- Konu Sahibi Nefesegemen
Inşallah canm hala olmadm yarın kan vericemOzaman pazartesiye kadar dikkat et kendine..inşallah bebişin seninledir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canm hala olmadm yarın kan vericemOzaman pazartesiye kadar dikkat et kendine..inşallah bebişin seninledir
İnşallah güzel haberlerini verirsin..sonucu bizede yaz canım.Inşallah canm hala olmadm yarın kan vericem
Canım üzülme inşallah bir dahaki ay diyelim.Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize..ben halen olmadım..iki gün önce çok az kahve rengi leke geldi toplu iğne başı kadar sahada gelen giden yokVee..gördüm kırmızıyıolmadı malesef.
Amin canım inşallah tez zaman da kavuşuruz bebişlerimize.test yapmadın mı sen?Canım üzülme inşallah bir dahaki ay diyelim.Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize..ben halen olmadım..iki gün önce çok az kahve rengi leke geldi toplu iğne başı kadar sahada gelen giden yok
İnşallah vardır hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzAdete iki gün kala yapmıştım..bugün yapacağım bakalım ne çıkacak canım
Saol canım inşallah hayırlısı diyelim..İnşallah vardır hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Test yaptın mı canm ?Saol canım inşallah hayırlısı diyelim..
Inşallah canm hala olmadm yarın kan vericem
16 gün sonra diye biliyorum canımİlişkiye girdikten kaç gün sonra kanda hamileliği görebiliriz ?
Bugün işten çıkamadım yarın inşallah canım.sen?Test yaptın mı canm ?
Bende bugün kan verdim inşallah vardırBugün işten çıkamadım yarın inşallah canım.sen?
Hamilesin canm gozun aydinMerhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
Kendine dikkat et Canım hamilelik var gözüküyor ama tutunması lazım 2 gün sonra tekrar kan ver 2 kat artış oluyor mu takip et istersen bazen kimyasal gebelik de olup tutunmayabiliyor o yüzden en doğrusu değerin artmasını beklemen ve adet gecikmesi inşallah hayırlısı olsun bende adetime 3 gün kala öğrenmiştim 6. Haftadayım şimdi :)Merhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
8-9 gün sonra kanda belli oluyor16 gün sonra diye biliyorum canım
8-9 gün sonra belli oluyor Canım doktor bana öyle demişti ve ben 10. Günde öğrendimİlişkiye girdikten kaç gün sonra kanda hamileliği görebiliriz ?
Canım güzel haberlerini bekliyorum ...Bende bugün kan verdim inşallah vardır
Maalesef canımCanım güzel haberlerini bekliyorum ...