• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Son karar günü yarın boyanacak saclarım son kez bi bakın lutfenn

Doğal sac renginden yanayım cok hos kendi sac rengini cok beğendim :34:
Boyaticaksan sarı renge boyatmani tavsiye ederim sarı sende daha iyi ve dişi durur :34:
Boyattigin sac rengini merakla bekliyorum Canim :3:

ilk renk daha güzel ama kuaför bir ekrede koyu rengi o hale getiremez.. ikinci renge daha yakın olur...bide koyu renkten biden açık renge dönmek riskli bence kumral tonlarında yap begenirsen yavaş yavaş acarsın:)

doğal rengin güzel bence direk sarı yaparsan gözün alışabilecekmi bide ilk açıcıda o renk olacakmı konuştunmu kuaförünle 2 kere işlem hem maddi hem saçın için zarar

Bana sorarsan ikisi de değil.Tenin çok esmer kaşların kapkara.Diplerin azıcık geldiğinde çok iğrenç durcaksın.Tamamiyle çakma ve ucuz bir görüntü kazancaksın.Biz türk kadınlarının yakışmadığı halde cırt sarı ısrarı nedir çözemedim gitti.bir sürü saç rengi var etrafta ya.Saçların sarı diye güzel ve seksi olmazsın.Yüz hatlarına da hiç gitmez senin sarı.

doğal rengin güzel bence direk sarı yaparsan gözün alışabilecekmi bide ilk açıcıda o renk olacakmı konuştunmu kuaförünle 2 kere işlem hem maddi hem saçın için zarar

benim doğal rengim kestane. bundan 2 ay önce saclarım sık röfleliydi ananem vefat edince siyah yaptım alışamayacak durum yok. şimdiye kadar defalarca farklı renklere boyadım ki hiç sıkıntı olmadı. herkezin bir zevki var kaşlarımda koyu olabilir ki incecik zaten ve kaş boyama denen birşey var ;) bazı şeyler sizleri rahatsız edebilir özelliklede melis arkadaşım seni. benim açımdan sorun yok ben istediğim rengi yapıcam saçta benim kaşta. kimseyi ilgilendirmez bu..

Bana sorarsan ikisi de değil.Tenin çok esmer kaşların kapkara.Diplerin azıcık geldiğinde çok iğrenç durcaksın.Tamamiyle çakma ve ucuz bir görüntü kazancaksın.Biz türk kadınlarının yakışmadığı halde cırt sarı ısrarı nedir çözemedim gitti.bir sürü saç rengi var etrafta ya.Saçların sarı diye güzel ve seksi olmazsın.Yüz hatlarına da hiç gitmez senin sarı.

ben güzel veya seksi olmak için boyatmıyorum. gitmez dediğin renkleri görmeden bilemezsin sarı saçı defalarca kullandım ve iğrenç veya ucuz bi görüntüm olmadı. diplerimde cıktı boyadm benim için zevkti . ayrıca yüz hatlarımada çok iyi gitti kasma kendini sen. burada fesatlık yapın bilip bilmeden konusun diye konu acmadım. yeni saçlarımı merakla bekle içini eriticem kıskanç şey :12:

Hayır konu olarak doğru söylüyorsun ama o nasıl bir üsluptur? Arkadaşın regli gelmiş herhalde. :9:

Neyse tatlım bana sorarsan da bu kadar sarı renkler sana gitmez, saç boyun 2. fotoğraftaki gibi kısa değilse şu ton çok tatlı durur ^^

$frida-gustavsson.jpg

Eklentiler

• $10ymaki.jpg
    $10ymaki.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
ben güzel veya seksi olmak için boyatmıyorum. gitmez dediğin renkleri görmeden bilemezsin sarı saçı defalarca kullandım ve iğrenç veya ucuz bi görüntüm olmadı. diplerimde cıktı boyadm benim için zevkti . ayrıca yüz hatlarımada çok iyi gitti kasma kendini sen. burada fesatlık yapın bilip bilmeden konusun diye konu acmadım. yeni saçlarımı merakla bekle içini eriticem kıskanç şey :12:

:1::1::1::1:

Kıskanç mı,fesatlık mı.Arkadaşım neyini kıskanayım pardon da?Ben kızıldan başka renge boyatmıyorum saçımı ve çok da memnunum.Çirkin bir görünüşün olmasın diye uyarmak istedim.Çünkü pek çok insan karşısındaki üzülmesin diye pat pat doğruları söylemiyor.Oysa daha kötü bir şey.Madem defalarca boyattın saçını sarıya o resimleri paylaş ona göre karar verelim?

Ha bu arada sen saç rengin için fikir danışmışsın ben bu yüzden fikirlerimi söyledim.Yoksa durup dururken saçlarını sarı görüp de aman iğrençsin gibi bir yorum yapmadım.Eleştiriye açık değilsen konunda belirtebilirdin.

Son düzenleme:
Hayır konu olarak doğru söylüyorsun ama o nasıl bir üsluptur? Arkadaşın regli gelmiş herhalde. :9:

Neyse tatlım bana sorarsan da bu kadar sarı renkler sana gitmez, saç boyun 2. fotoğraftaki gibi kısa değilse şu ton çok tatlı durur ^^

Eki Görüntüle 462031

Gelmesine 2 hafta var ama benim uslübum biraz sert malesef.Daha doğrusu yanlış yapan birisini görünce böyle sinirli bir tavırla fikirlerimi belirtiyorum.Arkadaşa da sarı asla yakışmayacak bir ton bunun farkında bile değil gitmiş resmen en cart sarı renkleri kendisine yakıştırmış bu yüzden eleştirdim ben:27:

Eki Görüntüle 462031

Gelmesine 2 hafta var ama benim uslübum biraz sert malesef.Daha doğrusu yanlış yapan birisini görünce böyle sinirli bir tavırla fikirlerimi belirtiyorum.Arkadaşa da sarı asla yakışmayacak bir ton bunun farkında bile değil gitmiş resmen en cart sarı renkleri kendisine yakıştırmış bu yüzden eleştirdim ben:27:

Ben 2. rengi çok beğendim ama sence bunlar senin rengin mi :26: Daha koyu renkleri tercih et derim ben ama sonuçta saçlar senin sen bilirsin tabi... :)

Ben 2. rengi çok beğendim ama sence bunlar senin rengin mi :26: Daha koyu renkleri tercih et derim ben ama sonuçta saçlar senin sen bilirsin tabi... :)
Ben de katılıyorum,aslında bira daha koyu renk seçebilirsin.Sana kalmış.

Back