- 20 Nisan 2007
- 4.033
- 10.373
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönderir göndermez sende boydan isteseydin. Sonra bu cevaba karşılık sende cevap verirdin.35 yaşında bekar öğretmenim. Arkadaş, yakın çevrenin önerisiyle tanıştığım kişiler oldu ama bu görüşmeler birer kahve içimi olarak kaldı hep. Son olayda bir tanıdık 40 yaşında bir beyefendiden bahsetti. Aynı şehirde değiliz önce bir süre telefonla görüşür eğer uygun görürse iki taraf da yüz yüze görüşme gerçekleşir dedim. Aracı olan kişiden fotoğraf istedik onlar da fotoğraf istediler sonrasında telefon numaraları verildi. Mesajla görüşmeye başladık. Gayet güzel sohbet ettik bütün bir gece. Ertesi sabah uyanacağım saatte günaydın mesajı gönderdi gün içinde yine mesajlar devam etti sohbet akıp gidiyordu ta ki bir boydan fotoğrafımı isteyinceye kadar. Fotoğrafı gönderdikten sonra 2 saat kadar herhangi bir yanıt gelmedi. 2 saat sonra da kıymetli vaktinizi aldım teşekkürler mesajı aldım. Olaya hâlâ bir mana verebilmiş değilim. Evet öyle woow güzellikte biri değilim ama önceden fotoğraf gördü zaten aşırı kısa da değilim. Manasız bir durum oldu.
35 yaşında bekar öğretmenim. Arkadaş, yakın çevrenin önerisiyle tanıştığım kişiler oldu ama bu görüşmeler birer kahve içimi olarak kaldı hep. Son olayda bir tanıdık 40 yaşında bir beyefendiden bahsetti. Aynı şehirde değiliz önce bir süre telefonla görüşür eğer uygun görürse iki taraf da yüz yüze görüşme gerçekleşir dedim. Aracı olan kişiden fotoğraf istedik onlar da fotoğraf istediler sonrasında telefon numaraları verildi. Mesajla görüşmeye başladık. Gayet güzel sohbet ettik bütün bir gece. Ertesi sabah uyanacağım saatte günaydın mesajı gönderdi gün içinde yine mesajlar devam etti sohbet akıp gidiyordu ta ki bir boydan fotoğrafımı isteyinceye kadar. Fotoğrafı gönderdikten sonra 2 saat kadar herhangi bir yanıt gelmedi. 2 saat sonra da kıymetli vaktinizi aldım teşekkürler mesajı aldım. Olaya hâlâ bir mana verebilmiş değilim. Evet öyle woow güzellikte biri değilim ama önceden fotoğraf gördü zaten aşırı kısa da değilim. Manasız bir durum oldu.
35 yaşında bekar öğretmenim. Arkadaş, yakın çevrenin önerisiyle tanıştığım kişiler oldu ama bu görüşmeler birer kahve içimi olarak kaldı hep. Son olayda bir tanıdık 40 yaşında bir beyefendiden bahsetti. Aynı şehirde değiliz önce bir süre telefonla görüşür eğer uygun görürse iki taraf da yüz yüze görüşme gerçekleşir dedim. Aracı olan kişiden fotoğraf istedik onlar da fotoğraf istediler sonrasında telefon numaraları verildi. Mesajla görüşmeye başladık. Gayet güzel sohbet ettik bütün bir gece. Ertesi sabah uyanacağım saatte günaydın mesajı gönderdi gün içinde yine mesajlar devam etti sohbet akıp gidiyordu ta ki bir boydan fotoğrafımı isteyinceye kadar. Fotoğrafı gönderdikten sonra 2 saat kadar herhangi bir yanıt gelmedi. 2 saat sonra da kıymetli vaktinizi aldım teşekkürler mesajı aldım. Olaya hâlâ bir mana verebilmiş değilim. Evet öyle woow güzellikte biri değilim ama önceden fotoğraf gördü zaten aşırı kısa da değilim. Manasız bir durum oldu.
Mutaassip, karşı cinsle iletişim içinde olmayan ya da olamayan insanlara yapılıyor bunlar. Sen öyle biri olmadığın için önermezler zaten.Bir de şu tanışma tanıştırma olayları bir benim çevremde yok galiba.30 yaşına geldim Ne birisinin birisiyle tanışırildığını duydum gördüm ne de bana böyle bir teklif geldi.ne diyelim keşke toplumumuz kendini geliştirmeyi becerebilseydi de bu tarz saçmalıklara gerek kalmasa.herkes medeni cesaretiyle kendisi bulsa ilişkisini.
