How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Son Bahar - Star Tv

bu diziyi pek izleyen yok sanırım ama izlenecek güzel bi hikayesi var bence ve dün akşamki bölümde çok güzeldi pislik serdar galibi mahvediyo yaa :kızgın: karısınada uyuz oluorum yüzsüz şey ikisinide bi kaşık suda boğasım gelio..:mymeka:

ay ben sabihaya gicik olmaya basladim ya...
galibe kiziyor niye söyledin hamile oldugumu, cevre ne der diye...
eh sen evli bi adamla o isi yaparken ayip degilde, hamile kalinca mi etraftan cekinir oldun anlamadim...
Yaptiysa aslanlar gibi arkasinda durmaliydi bence,
galib gibi...

galipin annesi çıktı ortaya zavallı sabihaya yapmadıgını bırakmıcak belli şimdiden başladı tabi annesiyse ben olsam çok gırtlaklamıştım o kadını bide nursele gelinim dio yaa :) inş annesi değildir.

27. Bölüm Özeti

Faruk kendisine babasından kalan para nedeniyle ailesine duyduğu öfkenin intikamını oldukça acı alır. Bu Gülşen için inanılmaz bir yıkım olmuştur. Fatma, Sabiha ve çocuklar ile yaşadığı gerginliği Nursel ile konuştuktan sonra toparlamaya çalışmaktadır. Galip’e masum masum yanaşan Fatma, evden gönderilmemek için elinden geleni yapmaktadır. Merve, kendisi bile farkında olmadan Galip’e aşık olmuştur. Ne yapacağını bilemez bir halde olan Merve, bulunduğu durum nedeniyle tam bir ikilemde kalmıştır.Sabiha’nın Merve ile olan kıskançlığı ve Galip’in Kürşat ile olan sıkıntısı artık son noktaya ulaşmıştır.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

hadi gelin bu diziyii canlandıralımm yaa......

şimdi varr kim izliooo yazsınn hemen :)))

ayy bu arada şu sarışın kızz... Galip ii eve de attııı yaa pesss

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

hadi gelin bu diziyii canlandıralımm yaa......

şimdi varr kim izliooo yazsınn hemen :)))

ayy bu arada şu sarışın kızz... Galip ii eve de attııı yaa pesss

ben çok severek izliyorum diziyi.
sarışın kız ilk b2 bölümde daha koyu saçlıydı, daha hoştu, şimdi basit duruyor.
dizede en çok kemala sinir oluyorum.
herkes onun istediği gibi mi yaşıyacak.
memoyu aldı dün geceki bölümde, garibiö sabihada hamile hamile neler yaşıyor.
galipede sinir oluyorum, sabiha hamile ona daha sevecen yaklaşmalı, ilgili alakalı olmalı, kapris yapmasına izin vermeli bence.

aklıma bunlar geldi şimdilik. bende canlandırmaktan yanayım topiği çünkü çok seviyorum bu diziyi.

evet kızlarrrrrrr yaa Galip cuk diyye oturttuu sabiha yı...

amannn onlar da niye abartıyorki....o gurur bu gurur....

sonuçta sabiha hamile , hazır galip de boşandı çocuk doğmadan bassınlar nikahı...
cocuk dogsun sonra ne isterse yapsınn yani...

sabihaya gıcık oluyorum artık ya saçma saçma kaprisler yapıyo bu sarışın kızda fena yani ilk girdiğinde iyiydi demekki aşık olununca adamı elde etmek için çirkefleşiliyokaydirigubbakcemile5

sabihaya gıcık oluyorum artık ya saçma saçma kaprisler yapıyo bu sarışın kızda fena yani ilk girdiğinde iyiydi demekki aşık olununca adamı elde etmek için çirkefleşiliyokaydirigubbakcemile5

ayy koptum bu yorumuna :)) aşk kör edio iişte demekki çok gıcık oluorum o merveye galip bi ögrense nolucak bakalım .. sabihada böyle yaparak iice uzaklaştırıo bence merveye inat sahip çıkmalıydı ilişkilerine ..

evet cnm ya sabihada amma havalandı yani adam seni seviyo koskoca galip bey oda kapris yapıyo ben olsam atlarım onun üstüne merveyide çatır çatır çatlatırım.

evet cnm ya sabihada amma havalandı yani adam seni seviyo koskoca galip bey oda kapris yapıyo ben olsam atlarım onun üstüne merveyide çatır çatır çatlatırım.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah seni napmasın ....koptum heee
çizelgene baktımda senle ben atlamasak iyi olur zannımca...:)

Son düzenleme:
yaa kızlarrrrrrrr aşkolllsun siz Galip e atlarsanız ezilirmi hiççç....

o adam da nerden baksann 1.85- 1 .90 cm boy var... çaktırmıyor ama kaslıı yaa....
en az 90 kiloduurrr erkek milletinde kuvvet çokkk atlayıııııııııııınnnnnnnnnnnnn :)))))

o adam da nerden baksann 1.85- 1 .90 cm boy var... çaktırmıyor ama kaslıı yaa....
en az 90 kiloduurrr erkek milletinde kuvvet çokkk atlayıııııııııııınnnnnnnnnnnnn :)))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız gülmekten öldüm eşimde diyo neye gülüyosun ehueheuehueeheuehue

bu sabiha kürşata evet dicek galiba çünkü galip bi programda dediki sabihanın yapıcağı şey galipi şok edicek .. bu sabiha çok saf mervenin galipe asıldıgını fark edio kürşatı fark etmio enteresan kesin bu teklifi kabul eder..

heee kaslı, sorma ne kası diye.
yok yok sor, Türk kası vardı kendinde, görmüştüm acıbadem hastanesinde eşiyle.
Boyu 2 metreye yakındı, çok iriydi ve kocamannnnnn göbeği vardı.
Bu 4 sene önceydi tabii bu araba eritmiş ve kaslanmış olabilir.-tatlicadiarzu-
120 kilo bile olsa, biz 86 kiloyuz, yani şöyle düşün3 te 2 si kadarız.
benim üstüme 60 kg atlasa ben ezilirim. :roflol:
amma uzattım ya geyiğin geyiği oldu.
atlamayalım biz yinede, hayırlısı bu olur.
sen bizi rahatlatmak için söyledin ama 2 kere 2 =4 demi? :çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız gülmekten öldüm eşimde diyo neye gülüyosun ehueheuehueeheuehue

aman benimki duymasın atladığımı yer beni.
şakadan pek anlamazda. Zaten bem sevmem Galip falan :smiley-cool:

bu sabiha kürşata evet dicek galiba çünkü galip bi programda dediki sabihanın yapıcağı şey galipi şok edicek .. bu sabiha çok saf mervenin galipe asıldıgını fark edio kürşatı fark etmio enteresan kesin bu teklifi kabul eder..

yok daha neler yani,
Kürşata evet demesi mümkün değil ya,
seyretmem ben öyle bişey olursa, senarist'' duy sesimi, beni kaybetme!!!!!!!''
(çok da umrunda senaristin naniknanik)

sabihanın dizideki ilk bölümlerine bakın daha güzelmiş bence şimdi kendinden geçmiş şımarık ve havalı biri haline gelmiş.

gündüzleri tekrarı varya starda

bence galip bunda ne bulduysa nursel daha güzel bana kalırsa mervede

Back