Gelinlik Modelleri Son kararla diktirmeye karar verdiğim gelinliğim :)

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
Kızlar gelinlik başlığı açtm ama malesef ufak aksilikler yaşadım gelinlikte, içime sinmeyen şeyler oldu; ben de ilk beğendiğim bu modeli diktirmeye karra verdim; dikimde emin olamamıştım ama büyük bir firma mağdur etmezler beni inanıyorum; yarın ölçülerimi ve siparişimi veriyorum ilk randevumu aldım.
Ve işte esas gelinliğim :

Kaftanımı da aldımm: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730221&page=3

Aksesuarlarım: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730221&page=6

Eki Görüntüle 1166011

Son düzenleme:
Çok güzel ve zarif bir model çok hoş gerçekten şimdiden hayırlı olsun bir ömür mutluluklar

Ötekinden daha güzel benceeeeeeeeeeeeeee )))
tekrardan hayırlı olsunnn

eğer tahmin ettiğim firma ise hiçbir sıkıntı yasagacagını sanmıyorum.Gelinliği esas yerinde mi diktiriyorsun? Eğer öyleyse bende orada diktiriyorum ve çevremde de orada diktiren çok arkadaşım var. çok ilgililer bir kere. mutluluk getirir inşallah güzel gelinliğin sana

Son düzenleme:
Ötekinden daha güzel benceeeeeeeeeeeeeee )))
tekrardan hayırlı olsunnn

Cok sevindm boyle dusunmeneee :))) cok sagollll ))

Sade, şık... Etek kısmını daha çok beğendim.. Mutluluklar

Cok tesekkur edermm amin insallahhh hepimize mutluluklarr :))

Evet esas yerinde diktiriyorm katalogta gordugum yerde zaten disarda bi yerde diktirmeye ben vesaret edemem ve guvenemem sahsen... Cok sevindm eger oyleyse sorunsuz hallolur cunku denedm ve bayildmmm :)) bir de sahil dugunum olcak cok uygun olacak bencee... Amin insallah cok sagoll sana da bol mutluluk dilerimmm

wowwwww diyorummmmmm cimcimemmmm hızına yetişemiyorum kuzummm bu gelinlik hakikaten müthiş gerçi diğeri de güzeldi içine sinmediyse diktirmekle iyi yapmışsın ömrünün en unutulmaz gecesinde içine sinmeyen hiç birşey olmamalı ömür boyu mutluluklar canım benimmm

Çok zarif ve güzelmiş, Allah mutlulukla giydirsin inşallah..

Çok teşekkür edermm, amin inşallahh

Banuş ablacımm, evett içime öyle sindi ki anlatamam şu ann
Amin inşallah ablacım yaa, darısı başına inşallahh çok teşekkür ederm güzel yorumun içn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…