• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son çare balıkyağı kullanıyorum ama ..

nilessia

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
17
0
16
İzmir
Zayıflık sorunundan şikayetçiyim bende 20 yaşında 38.5 kiloyum 36dan çıktım onada:S Boyumda çok uzun değil 1.55 ama 34 ve xs dışında hiçbirşey giyemiyorum. Yatmadan önce cici bebe maması ve kaşık kaşık çikolata yemeyi önerdiler kısa bir süre denedim ama bir faydasını göremedim yine aynı şekilde durmaksızın abur cubur yiyende bir insanım.Son çare balıkyağı aldım eczaneden fakat sonradan çok kilo yapar mı bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim boyum 1 63. Kilom ise 48 buçuk .
Bende zayıftım lise öğrencisiyim staj dersane okul derken baya bi arada kalmıştım .
Kilo yiyerekte alınıyor ama şöyle birşey var eğer hareketliysen çok enerji harcıyorsan kilo alamazsın çünkü yediğin enerjine gidiyo mesela ben sofraya otururum 10 kere kalkarım çatalı unuturum bardağı suyu meyvesuyunu bilmem ne e böyle 100 kere kalk otur enerjin gidiyo .
sonra çok yürüyorsan hareket yapıyorsan yerinde duramıyorsan yine aynı şekil dikkat edersen şişman insnalar üşengeçtir.
bir yerdn bi kere kalkar 2. si için kalkmaz.

bende çok hareketliyim günümümün çoğunluğu yürümekle ve ayakta geçiyor çok yemek abur cubur yesemde çabuk yakıyorum balık yağının faydalı olduğunu duydum ama sonradan fazla kilo aldırdığınıda duydum yanıtlar için çok teşekkür ediyorum . Yaklaşık ne kadar kilo aldırdı arkadaşınıza açıkcası benım korkum sonradan aşırı kilo almam .s kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum .d

bende çok hareketliyim günümümün çoğunluğu yürümekle ve ayakta geçiyor çok yemek abur cubur yesemde çabuk yakıyorum balık yağının faydalı olduğunu duydum ama sonradan fazla kilo aldırdığınıda duydum yanıtlar için çok teşekkür ediyorum . Yaklaşık ne kadar kilo aldırdı arkadaşınıza açıkcası benım korkum sonradan aşırı kilo almam .s kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum .d

Doktor bana asla kullanma dedi .
doğal yolla kilo al dedi ..
Bencede doğal yolla almalısın ..

anladım bana yine yatmadan önce çikolata koması görünüyo öyleyse

çok ta çikolataya filan yüklenme şeker hastası filan olursun allah korusun genç yaşta.
ekmek de ye canım bol bol.
ve yemeklerden sonra doysanda yemeye devam et zorla kendini.
bu küçük bir bardaklık hazır çorbalar oluyor ara öğünlerde o çorbalarla biraz ekmek tüketebilirsin.
kilo alcam diye önüne gelen abur cuburuda yeme bunlar kötü kilolar olarak hastalık olarak döner sana :(

yapı olarak kilo almaya müsait değilsen hiç uğraşma alamazsın ben de evlenmeden önce aynı şeyden şikayetçiydim her denileni yaptım olmadı alamadım sonra rahatızlanınca bir de üstüne anemi çıktı kansızlıktan zayıfsın dediler kan ilacları falan kan seviyem normale döndü ama ben hala zayıftım diyetisyene gittim yine olmadı kilo alamadım sonra evlendim 1 yıllık evliyken hamile kaldım 2 aylık hamileyken 40 kiloydum 7 ayda 27 kilo aldım sonra yine zayıfladım 1.5 yıl önce ikinci çocuğum oldu ve ben su anda 45 kiloyum yapım bu kilo bende kalmıyor bir de iyi yönünden bak millet bizim gibi olmak için uğraşıyor 29 yaşındayım ama minyon olduğum için herke 22-23 yaşındayım sanıyor.ben artık zayıflığımı dert etmiyorum özellikle uyuz görümcemin beni her gördüğünde kilolarını takıntı ettiğini gördükten sonra çok mutluyum

:53: Vay canınaa bende zayıfım ama 157- 43 kiloyum.
Sen doktora gittin mi 36 kilo ne demek?? :53:

Şu ara bende yediklerime dikkat edeceğim, çünkü kışın kat kat giyiniyoruz kötü görüntü olmuyor. Yaza kadar kilo almam gerek diyorum (millet zayıflamam gerek der:)
Çikolatayı falan boşver zararlı fazlası, ceviz, fındık kaju fıstığı özellikle çok yağlı onları tüket çikolata yerine.

yapı olarak kilo almaya müsait değilsen hiç uğraşma alamazsın ben de evlenmeden önce aynı şeyden şikayetçiydim her denileni yaptım olmadı alamadım sonra rahatızlanınca bir de üstüne anemi çıktı kansızlıktan zayıfsın dediler kan ilacları falan kan seviyem normale döndü ama ben hala zayıftım diyetisyene gittim yine olmadı kilo alamadım sonra evlendim 1 yıllık evliyken hamile kaldım 2 aylık hamileyken 40 kiloydum 7 ayda 27 kilo aldım sonra yine zayıfladım 1.5 yıl önce ikinci çocuğum oldu ve ben su anda 45 kiloyum yapım bu kilo bende kalmıyor bir de iyi yönünden bak millet bizim gibi olmak için uğraşıyor 29 yaşındayım ama minyon olduğum için herke 22-23 yaşındayım sanıyor.ben artık zayıflığımı dert etmiyorum özellikle uyuz görümcemin beni her gördüğünde kilolarını takıntı ettiğini gördükten sonra çok mutluyum

