Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bana da öyle. Yaşım 26 ama 21 diyorlar. bu hoşuma da gidiyor yani :)
Evlenince kilo almadım ben 4 ay oldu. Doğumdan sonra ne olacak bakalım.
Sigara kullanıyor musun arkadaşım?? Ben kullanıyorum ve buna bağlıyorum içmeden önce kilom 50 idi :/
sabahları aç karnına pekmez için ben pekmez sevmediğim için hiç denemedim bir hamile bayanların kullandığı folikasit ilaçlarını deneyin(tabi doktorunuza danışarak)vitamin içerikli olduğu için kilo aldırabilir bir de hiç psikoloğa ya da pisikiyatriye gittiniz mi belkide psikolojik olarak kilo alamıyorsunuzdur.bundan 10 yıl önce aklıma gelseydi ben giderdim.
ahhh ahh eskiden bende zayıftım kızlar ama şimdi öyle değil gerçekten çok zayıf arkadaşlarım var o kadra çok abur cubur yerlerdi ki benim miğdem bulanırdı abartmayın diye ama kilo alamazlardı evlediler çocukları oldu şimdide zayıflamaya çalışıyorlar kızlar sakın çikolataya felan yüklenmeyin sağlıklı bir şekilde kilo alın ilerde sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz geçe saatte yenilen şeyler kilo yapıyor diye biliyorum
Zayıflık sorunundan şikayetçiyim bende 20 yaşında 38.5 kiloyum 36dan çıktım onada:S Boyumda çok uzun değil 1.55 ama 34 ve xs dışında hiçbirşey giyemiyorum. Yatmadan önce cici bebe maması ve kaşık kaşık çikolata yemeyi önerdiler kısa bir süre denedim ama bir faydasını göremedim yine aynı şekilde durmaksızın abur cubur yiyende bir insanım.Son çare balıkyağı aldım eczaneden fakat sonradan çok kilo yapar mı bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Zayıflık sorunundan şikayetçiyim bende 20 yaşında 38.5 kiloyum 36dan çıktım onada:S Boyumda çok uzun değil 1.55 ama 34 ve xs dışında hiçbirşey giyemiyorum. Yatmadan önce cici bebe maması ve kaşık kaşık çikolata yemeyi önerdiler kısa bir süre denedim ama bir faydasını göremedim yine aynı şekilde durmaksızın abur cubur yiyende bir insanım.Son çare balıkyağı aldım eczaneden fakat sonradan çok kilo yapar mı bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.