- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Çok güzel ve zarif bir model çok hoş gerçekten şimdiden hayırlı olsun bir ömür mutluluklar
Kızlar gelinlik başlığı açtm ama malesef ufak aksilikler yaşadım gelinlikte, içime sinmeyen şeyler oldu; ben de ilk beğendiğim bu modeli diktirmeye karra verdim; dikimde emin olamamıştım ama büyük bir firma mağdur etmezler beni inanıyorum; yarın ölçülerimi ve siparişimi veriyorum ilk randevumu aldım.
Ve işte esas gelinliğim :
Eki Görüntüle 1166011
Ötekinden daha güzel benceeeeeeeeeeeeeee)))
tekrardan hayırlı olsunnn
Sade, şık... Etek kısmını daha çok beğendim.. Mutluluklar
eğer tahmin ettiğim firma ise hiçbir sıkıntı yasagacagını sanmıyorum.Gelinliği esas yerinde mi diktiriyorsun? Eğer öyleyse bende orada diktiriyorum ve çevremde de orada diktiren çok arkadaşım var. çok ilgililer bir kere. mutluluk getirir inşallah güzel gelinliğin sana
Çok hoş bir gelinlik. Mutlulukla giy
Çok güzel bir gelinlik sade ve oldukça şık asil duruyor aşkla giyersin inşallah canım
Cok sagol canmmm begendin demk cok mutlu oldmm)
Beğenmek ne kelime bayıldım ciddi ciddi
ohh ne güzelll zevklerimiz uyuşuyor anladm ben onu zaten
prıvadan kendi üstümdeki halini de koyarım ama henüz daha çok yeni ablası astarı dikiliyor
Merakla bekliyorum canım eklediğinde beni de alıntıla göreyim
Kızlar gelinlik başlığı açtm ama malesef ufak aksilikler yaşadım gelinlikte, içime sinmeyen şeyler oldu; ben de ilk beğendiğim bu modeli diktirmeye karra verdim; dikimde emin olamamıştım ama büyük bir firma mağdur etmezler beni inanıyorum; yarın ölçülerimi ve siparişimi veriyorum ilk randevumu aldım.
Ve işte esas gelinliğim :
Eki Görüntüle 1166011
Çok zarif ve güzelmiş, Allah mutlulukla giydirsin inşallah..
wowwwww diyorummmmmmcimcimemmmm hızına yetişemiyorum kuzummm bu gelinlik hakikaten müthiş gerçi diğeri de güzeldi içine sinmediyse diktirmekle iyi yapmışsın ömrünün en unutulmaz gecesinde içine sinmeyen hiç birşey olmamalı ömür boyu mutluluklar canım benimmm
Çok teşekkür edermm, amin inşallahh
Banuş ablacımm, evett içime öyle sindi ki anlatamam şu ann
Amin inşallah ablacım yaa, darısı başına inşallahhçok teşekkür ederm güzel yorumun içn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?