerdi kadin tek basina calisiyodu guvenip diktiremedm ama sonra da aklimda kaldi buyuk bi firmada gordm sonraaaa ve buna karar verdmm ) farkli olmal istedm.. Gelinligin tarzi kaldirirsa kol denicem canm ama orjinalligi cok bozarsa boyle kullanirm )

Sagol canm ya begenmene cok sevindmm sen de oyle olcaksn ins her sey gonlumuzce olur canm yaaa bence se haberlesmeye devam edelmmm telden de olsa girerm ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…