Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğal sac renginden yanayım cok hos kendi sac rengini cok beğendim
Boyaticaksan sarı renge boyatmani tavsiye ederim sarı sende daha iyi ve dişi durur
Boyattigin sac rengini merakla bekliyorum Canim
doğal rengin güzel bence direk sarı yaparsan gözün alışabilecekmi bide ilk açıcıda o renk olacakmı konuştunmu kuaförünle 2 kere işlem hem maddi hem saçın için zarar
Bana sorarsan ikisi de değil.Tenin çok esmer kaşların kapkara.Diplerin azıcık geldiğinde çok iğrenç durcaksın.Tamamiyle çakma ve ucuz bir görüntü kazancaksın.Biz türk kadınlarının yakışmadığı halde cırt sarı ısrarı nedir çözemedim gitti.bir sürü saç rengi var etrafta ya.Saçların sarı diye güzel ve seksi olmazsın.Yüz hatlarına da hiç gitmez senin sarı.
Bana sorarsan ikisi de değil.Tenin çok esmer kaşların kapkara.Diplerin azıcık geldiğinde çok iğrenç durcaksın.Tamamiyle çakma ve ucuz bir görüntü kazancaksın.Biz türk kadınlarının yakışmadığı halde cırt sarı ısrarı nedir çözemedim gitti.bir sürü saç rengi var etrafta ya.Saçların sarı diye güzel ve seksi olmazsın.Yüz hatlarına da hiç gitmez senin sarı.
ben güzel veya seksi olmak için boyatmıyorum. gitmez dediğin renkleri görmeden bilemezsin sarı saçı defalarca kullandım ve iğrenç veya ucuz bi görüntüm olmadı. diplerimde cıktı boyadm benim için zevkti . ayrıca yüz hatlarımada çok iyi gitti kasma kendini sen. burada fesatlık yapın bilip bilmeden konusun diye konu acmadım. yeni saçlarımı merakla bekle içini eriticem kıskanç şey
Hayır konu olarak doğru söylüyorsun ama o nasıl bir üsluptur? Arkadaşın regli gelmiş herhalde.
Neyse tatlım bana sorarsan da bu kadar sarı renkler sana gitmez, saç boyun 2. fotoğraftaki gibi kısa değilse şu ton çok tatlı durur ^^
Eki Görüntüle 462031
Hayır konu olarak doğru söylüyorsun ama o nasıl bir üsluptur? Arkadaşın regli gelmiş herhalde.
Neyse tatlım bana sorarsan da bu kadar sarı renkler sana gitmez, saç boyun 2. fotoğraftaki gibi kısa değilse şu ton çok tatlı durur ^^
Eki Görüntüle 462031
Ben de katılıyorum,aslında bira daha koyu renk seçebilirsin.Sana kalmış.Ben 2. rengi çok beğendim ama sence bunlar senin rengin mi :26: Daha koyu renkleri tercih et derim ben ama sonuçta saçlar senin sen bilirsin tabi... :)