• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Son dakika golü

Tuuchilini

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
6
0
16
İstanbul
Ve evet son 4 gün kala inanılmaz bir şey daha oldu. Bu kadar kısmetsiz olunabilir herhalde.Erkek arkadaşım Sivas'a transfer oldu ve Pazar günü sivasta maçı var. Dolayısıyla söz Pzt. ye ertelendi önce. Ona bile çok üzüldüm ama neyse sonra bir şeklde kabullendim derken, akşamüstü annesi aradı ve sözü ne zaman olacağı belli olmayan bir tarihe ertelemek istediklerini, annem,n telefon numarasını istediğini söyledi. Neymiş ablası kocasını ziyarete gidecekmiş, hem ablası hem eniştesi de olacakmış sözde. Ancak erkek arkadaşım da ablası da voleybolcu, eniştesi de basketbolcu ve hepsi farklı şehirlerde oynuyor. Hepsinin aynı anda istanbulda olması neredeyse imkansız. Öyle bir tarih bulursak öyle bir zaman yaparmışız sözü. Neyse ki erkek arkadaşım hayır o söz pzt olacak dedi ama hala annesi bana mesaj atıyor. Sürekli farklı bahaneler. Ne yapacağımı bilmiyorum. :/

Ve evet son 4 gün kala inanılmaz bir şey daha oldu. Bu kadar kısmetsiz olunabilir herhalde.Erkek arkadaşım Sivas'a transfer oldu ve Pazar günü sivasta maçı var. Dolayısıyla söz Pzt. ye ertelendi önce. Ona bile çok üzüldüm ama neyse sonra bir şeklde kabullendim derken, akşamüstü annesi aradı ve sözü ne zaman olacağı belli olmayan bir tarihe ertelemek istediklerini, annem,n telefon numarasını istediğini söyledi. Neymiş ablası kocasını ziyarete gidecekmiş, hem ablası hem eniştesi de olacakmış sözde. Ancak erkek arkadaşım da ablası da voleybolcu, eniştesi de basketbolcu ve hepsi farklı şehirlerde oynuyor. Hepsinin aynı anda istanbulda olması neredeyse imkansız. Öyle bir tarih bulursak öyle bir zaman yaparmışız sözü. Neyse ki erkek arkadaşım hayır o söz pzt olacak dedi ama hala annesi bana mesaj atıyor. Sürekli farklı bahaneler. Ne yapacağımı bilmiyorum. :/

İyi işte erkek arkadaşın son sözü söylemiş.
Biraz daha beklesen olmaz mı ki?
Çok mu beklemiş olursun.
Kayınvalidenin söylemleri mi seni huzursuz etti?

Bu iptal ettirme konusunda, burnuma iyi kokular gelmedi.
Erkek arkadaşınızla beraber karar verin, pazartesi ise pazartesi, öbür haftaysa öbür hafta.
Bu iş, tüm spor dallarının buluşmasına göre belirlenecekse, olimpiyat tarihine kadar yolu var.
Benden söylemesi...

Aynen öyle! ben zaten erteledim, ablası istese şu an gelebilir. dün ablasını da aradım, neymiş efendim o gelse de farketmezmiş eniştesi de gelsin istiyormuş. onlar da geçmişler bu yollardan ama kardeş her şeyden önemliymişmiş. bunu bana utanmadan söyleyebiliyor ama ben erkek arkadaşımın voleyboldan dolayı ablasının sözünde bulunamadığını biliyorum. erkek arkadaşım çok eskiden anlatmıştı allahtan. gözümde ne kadar komik ne kadar yalancı konumuna düştüklerinin farkında değiller. ve ertelensin dedikleri, en erken mayıs.. biz zaten yazın evlenmeyi düşünüyoruz yani.. inanılmaz terbiyesizce bir hareketti ve hiç affedebileceğimi sanmıyorum. beni oğullarına yakıştıramıyorlar herhalde akıllarınca...

Sen kimseye bakma erkek arkadaşının ağzından çıkan önemli o yüzden üzme kendini bnce :)

çok ilginç gercekten siz onların keyfini beklerseniz
3 yıla anca evlenirsiniz:31:
bence direk nişan yapın söz falan uzatırsanız bunlar her tören için ayrı bahane üretirler:34:

Arkadaşlar dünn sözüm oldu ve heeerr şey çok gönlümce oldu.. Aileler kaynaştı, çok eğlenceliydi.. Darısı herkesin başına, böyle güzel ve tatlı bir heyecan yok.. Ablası gelmedi ama annesi bana mükemmeldi..:)

Back