• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son çare balıkyağı kullanıyorum ama ..

15-16 yaşlarında arkadaşlarımın kardeşi sanılmamdan ileri geliyor sanırım :) erkek arkadaşımda ufak gösterdiği için o konuda şanslıyım bende

sabahları aç karnına pekmez için ben pekmez sevmediğim için hiç denemedim bir hamile bayanların kullandığı folikasit ilaçlarını deneyin(tabi doktorunuza danışarak)vitamin içerikli olduğu için kilo aldırabilir bir de hiç psikoloğa ya da pisikiyatriye gittiniz mi belkide psikolojik olarak kilo alamıyorsunuzdur.bundan 10 yıl önce aklıma gelseydi ben giderdim.

Aynen bana da öyle. Yaşım 26 ama 21 diyorlar. bu hoşuma da gidiyor yani :)
Evlenince kilo almadım ben 4 ay oldu. Doğumdan sonra ne olacak bakalım.
Sigara kullanıyor musun arkadaşım?? Ben kullanıyorum ve buna bağlıyorum içmeden önce kilom 50 idi :/

evet cnm malesef içiyorum (bu arada msjını yeni gördüm) benimde çok hoşuma gidiyor tek sıkıntım sezeryandan dolayı kalan göbeğim onun içinde spora başlıyorum.bu yaz mankenlere taş çıkartıcam sonuçta mankenlerde çok zayıf dimi?

sabahları aç karnına pekmez için ben pekmez sevmediğim için hiç denemedim bir hamile bayanların kullandığı folikasit ilaçlarını deneyin(tabi doktorunuza danışarak)vitamin içerikli olduğu için kilo aldırabilir bir de hiç psikoloğa ya da pisikiyatriye gittiniz mi belkide psikolojik olarak kilo alamıyorsunuzdur.bundan 10 yıl önce aklıma gelseydi ben giderdim.

yok hiç gitmedim ama çok az zorlayınca kusucak gibi olmam psikolojik aslında olabilir doğru söylüyorsunuz.

ahhh ahh eskiden bende zayıftım kızlar ama şimdi öyle değil gerçekten çok zayıf arkadaşlarım var o kadra çok abur cubur yerlerdi ki benim miğdem bulanırdı abartmayın diye ama kilo alamazlardı evlediler çocukları oldu şimdide zayıflamaya çalışıyorlar kızlar sakın çikolataya felan yüklenmeyin sağlıklı bir şekilde kilo alın ilerde sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz geçe saatte yenilen şeyler kilo yapıyor diye biliyorum

ahhh ahh eskiden bende zayıftım kızlar ama şimdi öyle değil gerçekten çok zayıf arkadaşlarım var o kadra çok abur cubur yerlerdi ki benim miğdem bulanırdı abartmayın diye ama kilo alamazlardı evlediler çocukları oldu şimdide zayıflamaya çalışıyorlar kızlar sakın çikolataya felan yüklenmeyin sağlıklı bir şekilde kilo alın ilerde sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz geçe saatte yenilen şeyler kilo yapıyor diye biliyorum

teşekkürler cevap için evet önerilerle elimden geldıgınde yatmadan önce yemege basladım :)

Arkadaşlar bende 19 yaşındayım 41 kiloyum şuana kadar tek derdim kilo almak oldu.
Geçenlerde bulk diye kilo aldırıcı bi toz aldım eczanelerde satılıyor doktora danışmadım fakat bi yan etkisi olacağını sanmıyorum öyle olsa eczanelerde satılmazdı diye düşünüyorum sizede öneririm açıkcası. Denemedim henüz ama son çarem diyebilirim :)

arkadaşım bende 27 yaşındayım ve 43 kiloydum gerçi boyum 1,60 pek göze batan bir zayıflığım yok fakat bileklerim; sizin işaret parmağınız ile baş parmağınızı birleştirdiğinizde oluşan halka kadar :) hayatımda hiç beğendiğim arzu ettiğim kordonlu saat bileklik kelepçe vs.. takamadm:(

Allahıma bin şükür elim ayağım tutuyor sağlıklıyım. en önemlisi de bu.

neyse..
biara sabahları uyanamaz olmuştum bi halsizlik bi dünyadan kopukluk falan bende... eczaneye gittim durumumu anlattım. bana omega-3 kapsülden ve içinde vitamin C, beta glukan, çinko ve ekinezya ekstresi olan bir vitamin verdi.. ikisine de hergün" aynı saat ve dakika da içeceksin" dedi..

kapsüllerden sonra bende garip bi acıkma oldu, acıkınca resmen midem ağrıyordu o derece...

