• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Açılan Konular

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
198
Merhabalar Kazen Kazen

Sitenin eski halinde üst sekmelerde 'yeni mesajlar', 'trend konular' gibi bir de 'son konular' veya 'yeni konular' gibi bir sekme oluyordu. Uzun zamandır yok (sanırım). Ne zamandır soracağım ama şimdi yeni bir konu açmışken sormak farz oldu. :d
Yeniden yukarı bir son açılan konular butonu gelse çok faydalı olur, bdv'ye açılmayan konular son mesajlar listesinden kayıp gidiyor ama en azından son konulardan çok hızlı kayıp gitmez. Yani bdv'ye konu açmayanların da konuları daha gözükür olur.

Yardımcı olayım mesajı gördümde : en üstte yeni mesajlar, trend mesajlar, dört nokta var.... basınca (kendi)takip edilen konular çıkıyor, birde arama butonu var şu an görüyorum:KK51:en alttada yeni mesajlar falan var.

Yardımcı olayım mesajı gördümde : en üstte yeni mesajlar, trend mesajlar, dört nokta var.... basınca (kendi)takip edilen konular çıkıyor, birde arama butonu var şu an görüyorum:KK51:en alttada yeni mesajlar falan var.
Onları görüyorum da, benim dediğim yeni açılan konuların olduğu bir sekme. Şu an son/yeni konuların olduğu bir sekme yok. Senin saydıkların var, yeni mesajlar, trend konular vs... Sağol yine de ;)

Yeni mesajlar var işte.Daha nasıl belli olacak ki,

Back
X