arasıra oluyo öyle unuttuğumuz...o zaman sende başında bekle..biryere gitme..
al işte sakar şakirin tekisırnaşık şey
kocanı çöp tenekesine koyup çöpe de atarsın sen heee :roflol::roflol:
ya da çocukları ötede beride unutup sonra da nerde unutttuğunu hatırlamaya çalışırsın iimi :roflol::roflol::roflol:
he işte bi tek onu yapmıyorum... insani vasıflar işin içine girince gözüm açılıyor. çocuğumuda bi yerde unutmadım hiç kız.
e ben evden bahsediyorum amaaa... :çok üzgünüm:
sende fazla unutkanlık varmış gıymetlim bende cezve flan değilde bişeyi saklıyorum sonra orayı ara yok burayı ara yok erken bunicaz galiba:gitme:
ya kızlar önceden böyle değildim ben. bi sezeryan doğum yaptım. anestezşi beni köreltti. :1ninca: doğumdan önceki aklım nerdeee.. bazen annem önceye ait bişi soruyor hatırlayamıyorum diyorum kızıyor bana kadın. inanın bazı şeyleri hiç yaşamamışım gibi tamamen unutmuşum olmaz böyle bişi yaa delikafadulden
amaniin en iyisi bidoktora görün sen bi dahaki anesteziden bunamış çıkarsın animallahdelikafadulden
kız bi dahakine epidural düşünüyorum Allah nasib ederse..:ecrin_bebek: işte görün anestezinin zararlarını.etrafımdanda çok duyuyorum böyle olan arkadaşlarım var. size tavsiyem sezeryan olmayın çatır çatır doğurun bacılarrr:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?