Aynen bana da öyle. Yaşım 26 ama 21 diyorlar. bu hoşuma da gidiyor yani :)
Evlenince kilo almadım ben 4 ay oldu. Doğumdan sonra ne olacak bakalım.
Sigara kullanıyor musun arkadaşım?? Ben kullanıyorum ve buna bağlıyorum içmeden önce kilom 50 idi :/

zayıflık sorunundan şikayetçiyim bende 20 yaşında 38.5 kiloyum 36dan çıktım onada:s boyumda çok uzun değil 1.55 ama 34 ve xs dışında hiçbirşey giyemiyorum. Yatmadan önce cici bebe maması ve kaşık kaşık çikolata yemeyi önerdiler kısa bir süre denedim ama bir faydasını göremedim yine aynı şekilde durmaksızın abur cubur yiyende bir insanım.son çare balıkyağı aldım eczaneden fakat sonradan çok kilo yapar mı bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben yağını aldım ööğğğğğğğğğ içemedim :) arkdasın bebesine verdim. Kuzenim hapını kullanıyor bayadır ama etkisi yok bence salla gitsin:) onlada olmuyor bol bol abur cubur ye:))) banada 18lik çıtır diyolar ahaha :) bende 34-36 yada xs s giyiyorum:)

Şu ara bende yediklerime dikkat edeceğim, çünkü kışın kat kat giyiniyoruz kötü görüntü olmuyor. Yaza kadar kilo almam gerek diyorum (millet zayıflamam gerek der:)
Çikolatayı falan boşver zararlı fazlası, ceviz, fındık kaju fıstığı özellikle çok yağlı onları tüket çikolata yerine.

bende 1 63 üm kilom 48 49 oluyodu dün 50 çıktım ya birde korkuyorum böyle birden yüklen,p yiyeceklere kilo aldıktan sonra kendimi durdurama zçok fazlaa kilo alırsam diye :(
sence hiç bulaşmamalımıyım bu kilo işine arkadasım :(
benim istediğim 53 54 kilo olmak

bu dediklerini denemek yerine doktora git kilon normal değil. abur cubur yiyerek kilo alınmaz daha çok da verebilirsin üstelik. bir de bende uzun yıllardır 48 kiloydum. boyumda 168 şu an kilo alıyorum bunu da kafamın rahat olmasına bağlıyorum. çok şükür bir derdim sıkıntım yok. dediğim gibi mutlaka doktora görünmen lazım.

yaklaşık 2 yıldır balık hapı kullanıyorum ama hiç bir faydasını görmedim.(kilo olarak) hemde piyasadaki tüm markaların balık haplarını kullandım.en son ithal 1 kutusu 75 tl olan balık haplarından aldım 3 kutu yine bişey değişmedi.boşver bence sen balık haplarını başka yollar dene :34:

doktora gittim hemde bir kaç kez tuhaflarına mı çattım bilmiyorum. Dünya obezıteyle uğraşıyor bunlar geliyor kilo almaya diye haşladı beni biri diğeride iyisin iyisin dedi bana 36 kiloyken.. vitamin bile yazmadılar teşekkürler öneriler için:)

Aynen bana da öyle. Yaşım 26 ama 21 diyorlar. bu hoşuma da gidiyor yani :)
Evlenince kilo almadım ben 4 ay oldu. Doğumdan sonra ne olacak bakalım.
Sigara kullanıyor musun arkadaşım?? Ben kullanıyorum ve buna bağlıyorum içmeden önce kilom 50 idi :/

Ablalarım bende küçük gösteriyorum ama sanırım bu ilerde avantaj olucak benim içinde 20 yaşında 17 göstermek pekte hoş olmuyor açıkçası :D

Zayıflık sorunundan şikayetçiyim bende 20 yaşında 38.5 kiloyum 36dan çıktım onada:S Boyumda çok uzun değil 1.55 ama 34 ve xs dışında hiçbirşey giyemiyorum. Yatmadan önce cici bebe maması ve kaşık kaşık çikolata yemeyi önerdiler kısa bir süre denedim ama bir faydasını göremedim yine aynı şekilde durmaksızın abur cubur yiyende bir insanım.Son çare balıkyağı aldım eczaneden fakat sonradan çok kilo yapar mı bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Abooo düşündüğün şeye bak, kilo alda fazlası önemli değil.. kontrol altına alınır bi şekilde. Bende zayıfım 1.60 ve 42 kilodayım tek alayımda fazlası önemli değil benim için :D

ahah acıkcası banada kilo vermek çok basit geliyor ama cevremde ciddi sıkıntı çekenler var . İki üç hafta tadını sevdiğim için nesfit yedimde şeffaflaşıyordum az daha :) kilolu olunca işler değişebilir riske atmamak gerek :)

neden hoş olmasın ki gayet iyi bişey bence 28 yaşındayım liseye mi gidiyon diyolar. hatta gittiğim bir seminerde öğrenciler diğer kapıdan diye uyardılar. bazen hoş değil ama çoğu zaman gayet iyi bişey çünkü eşim de minyon hiç 31 göstermiyo

Back