• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son haftanin icinde olanlar

schmid

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
67
0
16
Almanya
Neler yasiyorsunuz , hem duygusal hem fiziksel anlamda burada paylasmaya ne dersiniz?
Benim son 5 günüm gecen cumartesi aksami nst de sancilarim cikti , iki gündür catim ve vajinamda inanilmaz agrilar var , sabirsizlik heyecan dorukta ama gelin görün ki Ella' min hala gelmeye niyeti yok cumartesi sancilar sirasinda kalp atislari biraz düstü ebe bugun baslatabiliriz gibi biseyler söyledi dogumu ama ben kizimin kendinin karar vermesini istiyorum ne zaman gelecegine ;)) sonra da düzeldi kalp atislari zaten dr belki sancidan dolayi stres yapim göbek bagini tutup birakmistir dedi tabi o günden beri rahat uyku uyumuyorum o ayri
Sizler neler yasiyorsunuz hangi belirtiler var ?
Hastaneye ne zaman gideceksiniz , bize doguma hazirlik kursunda sancilar 5 dakikada bir e düsünce dediler ama ben sancilari anlayamazsam diye de korkuyorum
Bir de dogumu tetiklemek icin birsey yapiyor musunuz son gunlerinizde ben ahududu yapragi cayi hurma ve ananas a basladim bir de merdiven inip cikmak lazimmis ama evim tek katli merdivenim yok cok fazla ben de assagi camasir odasina inen merdivenleri oglum nerdesin? Kez inip cikiyorum iki gündür
Sunni sanci ya da sezeryan olmasin diye dogal yollarla kizimi ikna etmeye calisiyorum baska bildiginiz yöntemker varsa paylasin lütfen

kızıma hamileyken annem son zamanlarımda sürekli çömeltiyordu beni yer tuvaletine oturur gibi böyle 5 dk durur kalkar gezerdim sonra gene 5 dk sonra yürüyüş ama buna rağmen gelmedi nazlı kızım sunni sancı yedim bu çok hareketli şimdilik sanki gününü bile beklemiycek gibi ama ne olur bilmiyorum hayırlısı Allahtan...

benim de son günlerim artık. bugün sancılarım biraz daha arttı. bakalım ne zaman sıklaşacak sancılar. merakla bekliyorum. daha nişan filan da gelmedi.

ya benimde cok az kaldı ama ne bir sancı ne bir acı hiç bişi yok :((

Allah kavuştursun hepimizi inş. benim daha var ama takip ediyorum sizi de:) Doğumu tetiklemek için hurma ve göğsün uyarılması gerekir diye duymuştum ben de. doğruluk payı var mı bilmiyorum.

Ögleden sonra hafif sancilarim vardi cok da uykusuzdum yatip biraz uyudum uyandigimda gecmisti sancilar, az önce de merdivenleri inip ciktim camasir yikama bahanesiyle,bugün midem bulaniyor ve asiri derecede terliyorum , herseyi acaba dogum sancisi midir diye algiliyorum :)) ben bir de haftada bir iki kere sicak su dolu küvete oturuyordum simdilerde korkuyorum suyum gelir de farketmezsem diye o yüzden biraktim sadece sicak dus aliyorum her gün
Aklina baska birsey gelen yok mu ? Benim ilk dogumum sezeryan önce sunni sanci ve epidural ardindan sezeryan a alindim sanciyi hic tadmadim aradan da 13 yil gecti o zamanlar türkiyedeydim simdi almanyada yasiyorum ve burda normal dogumu tesvik ediyorlar ben o zamanlar cok üzülmüstüm oglumu dogal yolla dünyaya getiremedigim icin hep birsey eksik olmustu benim icin , bu kez olsun diye cok istiyorumama maalesef benim sezeryan olma riskim daha önce sezeryan olmayan birine göre daha yüksek ve doktorumun söyledigine göre sezeryan dan sonra sunni sanciyi da cok isteyerek vermiyorlarmis tabi benim en cok istedigim kizimin sunni sanci da olmadan kendinin karar vermesi
Tabi en önemlisi nasil olursa olsun saglik sihhatle hayirlisiyla gelmesi ama
siz yinede dua edin bana ne olur bugün yarin dogal bir sekilde gelsin yavrum , tabi sizlerin de ayni sekilde insallah

ay yok anacım yok!
ister deli gibi yürü,ister ağır kaldır,ister günlerce sancı çek bnm kızımın geleceği yok!!!!!!!!! =((
dr.umuz önce 15 kasımdan sonra gelebilir dedi,sonraki randevumuzda 25.inden sonra her an olabilir dedi ve
10 aralıkı beklemez,6sına kadar gelir dedi ama bizim küçük hanımın keyfi yernde maşalllah!! :)))
bu pazartesi yani 3 aralkta dr.a gidicez bakalım neler diyecek.
sezeryan denilen kabusla karşılaşmak hiç mi hiiiççç istemiyorum :((

Kacinci haftandasin, ben de az önce ebeye gittim carsamba da doktorda baglanmistim nst ye sürekli düzensiz sancilar cikiyor , burda cati muayenesi yapmiyorlar acilma var mi bilmiyorum o yüzden ama ayaktayken müthis bir agri duyuyorum altta, bu arada ebe ayak refleks bölgesi terapisi uyguluyor bana bugunku terapide yogun bir sekilde rahime etki eden bölgeye uyguladi bakalim bir etkisi olacak mi

Bu arada cati muayenesi yapmama sebebleri de , gerekli bir durum olmadikca yani , bosu bosuna iceriye bakterilerin girmesine sebeb olmamak , sancilar basladiginda zaten alttan bakacaklari icin henüz doguma dair bir belirti yokken bebegi enfeksiyon riskiyle karsi karsiya birakmak istememeleri , düsününce cok da mantikli aslinda, ama ben de cok merak ediyorum acilmam var midir diye, gerci 3 cm aciklikla haftalarca gezenler var ama.....

olan sancılar da gitti.kızımın doğmaya niyeti yok galiba. pazartesi doktora gideceğim.yatış verecek..

Bugün belime üc dört kez siddetli agrilar girdi öglene kadar 1 er dakika sürdü hepsi de , bütün gün gezdim disarida bugun ona ragmen ögleden sonra olmadi bir daha agrim. Esim de dogum iznine ayrilmak icin tüm hazirliklarini yapti dogumdan itibaren bir ay olacak izni hic ise gidesi yok onun da pazartesi günü gözümün icine bakiyor artik dogurayim diye ama bende hic hareket yok ... Ara ara gelen yalanci sancilar haricinde hicbir belirti de yok , ne nisan gelmesi ne baska birsey .....:((

Back