- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Lucky7
ben de senin ilk yaptigin yarismaya hevesle katilmistim. 92.2 ile baslasim. Simdi ise 82.5 ile devam ediyorum. Yap biz seklinde 10 kilo gitmis. Bana sorsan adam akilli diyet yapmadim. Ama 10 kg gitmis cok sevindim...
hedefim de 66-68 arasi boyum 171 desem de cogu kisi daha uzun oldugumu söylüyor
10 kilo da cok iyi bir rakam.
Son kalan kilolar biraz daha zor veriliyor ama umarim amacina bu yaz ulasirsin. Birakma kendini.
Evet canım, geçen yazın başında tartıda 86 küsürlerde çıkan rakamı görüp ne hale geldiğimin farkına varmıştım. Şuan 73 lerde geziniyorum işte.
Super yahu. Niye sakliyorsun ki.Evet canım, geçen yazın başında tartıda 86 küsürlerde çıkan rakamı görüp ne hale geldiğimin farkına varmıştım. Şuan 73 lerde geziniyorum işte.
Yaa 4 hafta dedin heyecanlandım bak:))Super yahu. Niye sakliyorsun ki.
Eee yazdik simdi bakalim 4 hafta sonra kac olicigizzz.
2. lik sana yakisti . Bence 2. olacaksin.Yaa 4 hafta dedin heyecanlandım bak:))
Çok vermem lazım daha çooook
Hatta şöyle birşey oldu, 48 beden kıyafetlerimde bir sorun mu var diye şüphelendim dar geliyorlardı çünkü. Allahtan sorunun bende olduğunu hemen farkettim yoksa 50 beden giymeye başlayacaktımSuper yahu. Niye sakliyorsun ki.
Eee yazdik simdi bakalim 4 hafta sonra kac olicigizzz.
Kalsin bosver kalcanda kalacagina , elinde kalsin. Muzeye gonderelim onlari. Ben de bi temizlik yapacagim, 2. ele verecegim . Hem onlara faydam olur hem de gozumun onunden giderler.Hatta şöyle birşey oldu, 48 beden kıyafetlerimde bir sorun mu var diye şüphelendim dar geliyorlardı çünkü. Allahtan sorunun bende olduğunu hemen farkettim yoksa 50 beden giymeye başlayacaktım
Şuan 44 giyiyorum ve pantolonların bel kısmı bol gelmeye başladı. Sporda yapiyorum çünkü
Geçen hafta 42 denedim biraz dar oldu ama oldu. Böyle giderse 2 haftaya giyebilirim belki. Yalnız aldığım pantolonlar da elimde kalır
Bende öyle yaptım. Dolapta ne kadar büyük beden kıyafetim varsa hepsini uzaklaştırdım evden. Sonra kocacım "tekrar kilo alırsan giyecek kıyafetin yok, ona göre:) " deyip dalgasını da geçti ama şükür ki yok öyle bir niyetim. Yavaştan yavaştan küçük beden kıyafetlerle dolduruyorum dolabımıKalsin bosver kalcanda kalacagina , elinde kalsin. Muzeye gonderelim onlari. Ben de bi temizlik yapacagim, 2. ele verecegim . Hem onlara faydam olur hem de gozumun onunden giderler.
Ahaha ben 15 kilo verdigim donemde hep 36- 38 bedenlerle kaldim. Kilo almam ki ya ben dedim.Bende öyle yaptım. Dolapta ne kadar büyük beden kıyafetim varsa hepsini uzaklaştırdım evden. Sonra kocacım "tekrar kilo alırsan giyecek kıyafetin yok, ona göre:) " deyip dalgasını da geçti ama şükür ki yok öyle bir niyetim. Yavaştan yavaştan küçük beden kıyafetlerle dolduruyorum dolabımı
Tekrardan bir üst bedene geçmem umarımAhaha ben 15 kilo verdigim donemde hep 36- 38 bedenlerle kaldim. Kilo almam ki ya ben dedim.
Sonra baktim is kotu , yeni 40-42 bedenler aldim ama fazla degil neyse ki.
Bir de benim ust her zaman zayif bir kac genis pantolonum var sadece.
Her hafta bir kiyafet al kendine 4 hafta sonunda giyersin.
Niye gecelim ayoll. Agzindan yel alsin.Tekrardan bir üst bedene geçmem umarım
Ayy aman yok geçmeyelim tabi, ufledim gittiNiye gecelim ayoll. Agzindan yel alsin.
Ben bu kez korumada kararliyim o yuzdendir ki , sacma sapan diyetleri uygulayip gerekenden fazla kilo vermiyorum.
Diyet neydi , diyet emekti.Ayy aman yok geçmeyelim tabi, ufledim gitti
Ben temmuz sonuna kadar gereğinden fazla kilo versem çok iyi olur
Neydi o saçma sapan diyetler