- 1 Mart 2018
- 91
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nefesegemen
Ne zaman test yapmaliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 17 şubat adetten birkaç gün önce öğrenmiştim ilkinde bu ayda yapıcam 2-3 gün kala.hatta erken gebelik testi de aldım.1 hafta kala başlarım test yapmayaNe zaman test yapmaliyim
Benim 2 aralıktı yumurtlama ama bir kaç gün önce geldi akıntım ve ovulasyon testise bir kaçgün önce yoğunlaştı.benim kürtajdan sonra adedimde gecikmeler oluyor malesef.bakalım şimdi bat'ı bekliycezNe zamam yumurtluyosun sen@birobirben
Pardon yumurtlama zamanım 2 marttı aralık nerden çıktıysaBat 17 martBat ne
Merhaba canım benimde 2 mart yumurtlama tarihin 17 mart batım aynıyız seninle.yaptınmı hiç test..umarım inşallah Allahım hepimizi sevindirirN Nefesegemen varmı bir belirti☺bat a son 5 gün kaldı benim
Benimde ayni 17 mart bat ne gibi belirtilerin var ben dün test yaptim tek cizgi malesefMerhaba canım benimde 2 mart yumurtlama tarihin 17 mart batım aynıyız seninle.yaptınmı hiç test..umarım inşallah Allahım hepimizi sevindirir
Valla canım miden yanıyor ve arasıra cee diyen kasık ağrım var başkada birşey yok..bende idrar testi yapmak istiyorum ama yine hüsran yaşamamak için günğmü bekliyorum.sende varmı belirti canım
Kanda hemen çıkıyor hamilelik ama idrarda adet gününün geçmesi lazım inşallah hamilesindirNe zaman test yapmaliyim
Yaptin mi testBenimde 17 şubat adetten birkaç gün önce öğrenmiştim ilkinde bu ayda yapıcam 2-3 gün kala.hatta erken gebelik testi de aldım.1 hafta kala başlarım test yapmaya![]()
Kimyasal gebelik dis gebelikle ayni sey miİdrar testleri için adet geçince diyolar ama ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adetim 2 gün geçmişti akşam idrarıyla yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı anında gidip kan yaptırdım ve değerim sadece 9.70 çıktı. Yani bence adet e 3 4 gün kala da sonuç verebiliyor bazı idrar testleri. Yaptığım test erken gebelik testi değildi bi de şu 3 5 tl lik olankardandı
Kimyasal gebelik dis gebelik ayni
Kimyasal gebelik dis gebelikle ayni sey mi
Yaptım ama negatif tabi bu 7 gün kala normal testlerden.çıkmaması normal.yarın sabah erken gebelik testi alıp yapıcam inşallah belli olurMerhaba canım benimde 2 mart yumurtlama tarihin 17 mart batım aynıyız seninle.yaptınmı hiç test..umarım inşallah Allahım hepimizi sevindirir