bende çok hareketliyim günümümün çoğunluğu yürümekle ve ayakta geçiyor çok yemek abur cubur yesemde çabuk yakıyorum balık yağının faydalı olduğunu duydum ama sonradan fazla kilo aldırdığınıda duydum yanıtlar için çok teşekkür ediyorum . Yaklaşık ne kadar kilo aldırdı arkadaşınıza açıkcası benım korkum sonradan aşırı kilo almam .s kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum .d
anladım bana yine yatmadan önce çikolata koması görünüyo öyleyse
yapı olarak kilo almaya müsait değilsen hiç uğraşma alamazsın ben de evlenmeden önce aynı şeyden şikayetçiydim her denileni yaptım olmadı alamadım sonra rahatızlanınca bir de üstüne anemi çıktı kansızlıktan zayıfsın dediler kan ilacları falan kan seviyem normale döndü ama ben hala zayıftım diyetisyene gittim yine olmadı kilo alamadım sonra evlendim 1 yıllık evliyken hamile kaldım 2 aylık hamileyken 40 kiloydum 7 ayda 27 kilo aldım sonra yine zayıfladım 1.5 yıl önce ikinci çocuğum oldu ve ben su anda 45 kiloyum yapım bu kilo bende kalmıyor bir de iyi yönünden bak millet bizim gibi olmak için uğraşıyor 29 yaşındayım ama minyon olduğum için herke 22-23 yaşındayım sanıyor.ben artık zayıflığımı dert etmiyorum özellikle uyuz görümcemin beni her gördüğünde kilolarını takıntı ettiğini gördükten sonra çok mutluyum
zayıflık sorunundan şikayetçiyim bende 20 yaşında 38.5 kiloyum 36dan çıktım onada:s boyumda çok uzun değil 1.55 ama 34 ve xs dışında hiçbirşey giyemiyorum. Yatmadan önce cici bebe maması ve kaşık kaşık çikolata yemeyi önerdiler kısa bir süre denedim ama bir faydasını göremedim yine aynı şekilde durmaksızın abur cubur yiyende bir insanım.son çare balıkyağı aldım eczaneden fakat sonradan çok kilo yapar mı bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Vay canınaa bende zayıfım ama 157- 43 kiloyum.
Sen doktora gittin mi 36 kilo ne demek??
Şu ara bende yediklerime dikkat edeceğim, çünkü kışın kat kat giyiniyoruz kötü görüntü olmuyor. Yaza kadar kilo almam gerek diyorum (millet zayıflamam gerek der:)
Çikolatayı falan boşver zararlı fazlası, ceviz, fındık kaju fıstığı özellikle çok yağlı onları tüket çikolata yerine.
Vay canınaa bende zayıfım ama 157- 43 kiloyum.
Sen doktora gittin mi 36 kilo ne demek??
Şu ara bende yediklerime dikkat edeceğim, çünkü kışın kat kat giyiniyoruz kötü görüntü olmuyor. Yaza kadar kilo almam gerek diyorum (millet zayıflamam gerek der:)
Çikolatayı falan boşver zararlı fazlası, ceviz, fındık kaju fıstığı özellikle çok yağlı onları tüket çikolata yerine.
Aynen bana da öyle. Yaşım 26 ama 21 diyorlar. bu hoşuma da gidiyor yani :)
Evlenince kilo almadım ben 4 ay oldu. Doğumdan sonra ne olacak bakalım.
Sigara kullanıyor musun arkadaşım?? Ben kullanıyorum ve buna bağlıyorum içmeden önce kilom 50 idi :/
Zayıflık sorunundan şikayetçiyim bende 20 yaşında 38.5 kiloyum 36dan çıktım onada:S Boyumda çok uzun değil 1.55 ama 34 ve xs dışında hiçbirşey giyemiyorum. Yatmadan önce cici bebe maması ve kaşık kaşık çikolata yemeyi önerdiler kısa bir süre denedim ama bir faydasını göremedim yine aynı şekilde durmaksızın abur cubur yiyende bir insanım.Son çare balıkyağı aldım eczaneden fakat sonradan çok kilo yapar mı bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?