- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
50 yasinda kadin bence super kiskanmayalim lutfen:)
bende yaşına göre kıyasladım canım ondan paylaştım yoksa hülyayı sevmem hiç azmeden sıçan betonu delermiş.
onu görmek lazım.bence gayet fit olduğu kanısındayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 yasinda kadin bence super kiskanmayalim lutfen:)
kilo alıp verince bile göğüs hemen deforme olur bayağı bir göğüs operasyonu yaptırdı kendisi..sporla düzeltmek mümkünmü acebaGogusleri kuculte kuculte 75 beden birakmis.Pehh nerdee o 90li yillardaki saga sola kivirdimi zaptedemedigi hoplayan memeleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kilo alıp verince bile göğüs hemen deforme olur bayağı bir göğüs operasyonu yaptırdı kendisi..sporla düzeltmek mümkünmü aceba![]()
bayağı vermiş ve kas yapmış. süper olmuş fiziği
![]()
![]()
![]()
ben 2 3 kilo veremiyorum ya çok pis motive oldum şimdi![]()
hep beraber kas yapalım:)zati hepimiz motive olalım diye paylaştım![]()
zati hepimiz motive olalım diye paylaştım![]()
hep beraber kas yapalım:)
zaten başlayacaktım sporaama naparsa yapsın o kadar güzel ve fit olamıyor bu kadın. vücudunda itici bişeyler var
![]()
Seyda coskun diyetine baktimda nerde abidik gubidik öğun yemekleri.Sabah smoothie oglen corekotlu ananas falan.Benim koyde bulabildigim en fazla bulgur pilaci nohut cacik.Bize turk usulu diyetle gel seyda bizi de zayiflatt![]()
zaten başlayacaktım sporaama naparsa yapsın o kadar güzel ve fit olamıyor bu kadın. vücudunda itici bişeyler var
![]()
Bende yüz güzelliğini beğenmiyorum nedense. Genelde çok beğenilir ama.
Vücudu yaşına göre iyi ama o kadar para kazanıyorlar kendine de bakıversin bir zahmet dimi![]()
fiziği temelde güzel değil canım
kalçaları fazla iri bel yapısı güzel değil bacakları çarpık mesela ama zayıf olduğu için fit gösteriyor su an gençken fiziği daha berbattı bence.
kara fırın unundan çörek mörek diyordu ya komedibiraz zor onları bulmak ama kendi evimizde diyet yapmak kolay. illa onun dediğini yemek gerek değil onlar sosyete zırvalığı seyleri sıralamışlar zaten