Son dakika! Bursa'da patlama!

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333

Son dakika! Bursa'da patlama!
Bursa'da patlama

Bursa'da Ulucami civarında patlama meydana geldi ve çok sayıda yaralı olduğu iddia edildi. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Yorum Yaz0

27 Nisan 2016 - 17:37
Yazı Boyutu:
x

Bursa kent merkezinde Ulucami yakınında henüz nedeni bilinmeyen patlama oldu. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Saat 17.25 meydana gelen patlamada insanlar panik halinde kaçıştı. Bölgeye güvenlik güçleri ile itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

POLİS CANLI BOMBA İHTİMALI ÜZERİNDE DURUYOR

Patlamada ölü ve yaralıların olduğu bildiriliyor.

Öte yandan polis, Ulucami'nin batı cephesinde bir kadının yerde kanlar içinde yattığını görerek, canlı bomba olma ihtimali üzerine alarma geçti.

İlgili Haber

Bursa'daki patlamadan ilk görüntüler

TRT Haber'in geçtiği habere göre ise patlamanın sebebinin doğalgaz kaynaklı olabileceği iddia ediliyor.

Bursa Ulucami oldukça kalabalık ve turistlerin uğrak merkezlerinden biri olarak biliniyor.

Son düzenleme:
Inşallah doğalgaz patlamasıdır.

Canli bomba salidirisi yine. Neyse sadece kendini gebertmis. Insallah yasamini yitiren olmaz.

Sabrimizi sinamasinlar kimse kardesligimizi butunlugumuzu dirligimizi bozamaz. YERSEN!

Bu akşam ben de kitap almak için o çevrede olacaktım sonradan vazgeçtim. Böyle şurda burda patladı diyip üzülüyoruz ama hep bulunduğunuz yerlerde patlayınca işin önemini daha iyi anlıyosunuz. Allah fırsat vermesin, bu son olsun diyoruz ama olmuyor ne yazık ki..

Canlı bomba 25 yaşlarında bir kadınmış. Patladığı an ölmüş zaten. Bugün Ulucamii'de bir iş adamının cenazesi varmış. Asıl amaç o kalabalıkta patlatmakmış ama yanlışlıkla patlamış. Allah'tan şuan sadece o pislik öldü. Başka ölen olmaz inşallah..

Saat 5 te zaferden döndük

Güncel bilgilere göre 17 yaralı var şu an,
2 canlı bomba daha var diyorlar, aslı olmayan bir söylentidir umarım.

Kendisi gebermiş pisliğin.

Lanet insan! Hep kendi elinizde patlasin, kendi yanınızda bogulun. Allahın verdiği canı ne sıfatla alabiliyorlar anlayamıyorum

Aslında birazda yanlışlıkla erken patlamış . kızlar TV de de söylendiği gibi yanında iki sırt çantalı adam varmış

Heryere sıkıntı vermek için yapıyorlar , önümüz ramazan camiiler daha da kalabalik olacak Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…