Gebeliğe Hazırlık Son adet tarihim 16 subat hamile oldugumu ne zaman ogrenebilirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üzülme inşallah bir dahaki ay diyelim.Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize..ben halen olmadım..iki gün önce çok az kahve rengi leke geldi toplu iğne başı kadar sahada gelen giden yok
Amin canım inşallah tez zaman da kavuşuruz bebişlerimize.test yapmadın mı sen?

Merhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?

Merhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
Kendine dikkat et Canım hamilelik var gözüküyor ama tutunması lazım 2 gün sonra tekrar kan ver 2 kat artış oluyor mu takip et istersen bazen kimyasal gebelik de olup tutunmayabiliyor o yüzden en doğrusu değerin artmasını beklemen ve adet gecikmesi inşallah hayırlısı olsun bende adetime 3 gün kala öğrenmiştim 6. Haftadayım şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…