Gebeliğe Hazırlık Son adet tarihim 16 subat hamile oldugumu ne zaman ogrenebilirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım benimde 2 mart yumurtlama tarihin 17 mart batım aynıyız seninle.yaptınmı hiç test..umarım inşallah Allahım hepimizi sevindirir
Benimde ayni 17 mart bat ne gibi belirtilerin var ben dün test yaptim tek cizgi malesef

Valla canım miden yanıyor ve arasıra cee diyen kasık ağrım var başkada birşey yok..bende idrar testi yapmak istiyorum ama yine hüsran yaşamamak için günğmü bekliyorum.sende varmı belirti canım

Valla canım miden yanıyor ve arasıra cee diyen kasık ağrım var başkada birşey yok..bende idrar testi yapmak istiyorum ama yine hüsran yaşamamak için günğmü bekliyorum.sende varmı belirti canım

Canim brnim yumurtalamadn sonra oldu iki uc gun sonra kayboldu belirtiler simdi ise karnimin alt kisminda surekli baski var bide yorgunluk ve bel agrisi gecen ay da bende belirtiler vardi ama sonu husran olmustu cok umutlanmak da istemiyor ama elde değil iste hafta sonu biraz beyaz akintim olunca dayanamadim gittim test alip yaptim oda melesef

Hadi bakalım inşallah bu sefer tutunmuştur Allahın izniyle seninde benimde batıni bekleyen herkesin de..17 şubatta yapalım test biraz daha sabredelim...

İdrar testleri için adet geçince diyolar ama ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adetim 2 gün geçmişti akşam idrarıyla yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı anında gidip kan yaptırdım ve değerim sadece 9.70 çıktı. Yani bence adet e 3 4 gün kala da sonuç verebiliyor bazı idrar testleri. Yaptığım test erken gebelik testi değildi bi de şu 3 5 tl lik olankardandı

Kimyasal gebelik dis gebelik ayni
Kimyasal gebelik dis gebelikle ayni sey mi

Kimyasal gebelik dis gebelik ayni

Kimyasal gebelik dis gebelikle ayni sey mi

Hayır canım değil. Kimyasal gebelik daha kese ve bebek oluşmadan bi anormallik olduğu için vücuttan adet kanaması gibi atılıyo ama dış gebelik gebeliğin rahim dışında başka yerde mesela tüplerde filan gelişmesiyle olan ve anne adayına geç farkedilirse zararı olabilecek bir şey. Ben adet 2 gün geçince test yaptm çizgi silik çıktı snra kan verdim 9 küsür çıkınca dr adet gibi kanaman olıcak ve o şekilde atıcak vücudun dedi aynen dediği gibi oldu 2 gün snra kan verdim 1.97 ye düşmüştü. Bubay bat 17 si gösterio bakalm hayırlısı.

Merhaba canım benimde 2 mart yumurtlama tarihin 17 mart batım aynıyız seninle.yaptınmı hiç test..umarım inşallah Allahım hepimizi sevindirir
Yaptım ama negatif tabi bu 7 gün kala normal testlerden.çıkmaması normal.yarın sabah erken gebelik testi alıp yapıcam inşallah belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…