Wah yazik ya partiyi parcaladin be kardesim git artik
Delegelerin seçtiğini biz de biliyoruz de sana niye dert oldu bana dert olmasiDelegeler seçiyor adamı. Ama onu bunu bırak da sen partiyi mi değiştirdin?:) reisten vazgeçtin de CHP nin halati ruhiyesi sana dert mi oldu evla :)
Delegelerin seçtiğini biz de biliyoruz de sana niye dert oldu bana dert olmasiSorma canisi ya reisi birakan yok canim ben tercihlerimde cok sukur bu zamana kadar yanilmadim.Ama ona ragmen bile uzuluyorum yazik hakikaten bitirdiler partiyi Deniz Baykal a kizardim ama onu bile arar oldu gozlerim dogrusu siyasi kisilikte yanina bile yanasamaz yaa Kilictaroglu
Hakikaten çok üzülüyorum senin gibilere biliyor musun bazen böyle sohbet edebileceğini düşünüyorsun yazışıyorsun ama sonra fark ediyorum ki siz ve sizin gibi düşüncede olan insanlar brakın sohbet etmeyi arkadaşlık bile edilemeyecek insanlarsınız bak senin hakkında ne kadar önyargılı konuşuyorum değil mi Seni tanımadan Tıpkı senin bana konuştuğun gibi hakikaten yazık insanları aşağılamaya insanların kararlarını alaşağı etmeye o kadar çok alışmışsınız ki bunu doğru bir davranış olarak görüyorsunuz yazık senin ve senin gibilereNe büyük laflar tercihlerinde hiç yanılmağını iddia etmek, belki de tercihlerinde yanıldığını anlayabilecek durumda olmadığın içindir o altı boş öz güven. Sanki CHP nin basına başkası gecse oy vereceksin de parti için üzülüyorsun, kendini partinize üzülün gerçi ortada parti yok, tek adam var.
Kaset şart oldu..
Şaka bir yana, ne koltukmuş be arkadaş. Ülkenin,partinin refahını düşünen yok. Herkes kendi ekmeğinin yanına peynirin peşinde.
Umudum yoktu zaten, gitmez diyordum..
Biliyordum ama bir umuttu işte. Olmadı..
Ben farklı bir partiye yakın olmama rağmen istemiyordum, rakipleri bile chpyi ondan çok düşünüyor.
Sizin partinizde genel başkan nasıl seçiliyor?
Sizin partinizde genel başkan nasıl seçiliyor?
Seçim yöntemiyle alakalı bir eleştiride bulunmadım ki ben.
Şöyle bir alakası var, CHP nin seçimleri oldukca açık ve bir çok açıdan daha demokratik, o yüzden kendini zorla oraya getiren biri değil KK, ekibi var. Demek ki delegelerin çoğu hala kendisini destekliyor. Etkin bir siyasi mi değil, nedeni de yumuşak olması. Ama korkunç kötü bir siyasi üslubun hakim olduğu, popülizmin para ettiği bir siyasi ortamda başka bir siyaset yaparsa ülkenin hali ne olur onu düşünemiyorum bile. CHP hem sosyal demokrat olmak zorunda, ama aynı zamanda ülkenin kurucu partisi ve bazı milliyetçi vs refleksleri var. İnce bir çizgi de yürüyüp gidiyor.
Tatlim sorun sende degil genel baskanda aciklama yapma bu kafalar baska kafalar
Ben demokratik değiller de demedim ki.
Ben kendi fikrimi söyledim sadece. Sevmiyorum ve CHP yi alaşağı ettiğini düşünüyorum KK'nın.
Siyasi üslup konusunda ise hemfikiriz gerçekten berbat.
Benim tarafında olduğum partinin genel başkanı da tabir yerindeyse şinanay. :) Pasifize olmuş,ağzından adam gibi kelam çıkaramayan biri ve o da kendi bünyesinde partinin oylarını çok düşürdü. Ben de görüşe vurgunum işte,yoksa mevzu kişiyse durum fiyasko..
Bana göre Kemal Kılıçdaroğlu olarak kalması daha iyi. Zaten iktidar olabilme şansları yok. Taa Cumhuriyet kurulduğundan beri gördük