- 21 Ağustos 2017
- 31
- 4
- 6
- 37
- Konu Sahibi Nefesegemen
-
Erken gebelik testimi yaptın normal testlerden mi?Benimde ayni 17 mart bat ne gibi belirtilerin var ben dün test yaptim tek cizgi malesef
Canim varmi gelisme adet oldun mu
Yarın sabah yapıcam test yazarım sizede çok sabırsızım
Yaptin mi test
İnşallah canım güzel haberler verirsin bize..Allahım yüzümüzü güldürsün..Yaptım ama negatif tabi bu 7 gün kala normal testlerden.çıkmaması normal.yarın sabah erken gebelik testi alıp yapıcam inşallah belli olur
Bata 4 var yaptım erken gebelik testi ama negatifİnşallah canım güzel haberler verirsin bize..Allahım yüzümüzü güldürsün..
Ne durumdasın canımAdet gününe kadar bekliycem pek umudum yok ama hayırlısı
Benim de 23 Şubat 3 gün önce test yaptım ama birşey çıkmadı muhtemelen olmadı ya da en doğrusu adeti beklemek çünkü adet gecikmesi olmadan yapılan testler yanıltabiliyor. Çok fazla etken var.Ne zaman test yapmaliyim
Hayir canm iste dun olmam gerekiyodu olmadimBenim de 23 Şubat 3 gün önce test yaptım ama birşey çıkmadı muhtemelen olmadı ya da en doğrusu adeti beklemek çünkü adet gecikmesi olmadan yapılan testler yanıltabiliyor. Çok fazla etken var.
Sen adet oldun mu? Olmadıysan 2-3 gün daha bekle öyle test yap derim
Hayir canm iste dun olmam gerekiyodu olmadim
Bakalim canm bekleyip yapcam ama her an olcam gibi bel kasik agrim varİnşallah müjedli haberlerini alırız canım burdan yazarsan sevinirim hafta sonu yap bence test
Yapmadım ben bir daha test en son 4 gün kala yapmıştım.yarın adet olucam bakalım çok bir belirtimde yok kısmetNe durumdasın canım
Selam canım..iki kere düşüğün olmuş bence hemen kan testi yaptır..geç yumurtlama olduysa idrarda çıkmayabilir..Selam kızlar benimde adedin 4 gün gecikti ama test yaptım iki kere negatif bir umut varmi?( 2 kere düşük yaptm çok istiyorum Allah hepimize nasıp etsin
Selam canım..iki kere düşüğün olmuş bence hemen kan testi yaptır..geç yumurtlama olduysa idrarda
Canım bi yandan da acaba şubat 28 çekiyor onun gunlerinimi dolduruyorum diyorm kendo kendime sanırım pazartesiye kadr bekliycem olmazsam kan veririirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?