- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
bunlar pro olabilir bencede. ama diğer instagramdakinde yok gibi
diğer fotoğraflarına bakınca belli oluyor 36 beden olmadığı. ön baldırlar falan birleşik selülitli
ceyda düvenci çok güzel kilo vermişti ama
öyle mi dersin ya ben çok yan gel yat yaşarsam belki hiç k...mı kaldırmam gibi geliyor
Gorduk seni hatun inceciksin masallah tu tu tu
görmüşmüydün beni unuttum benincelik olabilirde sıkı olmak çok daha güzel hedefim o :)
teşekkürler tatlım
Ya cok kafaya takma derim ben o donemden gectim zayiflicam diye kendimi 30 gunluk bi programa soktum ancak kaslarin gelistiginde kalinlasiyor soyleyeyim cizmem falan dar gelmeye basladi kastan ama istersen tavsiye edebilirim jillian micheals 30 days shred kesin sonuc veriyor biraktim hemen saldi bereket kaslar ben sevmiyorum kas ama seviyorsan bu ise yariyor kesinlikle
ceyda düvenciyi canlı gördüm aşırı zayıf tv dekinden en az 15 kg zayıf ama hala ince gözükmüyor tv de ilginç
baya seyler yapıyorum squat üst bacakları kalınlaştırıp duruyor diye yapmıyorum ayak bilek ağırlıkları ile birşeyler yapıyorum ama ramazan da ara vermiştim yine basladım. aslında sorun yok pek ama sıkı olması çok hoşo zaten söylemişti tv de çok kilolu çıktığını. sırf onun için daha fazla kilo vermiş. plazmalarda gemi gibi çıkıyor insanlar
sen kalça istiyorsun sanırım onun için squat yapabilirsin çok etkili.
bende yaşına göre kıyasladım canım ondan paylaştım yoksa hülyayı sevmem hiç azmeden sıçan betonu delermiş.
onu görmek lazım.bence gayet fit olduğu kanısındayım
Ben bildim bileli Hülya Avşar spor yapar,içki-sigara içmez,yediklerine dikkat ettiğini söyler.
O yüzden çok çok daha güzel ve fit kalmasını beklerdim.
Eski yüzücüdür,yüzmeyi çok sever ayrıca tenis oynar.Neden sırım gibi değil anlamıyorum.
Ben bildim bileli Hülya Avşar spor yapar,içki-sigara içmez,yediklerine dikkat ettiğini söyler.
O yüzden çok çok daha güzel ve fit kalmasını beklerdim.
Eski yüzücüdür,yüzmeyi çok sever ayrıca tenis oynar.Neden sırım gibi değil anlamıyorum.
Çünkü kısa boylu olmasına rağmen iri yapılı.
İri olunca kemikler iri olunca ne kadar kılon az olsa zayıf gorunmuyorsun malesef.Bende öyleyim mesela.Kazulet gibi boy ama ne kadar kılo verirsen ver kemikler boğa iskeleti gibiÖyle olunca hep iri duruyorsun sırım gibi olmuyorsun. Tuğba Özay vardı.O da öyle mesela hiç. zayıf bı manken olamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?