Zaten öyleymiş boya takılmış artık fotoğrafa göre kaç göründüysem kendisineBence sen bu adama göre cok fit kaldın.163 e 50 küsur kilo dedin daha ne olabilirsin .Kendinde kusur arama ,adam 2.ligde olabilir.Bi de bu açıdan bak ve orda öyle bırak.Düşün en ufak seyde havlu atacak bi adam belki de.
itiraf etmis mi ? Araciya mi soylemis?Zaten öyleymiş boya takılmış artık fotoğrafa göre kaç göründüysem kendisine
Ne yani boydan fotğrafı attınız mı gerçekten35 yaşında bekar öğretmenim. Arkadaş, yakın çevrenin önerisiyle tanıştığım kişiler oldu ama bu görüşmeler birer kahve içimi olarak kaldı hep. Son olayda bir tanıdık 40 yaşında bir beyefendiden bahsetti. Aynı şehirde değiliz önce bir süre telefonla görüşür eğer uygun görürse iki taraf da yüz yüze görüşme gerçekleşir dedim. Aracı olan kişiden fotoğraf istedik onlar da fotoğraf istediler sonrasında telefon numaraları verildi. Mesajla görüşmeye başladık. Gayet güzel sohbet ettik bütün bir gece. Ertesi sabah uyanacağım saatte günaydın mesajı gönderdi gün içinde yine mesajlar devam etti sohbet akıp gidiyordu ta ki bir boydan fotoğrafımı isteyinceye kadar. Fotoğrafı gönderdikten sonra 2 saat kadar herhangi bir yanıt gelmedi. 2 saat sonra da kıymetli vaktinizi aldım teşekkürler mesajı aldım. Olaya hâlâ bir mana verebilmiş değilim. Evet öyle woow güzellikte biri değilim ama önceden fotoğraf gördü zaten aşırı kısa da değilim. Manasız bir durum oldu.
açıkça söyledi mi ?Zaten öyleymiş boya takılmış artık fotoğrafa göre kaç göründüysem kendisine
bana da fotolarındakinin 2-3 katı kiloda birisi gelmişti yabende boy yüzünden ayrılmıştım bana 1 80 demişti boydan olan fotoları da oynanmış instgramda dolandırıcı, bı geldı karşıma benim boyum 1.73 , bende 180 yakın olayım dıye topuklu gıymıştım oldum olmasına da... Adam mınıcık kaldı o an o küçük adamı son görüşümdü aman yarabbi tövbeler tövbesi
ayyy çok kötü oluyor dimi insan acayip moralım bozulmuşu benım kandırıldığımı düşündüm adamı ıyı tutup parçalamadımbana da fotolarındakinin 2-3 katı kiloda birisi gelmişti ya
tabi tabi zaten fotosuna bakıp beğenirsen buluşuyorsunayyy çok kötü oluyor dimi insan acayip moralım bozulmuşu benım kandırıldığımı düşündüm adamı ıyı tutup parçalamadım
ay bana da cafedeyken sırtımdan dokunmuştu ayaga kalkana kadar bişey yoktu selamlaşmak için kalktım ve dünyam başıma yıkıldı 1 saat zor kaldımm Allah kurtarmış canım bizi ekmek neyim mi kırsaktabi tabi zaten fotosuna bakıp beğenirsen buluşuyorsun
elbette fotodakinin aynısı gelmeyebilir, ufak farklar olabilir
ama bu farklar asla 20-30 cm uzunluk/kısalık veya +40 kg olmamalı
benimkinde o kadar fark vardı ki buluşma yerinde yanıma gelene kadar fark etmedim tanımadım kendisini
karşıdan 4-5 kişi geliyordu onların arasındaymış meğer
karşıya bakıyor olmama rağmen aa o galiba diyemedim yani o derece bi fark
zaten gördüğüm an inanılmaz modum düşüyor ve herşeyime yansıyor.
o kadar zaman ayırdım şimdi napıcam, geri dönüp kaçsam bi dert, 1 saat oturup zaman geçirsem bi dert diye düşündüm
yani normalde beğenmesem bile mutlaka 1 saat sohbet eder kalkarım ben ayıp olmasın diye
ama şimdi beni kandırmış birine ayıp olmasın diye mi düşünmem lazım? gibi düşüncelere boğulmuştum