- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- Konu Sahibi Betul_20162010
Kızlar Merhaba 19 agustosda dogumum gerçekleşecek inşallah ama isim konusu tam bir kabus oldu oğlumda hemen koyduk kUZEY ALİ ismini hicde pişman değilim çok beğenerek koydum ama kız ismi koymak ne kadar zormuş her kafadan ses çıkıyor çok klasik olsun istemiyorum seslendigimde 2-3 kişi bakmasin ,sonra her bir donemine yakışsın sonra caiz olsun falan derken iş uzuyorda uzuyor ha bide etrafimdakiler anne babanın boynunun borcu düzgün bir isim koymak diyince bunun bile hesabı var diyince iyice beynim yandı neyse ben kız bebegimin olacağını ögrendigimden beri DERİN ismini begendim ama eşim tam ısınamadı ama benim canim eşim hamilelikde çektiğim sıkıntıları gördükçe isim koyma hakkı senin dedi yani bana bıraktı ama ben onsuz bir bardak bile almaya içime sindirmezken tam istemediğini anladıkça emin olamıyorum, kuranda gecen dedigimiz bir çok isim baktım ama hicde internette yazılan manalarda olmadığını anladım yani kisacasi çıkmazdayım ve önerilerinize açığım Allah aşkına yardım edin doguma kadar bulamazsam o an yanlış bir karar ile isim koymak istemiyorum heleki tüm aile büyükleri basimizdayken neyse bir kaç isim yazayım sizde arasında beğendiğiniz isim yada isimleri lütfen yazın kendi beğendiğiniz isimleri de anlamıyla yazarsaniz bir hamilenin duasini almış olursunuz şimdiden çok teşekkürler
Derin = öyle anlamı yok yazılımı gibi derinlikler vs.. dinen de caiz miş
Duru= saf temiz ,dinen caiz tek sorun hala kızımin bu ismi kendi kizina koyması aslında bu ismi çok begeniyorum bu arada benim adım duygu ismimede uyuyor ama işte kıskandı koydu der mi siz olsanız koyarmisiniz?
Deniz= bu ismi eşimin istediğini fark ettim ayrıca kendi babam ben doğmadan önce kızım olursa deniz olsun demiş tabi ben dogunca yogun duygu durumundan duygu koymuş tek kafamı kurcalayan bu isim hem erkek hem kız ismi olması acaba ilerde sorun olurmu
Beren = ilkkez D harfinden uzaklaşıyor bu isimde hoş geliyor kulağıma anlamıda güzelmiş akıllı vss.. aklıma gelmiyor tam anlamı
Eliz = bu isminde öyle bir anlamı yok bir ara bu isimde listemize girmişti bu ismide yazayim
Ece yada Ecem = bunlarda güzel isimler anlamlarida güzel
Ha bide rüyamda daha cinsiyeti belli degilken FATMA NİSA ismini duydum fatma ismi güzel olsada düşünmüyorum peki NİSA ismi nasıl sizce?
Birde benim 6 yaşındaki oğlum var diyorki ELİF olsun güzel bir isim Ama çok var yani 2.isim olarak oglumu kirmayip koyabilirim bilemiyorum anlayacağınız üzere ne kadar karışık oldugumu göruyorsunuz
Kızlar lütfen yardım edin bencilce birsey yapmak istemiyorum çok dikkat edilmesi gereken bir konu her anını düşünmek zorundayım okulda dalga gecerlermi,ergenlige girdiginde begenmeme durumu olurmu, resmi kuruluşlarda sorun yasarmı vs.. neyse kızlar inşallah sızlerinde yardımıyla bu işi bugün çözmek istiyorum
Derin = öyle anlamı yok yazılımı gibi derinlikler vs.. dinen de caiz miş
Duru= saf temiz ,dinen caiz tek sorun hala kızımin bu ismi kendi kizina koyması aslında bu ismi çok begeniyorum bu arada benim adım duygu ismimede uyuyor ama işte kıskandı koydu der mi siz olsanız koyarmisiniz?
Deniz= bu ismi eşimin istediğini fark ettim ayrıca kendi babam ben doğmadan önce kızım olursa deniz olsun demiş tabi ben dogunca yogun duygu durumundan duygu koymuş tek kafamı kurcalayan bu isim hem erkek hem kız ismi olması acaba ilerde sorun olurmu
Beren = ilkkez D harfinden uzaklaşıyor bu isimde hoş geliyor kulağıma anlamıda güzelmiş akıllı vss.. aklıma gelmiyor tam anlamı
Eliz = bu isminde öyle bir anlamı yok bir ara bu isimde listemize girmişti bu ismide yazayim
Ece yada Ecem = bunlarda güzel isimler anlamlarida güzel
Ha bide rüyamda daha cinsiyeti belli degilken FATMA NİSA ismini duydum fatma ismi güzel olsada düşünmüyorum peki NİSA ismi nasıl sizce?
Birde benim 6 yaşındaki oğlum var diyorki ELİF olsun güzel bir isim Ama çok var yani 2.isim olarak oglumu kirmayip koyabilirim bilemiyorum anlayacağınız üzere ne kadar karışık oldugumu göruyorsunuz
Kızlar lütfen yardım edin bencilce birsey yapmak istemiyorum çok dikkat edilmesi gereken bir konu her anını düşünmek zorundayım okulda dalga gecerlermi,ergenlige girdiginde begenmeme durumu olurmu, resmi kuruluşlarda sorun yasarmı vs.. neyse kızlar inşallah sızlerinde yardımıyla bu işi bugün çözmek istiyorum
Son düzenleme: