Bulduğunuz her b.ku yerseniz virüs de olur ,salgın hastalıkta..Bu çinliler kadar çöp mideli başka millet yok.
Bulduğunuz her b.ku yerseniz virüs de olur ,salgın hastalıkta..Bu çinliler kadar çöp mideli başka millet yok.
Olay o kadar basit değil. Televizyonlarda anlatılanlarla bizlerle dalga geçiliyor.Cinliler kadar kotu seyler yiyen bircok milletten insanlar var malesef.temislik hijyen vs konusunda sikintili bir cok millet var.bu gibi seylere indirgeyemeyiz bu virusu.cinin su anlik kabahati salgini gec ilan etmesi oldu.dogru yanlis orasi ayri tartisilir.cindeki vatandaslarimizin videolarini izledim ben.panik yapmiyordu hicbiri.su an cin ciddi mucadele ediyor.konuyu etraflica takip ediyorum.spekulasyonlar ,soylentiler, karalamalar cok fazla.her gordugunuze duydugunuza itibar etmeyin.resmi kaynaklar en guvenilir olanlardir.ben bu salginla cok iyi bir sekilde basedebileceklerine inaniyorum.teknolojilerini tiplarini falan hafife almayin acayip gelismisler.amaaa geri kalmis bir ulkede olsaydi fena olurdu.
Neyse degisik bilgiler edinirsem ekleme yaparim.ben de basta korkmustum ama rahatim su an.
Ohoooo bak daha neleri yemisler oku postumu..yemesinleeer köpişlerimi yemesinler
Su an yok cok sukur biz onlerler aldik.zaten baska ulkelerde fazla yokvirusun bizim ulkemize ulastigini dusunmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?