son fotoğrafında hayranları onu tanıyamadı.

diğer fotoğraflarına bakınca belli oluyor 36 beden olmadığı. ön baldırlar falan birleşik selülitli

ceyda düvenci çok güzel kilo vermişti ama

ceyda düvenciyi canlı gördüm aşırı zayıf tv dekinden en az 15 kg zayıf ama hala ince gözükmüyor tv de ilginç

görmüşmüydün beni unuttum ben incelik olabilirde sıkı olmak çok daha güzel hedefim o :)
teşekkürler tatlım

Ya cok kafaya takma derim ben o donemden gectim zayiflicam diye kendimi 30 gunluk bi programa soktum ancak kaslarin gelistiginde kalinlasiyor soyleyeyim cizmem falan dar gelmeye basladi kastan ama istersen tavsiye edebilirim jillian micheals 30 days shred kesin sonuc veriyor biraktim hemen saldi bereket kaslar ben sevmiyorum kas ama seviyorsan bu ise yariyor kesinlikle

canım kas yapmam o kadar kolay değil sanırım. ben sadece kalça biraz daha dar olsun istiyorum yoksa kaslı görüntü kalınlaştırıyor bende sevmiyorum. daha çok kalça egzersizi yapıyorum. bide salarsak yas geçince tipimiz kayar diye düşünüyorum

ceyda düvenciyi canlı gördüm aşırı zayıf tv dekinden en az 15 kg zayıf ama hala ince gözükmüyor tv de ilginç

o zaten söylemişti tv de çok kilolu çıktığını. sırf onun için daha fazla kilo vermiş. plazmalarda gemi gibi çıkıyor insanlar

sen kalça istiyorsun sanırım onun için squat yapabilirsin çok etkili.

baya seyler yapıyorum squat üst bacakları kalınlaştırıp duruyor diye yapmıyorum ayak bilek ağırlıkları ile birşeyler yapıyorum ama ramazan da ara vermiştim yine basladım. aslında sorun yok pek ama sıkı olması çok hoş

Ben bildim bileli Hülya Avşar spor yapar,içki-sigara içmez,yediklerine dikkat ettiğini söyler.
O yüzden çok çok daha güzel ve fit kalmasını beklerdim.
Eski yüzücüdür,yüzmeyi çok sever ayrıca tenis oynar.Neden sırım gibi değil anlamıyorum.

Çünkü kısa boylu olmasına rağmen iri yapılı.
İri olunca kemikler iri olunca ne kadar kılon az olsa zayıf gorunmuyorsun malesef.Bende öyleyim mesela.Kazulet gibi boy ama ne kadar kılo verirsen ver kemikler boğa iskeleti gibi Öyle olunca hep iri duruyorsun sırım gibi olmuyorsun. Tuğba Özay vardı.O da öyle mesela hiç. zayıf bı manken olamadı.

kısa boylu ve kalın kemikli sanırım ne yapsa olmaz bence sırım

Tam olarak kilo olarak değil de fit olmak,sıkı olmak anlamında diyorum.Hani kolları vücudu filan şöyle spor yapan biri gibi sıkı olmadı hiç.
Bir de dediğim gibi içkisi,sigarası,gece hayatı yokmuş,hep öyle söyler.O zaman yüzü neden daha iyi durumda değil ?
Tek eksisi güneşlenmesi sanırım ama bu kadar artıya bir eksi bunca etkili olmamalı bence.Üstelik mutlaka çok iyi kremler kullanıyordur.

Photoshop yok bence yaşına göre harika görünüyor....Bende sevmem bu kadını ama azmini takdir ettim...Helal olsun...

162 boyum. Kilom da 48. İstediğim vücuttayım ama sımsıkı olanlara çok özeniyorum. Karın kası hoşuma gidiyo kadınlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…