Son cezvemi de yaktım :D

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
bu konuyu nere açarım derken burasını buldum... ya kızlar benim gibi dalgın ve ziyancı var mı aranızda....az önce kendime çay demledim hadi bide yumurta haşlıyim yiyim dedim cilt güzelliğim için sositososito. oturma odasına geldim... ben gittiğim yere çakılıyorum ...burda o forum senin bu konu benim derken yarım saat geçmiş kafamçokkarıştı bi fırladım ki mutfak duman almış gidiyor.... bu yaktığım son cezvem. ne olacak benim halim deyin hele...... bi iş yaparkende ben böyleyim, öbür odaya gidiyorum önceki yaptığım işi unutuyorum orda yeni bi işe başlıyorum... çay içiyorum çay makinesini açık unutuyorum 1-2 saat sonra farkediyorum ki hala kaynıyor.......akannehir
bazen gülüyorum ağlanacak halime naniknanik benim gibi olanınız var mı .... gelin şikayetçi olduğumuz yönlerimizi anlatalım kızlar...:lepi:

Son düzenleme:
konuya ilgi göstermeyerek beni forumun beceriksizi ilan ettiğiniz için sağolun ne diyim size :gitme:

canım bende aynısıyım ama buldum çözümü artık tlfana hatırlatmaya alıyorum:):):)

arasıra oluyo öyle unuttuğumuz...o zaman sende başında bekle..biryere gitme..

al işte sakar şakirin tekisırnaşık şey

kocanı çöp tenekesine koyup çöpe de atarsın sen heee :roflol::roflol:

ya da çocukları ötede beride unutup sonra da nerde unutttuğunu hatırlamaya çalışırsın iimi :roflol::roflol::roflol:

he işte bi tek onu yapmıyorum... insani vasıflar işin içine girince gözüm açılıyor. çocuğumuda bi yerde unutmadım hiç kız.
e ben evden bahsediyorum amaaa... :çok üzgünüm:

he işte bi tek onu yapmıyorum... insani vasıflar işin içine girince gözüm açılıyor. çocuğumuda bi yerde unutmadım hiç kız.
e ben evden bahsediyorum amaaa... :çok üzgünüm:

talya bu daha beni tanımıyor bi tanıtıver pleeeeaaase :roflol::roflol:

sende fazla unutkanlık varmış gıymetlim bende cezve flan değilde bişeyi saklıyorum sonra orayı ara yok burayı ara yok erken bunicaz galiba:gitme:

sende fazla unutkanlık varmış gıymetlim bende cezve flan değilde bişeyi saklıyorum sonra orayı ara yok burayı ara yok erken bunicaz galiba:gitme:

ya kızlar önceden böyle değildim ben. bi sezeryan doğum yaptım. anestezşi beni köreltti. :1ninca: doğumdan önceki aklım nerdeee.. bazen annem önceye ait bişi soruyor hatırlayamıyorum diyorum kızıyor bana kadın. inanın bazı şeyleri hiç yaşamamışım gibi tamamen unutmuşum olmaz böyle bişi yaa delikafadulden

unutkanlık tiroid ve kan değerleri ile alakalı bunlara baktırın bende de var ama senin kadar değil az bendeki bu arada umu geç bizim topiğe

erken bunamak istemiyorummmmm..kısmetse bi daha doğum yaptığımda daha hastanedeyken ziyaretime gelenlere hiç tanımıyormuş gibi bakıcam galiba alık alık :jeyyar:

amaniin en iyisi bidoktora görün sen bi dahaki anesteziden bunamış çıkarsın animallahdelikafadulden

amaniin en iyisi bidoktora görün sen bi dahaki anesteziden bunamış çıkarsın animallahdelikafadulden

kız bi dahakine epidural düşünüyorum Allah nasib ederse..:ecrin_bebek: işte görün anestezinin zararlarını.etrafımdanda çok duyuyorum böyle olan arkadaşlarım var. size tavsiyem sezeryan olmayın çatır çatır doğurun bacılarrr:teytey:

epidural neyaa
ee çocuk normalden olmayınca mecbur kesiveriyolar korkunçç:1ninca:

epidural şey oluyor canım, belden uyuşturularak bebeği alıyorlar. yine karından kesi ile. ama o zaman anestezi vermiyorlar. anne uyanık oluyor yani..

he tabi bide normal doğumun epidurali var. onda yapılan epidural iğne ilede anne doğıum sancısını o acıları çekmiyormuş.. öyle diyorlar

epidural sezeryanda hemen bebeği görebiliyormuşsun doğar doğmaz sesini duyormuşsun. ah içim bi tuhaf oldu ne güzel rabbim herkese versin :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…