1. ayın sonunda tartıldım 45 kilo olmuşum.. fakat hemen dikkatimi çeken bel bölgesinde ki yağlanma oldu... onu farkeder etmez hemen balık yağını bıraktım...

anlayacağın evet kilo aldırıyor fakat yağ olarak alıyorsun.. adı üstünde balık yağı :)

Ben de bir kaç defa balık yağı denedim. Ama önceki kullandığım kapsüller yağlar fayda etmedi. 1 ay önce kadar eczaneden balık yağı istedim ama dedim ki iyi bişey olsun bu sefer yarasın gerçekten. 35 liraydı ama değdi de. Kiraz aromalı yazıyo ama az bi tadı var sadece :)) ben meyve suyuna yada kolaya katıyorum hemen 1 2 çay kaşığı kadar. Bi yudum da gidiyo öyle. Ama öyle bir acıkıyorum ki anlatamam. İçmeden önce 38 kiloyu geçmiyodum. Şimdi 40 kiloyum şükürler olsun inşallah daha da alırım :))

Bende kilo vermek istiyorum sende almak istiyorsun ben senin kadar zayif olsaydim kebablar , baklavalar , cikolatalar ve daha neler neler yerdim ama yiyemiyorum 2-3 catal aldiktan sonra kalkiyorum ;(.
Aksam yatmadan önce ekmek cikolata falan ye alirsin canim insallah ama cokda abartmadan ye sonra kiloaldim derken kilo vermek zorunda kalirsin :P :D.

Zayıflık sorunundan şikayetçiyim bende 20 yaşında 38.5 kiloyum 36dan çıktım onada:S Boyumda çok uzun değil 1.55 ama 34 ve xs dışında hiçbirşey giyemiyorum. Yatmadan önce cici bebe maması ve kaşık kaşık çikolata yemeyi önerdiler kısa bir süre denedim ama bir faydasını göremedim yine aynı şekilde durmaksızın abur cubur yiyende bir insanım.Son çare balıkyağı aldım eczaneden fakat sonradan çok kilo yapar mı bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.

balık yağının bi faydasının olduğunu sanmıyorum canım ben sağlıkçıyım o kemikleri güçlendiriyor genelde. içerisinde kalsiyum fosfor omega 3 ve daha fazlası var. kullanmıştım 6,sınıfta boyum uzasın kemiklerim güçlensin diye.ben de çok iştahlı biri değilim başladım gece yatmadan önce cici bebe yiyorum. abur cubur yemeye önem veriyorum.kuru yemiş yemeye başladım birde

Zayıflık sorunundan şikayetçiyim bende 20 yaşında 38.5 kiloyum 36dan çıktım onada:S Boyumda çok uzun değil 1.55 ama 34 ve xs dışında hiçbirşey giyemiyorum. Yatmadan önce cici bebe maması ve kaşık kaşık çikolata yemeyi önerdiler kısa bir süre denedim ama bir faydasını göremedim yine aynı şekilde durmaksızın abur cubur yiyende bir insanım.Son çare balıkyağı aldım eczaneden fakat sonradan çok kilo yapar mı bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.

rezene çayı içmeye başla derim ben 3. gününden itibaren asla yemediğin şeyleri bile canın çekecek.ben bebe maması ve tahinli keçi boynuzu pekmezinin bir süre kullandım ama hem iştahımı kapatmıştı o hemde çok aşırı sivilce yapmıştı.bu çayı şekersiz günde 2 3 bardak içersen gün başında çok çok acıkırsın

Back