olabilir. takıntı yaptıysa demek kiSizin yaninizda kisa kalmis sanki, zayif oldugunuz icin belki fotoda daha da uzun cikmistiniz
aslında evlenmek istiyorum diye aracıyı darlayan da o :) sonuç olarak benlik bi durum yok belli ki ortadaBelki kendisi kilolu biriydi yada evliliği düşünmüyor çevre etkisi ile görüştüm olmadı imajı çizmek istemiştir vb bin tane ihtimal var sayarsan o yüzden kendinizi üzmeyin
mükemmel yorum :) söyledim zaten onlar da mana veremediler.Allah Allah çok değişik bir adammış. Hayır gördün zaten boydan foto oşunca ne değişti? Peki kendisi neymil, çok matah bir fiziği mi varmış? Bradd pitt miymiş? Bunda da vardır bişey kusuru kendinizde arayıp üzülmeyin. Ama o aracıya da söyleyin bunu.
Niye kendisi gökten elmayı eliyle mi topluyormuş?Çok da kısa değilim aslında 1.63 boyum da fotoğrafta yazmıyo ki
çok çok haklısınız.Boydan fotoğraf istemek nedir yaBenim için orada biterdi sanırım o iş. Arkadaşlarınızdan boyunuzu, zayıf mı kilolu mu olduğunuzu öğrenebilirdi onun için önemli bir kriterse. Kadının yüzüne sorup, sonrada gitmek nedir Dağ ayısı, hödük. Nezaket kurallarından bi haber herhalde. Allah kurtarmış sizi. Aracı ilan kişiye de söyleyin durumu da başkalarına aracı olmasınlar bu gereksiz adam için.
gayet sustum ya benValla ben sessiz kalmazdım O egosunu yerle bir ederdim
haklısınız başka açıklama bulamadıkBeni de flörtüm gece 3te ben uyurken, kuzum sen çok güzelsin diye yazıp engellemişti her yerden. Sabah bir kalktım engellenmişim. Bence sizi kendine göre iyi buldu kompleks yaptı.
bence toplayamıyormuş boyu takıntı yaptı diye düşünüyorum artıkNiye kendisi gökten elmayı eliyle mi topluyormuş?
arkadaş çevrenizden önerileri mantıksız buluyorsunuz olarak anladım bunu. olabilir saygı duyarım. bana mantıklı gelmişti çevre iş vs yolunuza güzellikler çıksın :)Bu sekilde tanıştırılmak bana hiç normal ve mantıklı gelmiyor. Neden bir başkasının kendi şartlarına göre olan çevresindeki insanlarla tanışma gereği duyuyorsunuz ki. Herkes çevresinde kendine benzer , kendi kriterlerine göre insan edinir . Kendi cevrenizden bulmaya çalışın, neden boyle gereksiz insanların enerjinizi düşürmesine izin veriyorsunuz ki?
Ben şuna da çok inanırım çok çok iyi görünür görsel olarak ama ne bileyim bi ses tonu telafuz şekli yada dişleri ne bileyim birşey uymaz, ya da çirkin denilebilecek biridir ama tavırlarına ses tonuna, kendini ifade ediş şekline bile aşık olabilirsin.
bu yüzden yüzyüze görüşmek çok önemli.
zaten o dediğiniz imkansız o an bitti bir daha görüşmemOlayı uzatıp birbirinize kapılmadan son bulması iyi olmuş ama fotoda ne görmüş olabilir ki? Ben olsam bir daha görüşmek isterse görüşmem
Daha ne olsun ya 1.63 e 51 kilo mankenden hallicesiniz kesinlikle Türkiye ortalamasına göre çok iyi muhtemelen sıkıntı onun boyundadır açık açık sorun içinizde kalmasın boy kompleksine mi girdiniz diye
yaşla alakaşı değil bu etrafımda o kadar çok yaşının çok gerisinde davranan kişi var ki. Sizin de dediğiniz gibi 20lerde normal20 yaşlarında aynı olayı yaşadım. Ancak ben karşı taraftim. Yani fotoyu isteyen ve sonra geri çekilen taraf. Adam oldukça fit göründü gözüme ve kendi komplekslerim vardı o yaşlarda. Fotoyu gorunce moralim bozulmustu. Bu adam beni beğenmez beğenme de olsa aldatır vs. Eğer fit bir görünüm varsa sizde böyle bisi de olabilir. Hadi ben daha 20 yaşında idim genç kafası, 40 yaşında ergen gibi komplekse giriyorsa adamdan uzak durun bence.
aslında haklısınız.Boydan fotoğraf gönder dediği zaman bitirmeliydiniz. Yüz yüze görüşmeden ne boydan fotoğrafı hayırdır mankenlik ajansı mi kuruyor ne alaka?
maalesef :) çoğunluğun dediği gibi kendi boyunu sıkıntı etti sanırımBen adamın boyunu ve kilosunu çok merak ettim.Öğrenemiyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?