ürküyorum ben bu doğumdan yaa kesme biçme deyinceeyvahedigeldismile
iyide canım ne yapacaksın. mecburen ya alttan ya üstten bi şekil alacaklar... ama ucunda harika bişey var, işte onu yaşayınca görürüm seni olumunekankayizsmile
bende tiroit hastalığı var bende çok dalgın ve unutkanım geçen gün küçük boy çaydanlığımı son anda yanmaktan kurtardım..ama büyük boy çaydanlığımda ıhlamur kaynatmıştım kaynamakla kalmamış ıhlamur kavurması olmuş bi gittim ıhlamurlar simsiyah olmuş yanmış otlar dibine yapışmış.. telle telle zor çıkardım.
mutlaka bi yerden alıncakkaydirigubbakcemile3
inşllh bende görürüm o günleri
görürsün tabi kız bacım niye görmeyesin. gençsin güzelsin hele bi evlen ne olduğunu anlayamıcaksın. bi bakacaksın 8 yıl geçmiş etrafında bebeler saklambaç oynuyorrrr kaydirigubbakcemile
ayy ne güzel söylüyosun yaaolumunekankayizsmile
kız ne zaman evlenicen de hele.. ben sende bi kıpırtı gördüm hadi hadi utanma bizde yaşadık :jeyyar: hey gidi günler
hangi konuyu bulamadın? son yazdığın mesajlardan bulabilrisin :)konuyu ara ara bulamadım yahu:bbo:
evet ya, gündüz yatak odasının camını açmıştım 10 dakika havalansın diye.. sonra mutfağa gittim yemek yaptım, bulaşıkları topladım arkasından çamaşır astım çıktım. sonra öylesine bi yatak odasına gittim.... bacılar inanın 2 saat olmuş . ortalık buz... sözde kombi yanıyor ev ısınsın diye. ben böyleyken çok ısınır bilmiyorumkismile
kız doktora gitsek nolcak. ben bütün tahlilleri yaptırdım Allaha şükür hepsi normal çıktı. bu benim sağlam halim delikafadulden
o zaman bunamaya başlıyoruzsırnaşık şey
bide dua vaktine gelivercek Allah korusun kız..:1ninca:. .. hem ne bunaması daha genciz güzelizzzz...hele cadılık yapmaya gelince süper oluyoruz. bu bize yeter :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?