Son cezvemi de yaktım :D

bende tiroit hastalığı var bende çok dalgın ve unutkanım geçen gün küçük boy çaydanlığımı son anda yanmaktan kurtardım..ama büyük boy çaydanlığımda ıhlamur kaynatmıştım kaynamakla kalmamış ıhlamur kavurması olmuş bi gittim ıhlamurlar simsiyah olmuş yanmış otlar dibine yapışmış.. telle telle zor çıkardım.

bende tiroit hastalığı var bende çok dalgın ve unutkanım geçen gün küçük boy çaydanlığımı son anda yanmaktan kurtardım..ama büyük boy çaydanlığımda ıhlamur kaynatmıştım kaynamakla kalmamış ıhlamur kavurması olmuş bi gittim ıhlamurlar simsiyah olmuş yanmış otlar dibine yapışmış.. telle telle zor çıkardım.

aynen canım yaa.. öbür yaktıklarımı anneme verdim o bi yerde parlattırıyor. şimdi bunu nasıl vercem diye düşünüyorum rezil oldum. içindeki yumurta yumurtalıktan çıkmış pörtlemiş ne şekle girceni şaşırmış :sinifsinif:
bide troid testi yaptuırmıştım ben normal çıkmıştı.
benim sağlam halim bu işte anlayın yani delikafadulden

mutlaka bi yerden alıncakkaydirigubbakcemile3
inşllh bende görürüm o günleri:emir_bebek:

görürsün tabi kız bacım niye görmeyesin. gençsin güzelsin hele bi evlen ne olduğunu anlayamıcaksın. bi bakacaksın 8 yıl geçmiş etrafında bebeler saklambaç oynuyorrrr kaydirigubbakcemile

eee önce akılsızlarla uğraşacaksın ki akıllıyı ayırd edebilesin. ondan sonrada yapıştınmıydı bi daha da bırakmazsın. Şeniz öyle oluyor bu işleryerimseniben

şimdi anladım konu taşındığı için bulamamışsın.. iyi de konu neden taşınmışki anlayamadım:1ninca:

aynı bende acayip unutkanımya bende bitane caydanlık yaktım kullanmıyorum sonra gecen çöp döktm dedim bakkal uğryım ekmek alayım dedim çöpün orda kovayı unut çöpe bişey atmaya gidinci fark ettim kovanın yerinde olmadığı:)))böyle çok unuttum şeyler bazen sinir oluyorum bu yüznde dr gitcem artıkakannehir

evet ya, gündüz yatak odasının camını açmıştım 10 dakika havalansın diye.. sonra mutfağa gittim yemek yaptım, bulaşıkları topladım arkasından çamaşır astım çıktım. sonra öylesine bi yatak odasına gittim.... bacılar inanın 2 saat olmuş . ortalık buz... sözde kombi yanıyor ev ısınsın diye. ben böyleyken çok ısınır bilmiyorumkismile

evet ya, gündüz yatak odasının camını açmıştım 10 dakika havalansın diye.. sonra mutfağa gittim yemek yaptım, bulaşıkları topladım arkasından çamaşır astım çıktım. sonra öylesine bi yatak odasına gittim.... bacılar inanın 2 saat olmuş . ortalık buz... sözde kombi yanıyor ev ısınsın diye. ben böyleyken çok ısınır bilmiyorumkismile

ben cok unuttum gecelride unuttum ALLAHTAN hırsız girmedi eve biz biran önce dr gidelimakannehir

kız doktora gitsek nolcak. ben bütün tahlilleri yaptırdım Allaha şükür hepsi normal çıktı. bu benim sağlam halim delikafadulden

yahu koca sitede bi dalgın olan biz mi varız hadi anlatıverin dökülüverin hanımlar yerimseniben

Back