Son Bahar - Star Tv

şimdi bitti harika bitti sabiha galip beyi görünce gözleri parladı yüzünde güller açtı eee kim olsa aynı hale bürünürdü dimi:asigim:

ayyyşş erkan petekkaya'nın oynadığını duyunca dedim hemen izlemeliyim. beyaz gelincikte de, sessiz fırtınada da bu dizide de hep range rower ı olan bir holding patronunu oynadı. acaba diyorum bi kadar kadın bu yüzden mi ağzı açık izliyo bu adamı naniknanik. şaka bi tarafa çok karizma bir adam yahu ve dizide güzel olacağa benziyor. ama ben yinede ceren oynasa ömeriyle diye düşünüyorum.

güzel hoş yakışıklı adamda bu erkan petekkaya ben bu adamoın töbe yarabbim burnuna takığım yaa nazarlık herhalde oda:uhm:

.Bölüm Özeti

Sabiha holdingde işe başlar ve gerçek Galip ile tanışır. Artık karışıklık ortadan kalkmıştır. Sabiha’nın şirkette Seher ile işi çok zordur çünkü Seher onu çok zorlamaktadır. Serdar ise Sabiha’nın kendisine yüz vermemesine çok bozulur ve onun için hain planlar peşine düşer.
Lale kötü adamlardan kaçarken bir eve sığınır. Lale tam yolun sonuna geldiğini düşündüğünde ummadığı bir olayla karşılaşır. Kemal’in başı beladadır. Müşterisi Kemal’in parayı yatırmadığını anlamıştır. Kemal hala parayı yatırdığını iddia etmektedir. Sabiha’nın ayrı bir ev almak istemesi Kemal’i daha da zor bir duruma sokmuştur. Evde tartışmalar sürmektedir. Kemal bir anda çok sinirlenir ve hiç olmayacak bir şey yapar. Galip ve Sabiha çok önemli bir toplantıya katılmışlardır. Sabiha çok heyecanlıdır. Çeviriyi beceremeyeceğinden korkmaktadır. Bir de üstüne evden gelen şok haberle sarsılır…

Öfff bu Sabiha çok ağlak, sıkıyor, boğuyor beni. Yav insan dizinin başından sonuna hep ağlarmı yabenneyaptımki

Galip'in karısı Sabiha'yı çiğ çiğ yer Allahımacokacimcoook, fena bir kadın çünkü.

galibin kayınvalideside çok fena =)))) bence galip ve sabiha çok yakışıyorlar...kemale acayip sinir oluyorum.. Sevinç Erbulak hayranı olarak izlemeye başladım diziyi çok sevdim...o kadar güzel diziler yapmaya başladılar ki hepsine yetişemiyorum hergünüm dolu vallahi hihoyyyt

Allahım yaa ne vijdansız bu kemal zavallı kızın 14 yıl eşşek gibi çalışıp kazandığı parayı çıtır çıtır yemiş gözüküyo nasıl yapmış böyle bişeyi vede bir damla çocuk amma da battı adama bıraktı sokağın ortasın da inanamadım yani bi de benim paramla alınıyo demzmi ebe salak sen kızın parasınıu ne yaptın onu bi söyle bakalım

o parayı yedi yedi ben daha ilk bölümde tahmin etmiştim gerçek hayatta o türler çok pişkin parmak kadar çocukla uğraşıyo

4. bölüm

Sabiha, yalıya Galip ile konuşmaya gider. Yaratmış olduğu sıkıntının farkındadır ve işe devam etme konusunda hiç ümidi yoktur. Şirkette Serdar ve Seher’de Sabiha’nın işten çıkarılacağından emindir. Lale’nin sığınmış olduğu evdeki yaşlı kadın onu 12 Eylül’ de darbesinde götürülen ve bir daha göremediği kızı zannetmektedir. Bu durum Lale’nin bir süre rahat nefes almasını sağlamıştır. Galip matbaada sürekli sorun çıkmasından ve makinelerin arızalanmasından rahatsızlık duymaya başlamış ve bu sorunu kendi bildiği yollardan düzeltmeye karar vermiştir. Kemal, Hasan tarafından iyice köşeye sıkıştırılmıştır. Ev halkı Sabiha’nın onlara aldığı hediyelerden çok mutludur. Kemal ise bu konuda çok huzursuzdur ve hırsını Sabiha’dan çıkarmaktadır. Galip’in yalısında Alman iş adamlarının da katılacakları bir parti düzenlenecektir. Herkes bu konuda çok heyecanlıdır. Galip’i tekrar elde etmeye çalışan Nursel’ de orada olacaktır. Bütün misafirler gelmiştir ama Galip’in beklediği çok önemli birisi vardır...

Ayy bu kadinin tarzi bana Sehrazat´i hatirlatiyor :bbo:

Yakinda teklifler havada ucusursa hic sasirmayin -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…