- 21 Eylül 2008
- 785
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar 38+3 oldum son bir haftadır kolumu kaldırmaya halim yok gece uyurken sürekli uyanıyorum üzerimden tır gecmiş gibi oluyor birde belimde agrılar olmaya basladı hafif hafif sizinde oluyormu bu sekilde mafoldumbensenağlama
canım sen gene iyisin ben 33+6 olduğum halde bile senin bu söylediklerini yaşıyorum... belki havalardan kaynaklanıyo da olabilir. son 1 haftadaır falan böyleyim çünkü ondan önce pek bişeyim yoktu.. bu arada senin doğum baya yakın ha doğurdun ha doğuracan... allah sağlıkla ve kolaylıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
sagol canım bu haftaya kadar hiç hamileliğimin agırlıgını hissetmedim nerdeyse ama simdi bu kadar halsiz olunca nasıl dogurucam diyorum bazen kendime dogum sancısıylan ıkınmaya halim olur herhelde:1rolleyes::roflol:
merak etme canım son haftalarda olan halsizlik doğıuma yakın günlerde geçermiş ve çoğu anne adayı bunun doğumun bir belirtisi olduğunu anlamadığı için kendini işe güce gezmeye verirmiş. oysaki anne adayının bu enrjiyi çok iyi dinlenerek doğuma saklaması gerekirmiş.... yani üstüne o enerjiklik geldiği an b,lki doğumun yaklaştı ve sakın onu harcama doğumda kullanman gerekn bi enerji....
ay tam bana göre bi konu hehe bende sag böbrek şişmesi var müdehale etmiyolar şuanlık büyüme deva medilirse tel takcaklardı mesaneden böbrege şişme durdurulcaktı 3böbrek haline glemiş boyutu ve saglı sollu 5er mmlik taşlarım vardı enson bidaha gitmedim bişi yapmıyolar die ve kaburga batmalarım var agrıdan dönemz uyuyamaz< halde geldim sabah 5lerde yatıyom hep ayaklarım ellerim aşırı şişiyo tuz 4.aydan ber yasak idrar yolu enfenksiyonum var böbrektn kaynaklı heray antibiyotikle geçti ömrüm oyüzden son 26gün heyooooooooooo bitsede kurtulsam bide göbekten vurdugum kan sulandırıcı igneyi yapcak yerim aklmadı heryerim göbewgimde sertleşti ya bıktımmm