Son Dakika: Tayfun Talipoğlu 55 yaşında hayatını kaybetti

ölüm var ölüm diyenlerin hiç ölmeyecek gibi konuşmaları.. rabbim sizi sevdiklerinizle haşretsin, bak ne güzel oldu bu dua.. cuk oturdu resmen..

tayfun talipoğluna da çok üzüldüm, çok gençti daha.. rabbim rahmet eylesin..

Bu dünyada bir hoş sada bırakan kim varsa ölümüne sevinip tek haneli zekalarının yettiğince, hırsları, kıskançlıkları, zavallılıklarıyla onların cehennemde yanmaya gittiklerini zannettiklerine yüzlerce kez şahit oldum belki. Ama tayfun Talipoğlu gibi iyiliği, naifliği yüzünden akan, yıllarca anadolu insanına kulak vermiş, el vermiş bir insan iyisinin ardından sevineceklerini inanın ben bile tahmin etmezdim. Okuduklarım karşısında artık bu kitleyle ilgili öğrenecek ve iğrenecek hiçbir şey kalmadığını zannederken şok geçirdim. Boşverin, Tayfun Talipoğlu önü ve ardı olmayan tek ,hayatını erdemli bir şekilde yaşayan, çok sevilen bir adam oldu, şu dünyaya hoş bir sada bıraktı. Ölümüne sevinenlerin ise bırakacağı tek şey var: Bir yığın borç.

Link açılmıyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…