son fotoğrafında hayranları onu tanıyamadı.

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
248
Hülya Avşar, yaşam koçu Şeyda Coşkun denetiminde 10 kilo vermiş, 54 olmuştu. Yıllar sonra 36 beden olmayı başaran Hülya Avşar dün Instagram hesabında spor sonrası çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı.

REKOR BEĞENİ ALDI

İncelen beli ve bacakları dikkat çekti. Bu fotoğraf kısa sürede 7 bin kişi tarafından beğenildi. Bazı takipçileri “İnanamıyoruz, bu gerçekten siz misiniz?” diye yazdı.

03 Ağustos 2014 10:45 Haberler »Magazin »Haber [6335020] haberler.com

Kollar hala sarkik gobegi cekmekten gogusler patlayacak.36 olsa olsa ayak numaran olur hulya canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kollar hala sarkik gobegi cekmekten gogusler patlayacak.36 olsa olsa ayak numaran olur hulya canim.

evet ilk fotoda karnını çekmiş ama ikinci fotoda kas var gibi

ama bacaklara bak bele baksana bence baya incelmiş 50 yasında kadın sonuçta

o bacagındaki siyah çizgiler dövme mi ben de onlara takıldım.

Ya ne kadar spor yapsa da yaşı ele veriyor işte

Son düzenleme:
Hafif karın kasını çok severim kadında. Spordan sonra böyle şişiyor tabi kaslar o yüzden hemen spordan sonra çekmiş. Ama 36 beden gibi durmuyor hiç kusura bakmasın. Yaşına göre baya iyi tabi orası ayrı.

vay, karın kası yapmış ha hem de o yaşta, bravo valla, kadınlar için çok zor bi iş

bende yapmak istiyorum karınkası doğumdan sonra 36 bedenim ama karın bölgesi genç kızkenki gibi değil..oğlan anaokuluna başlasında.

Sen gosteremezsin ben gosteremem cunku onlar gibi yan gel yat yasamiyoruz

çocuğunun yatak çarşafını değiştirmemiş bir kere bile..
ben çocuk peşinde koşmaktan zayıfladım sadece gevşek vücudum..onuda spaorla halledicem..

Gogusleri kuculte kuculte 75 beden birakmis.Pehh nerdee o 90li yillardaki saga sola kivirdimi zaptedemedigi hoplayan memeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…