- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Demek istediğim o benim de asker diğer tüm mesleklerden ayrıdır, farklı bir yerdedir. Doğasında tek tiplik vardır olması gereken o. Siyaset girdi zaten kışlaya ama sonucunu gördük bundan ders alınması gerekirken daha da ileri götürmek demek gibi geliyor bu bana, var olan gruplaşmayı düzeltmek gerekiyordu, önce orduyu tekrar eskisi gibi güçlü hale getirmek gerekiyordu.
Dediğin gibi asıl sakal bıyık serbestliği gelirse olay kopacak.
Asker, sivil yanyana olursa ne sorun olacağını bilmiyorum ama bir ara askeri alan mevzusu çıkmıştı, hatta Aliağaoğlu bişeyler saçmalamıştı Maslakta ki askeri alanı verin ev dikeyim diye canım yanmıştı ciddi.
Ne güzelmiş, o yüzden iştah kabartıyor ya çoğu şehirde nadir yeşil yerler hep askeri alanlar. Umarım eline geçmez böyle açgözlü müteahhitlerin.Dur diyeceklerine daha da kutuplaşma olacak gibi sanki..
Eskiden en güvenilir kurumken son yıllarda dibe çöktü,askerim dedinmi saygı sevgi görürdük şimdi askerim demeye utanır olduk..
Maslak'taki yerdede tam 8 senem geçti,eşim doğuda görev yaparken kızımla tek başımıza kaldık o lojmanda.
Yer olarak muhteşemdir..
Ne güzelmiş, o yüzden iştah kabartıyor ya çoğu şehirde nadir yeşil yerler hep askeri alanlar. Umarım eline geçmez böyle açgözlü müteahhitlerin.
Takip edemedim CHPnin tutumu ne oldu?Laiklikliğe aykırı diye tepki verdiler mi?Hani geçen gün başörtülü kıza saldırıda evine ziyarete gidilmişti,Kılıçdaroğlu herkesin giyimine kuşamına saygı gösterilmesi gerekir demişti.Zamanlama da süper ha.CHP kızsa bir sorun ,kızmasa bir sorun.
Refarandum öncesi büyük bir tesadüf olmuş zamanlama süpermi desem yoksa.
Durmuşlar durmuşlar seçime bir kala başörtüsü olayını yeniden hortlatıyorlar.
Önceki seçimlerde Kabataş olayı çıkarmışlardı buda bu seneki seçim öncesi başörtüsü konumuz.
Daha öncede yapabilirlerdi
Başörtüsü takacak kadar dini hassasiyeti olan bir kadının tskda dolu erkeğin içinde ne işi var ? Neden aynı hassasiyeti meslek seçiminde göstermiyor ? Ortalık sırf siyasi çıkar amaçlı türbana bürünen kadın askerlerle,polislerle dolacak.
Güldürdüysem ne mutlu canımYa çay tabağı kusura bakma ama yazın çok kömiğime gitti, çelişkiye parmak basmışsın:))
Başörtüsü takacak kadar dini hassasiyeti olan bir kadının tskda dolu erkeğin içinde ne işi var ? Neden aynı hassasiyeti meslek seçiminde göstermiyor ? Ortalık sırf siyasi çıkar amaçlı türbana bürünen kadın askerlerle,polislerle dolacak.
Etek kısa başta örtü olur ablam alıştık nasılsa kısa etekli ortululere. Türbanı siyasete de alet ediyorlar ya pes Allah ıslah etsin bunları.Bunun eğitimi var üstelik..
Yazları giyilen safariye nasıl çözüm bulacaklar acaba..
Etek boyu ne olacak..
Etek kısa başta örtü olur ablam alıştık nasılsa kısa etekli ortululere. Türbanı siyasete de alet ediyorlar ya pes Allah ıslah etsin bunları.
Yonetmeligi o kadar detaylı bilmiyorum ablam ama bunlar onu da değiştirir. Baştan sona ne düzen varsa değiştiriyorlar akıl almıyorKıyafet yönetmeliği baştan değişecek..
Bizim 1 nolu dediğimiz tören ve karargahta giyilen kıyafet var,pantolan ve gömlek giyilir..
Gömlek pantolon içinde olur kravat takılır,gömlek ne olacak burada.
Yani sıkıntılı bir kıyafet düzenlemesi olacak..
Yonetmeligi o kadar detaylı bilmiyorum ablam ama bunlar onu da değiştirir. Baştan sona ne düzen varsa değiştiriyorlar akıl almıyor
Kolay gelsin afiyet olsun ablam gorusuruz merak ettim kıyafetleri yarına görüşürüz inşallah .Yarın kıyafetleri sayfaya koyarım,nasıl olur nasıl biter bilemem..
Kaçtım yemek vakti yaklaştı görüşmek üzere..
Etek kısa başta örtü olur ablam alıştık nasılsa kısa etekli ortululere. Türbanı siyasete de alet ediyorlar ya pes Allah ıslah etsin bunları.
Kıyafet yönetmeliği baştan değişecek..
Bizim 1 nolu dediğimiz tören ve karargahta giyilen kıyafet var,pantolan ve gömlek giyilir..
Gömlek pantolon içinde olur kravat takılır,gömlek ne olacak burada.
Yani sıkıntılı bir kıyafet düzenlemesi olacak..
Onu da geçirirler danistaydan. Piyes gibi ülke . Ama gerçekten anlamıyorum ya. Benim örneğin gerçekten dini hassasiyetim olsa ne olursa olsun girmem askerlik meslegine,polisliğe de. Her seçim öncesi gibi başörtüsü. Usanmadilar su başörtüsünü kullanmaktan.Bu çıkarılan kanun Danıştay Mahmekemesine taşındı. Öngörülen kıyafetin görevin ifasına uygun olmadığı belirtilerek dava açıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?